- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Ayy cok az kalmiss ins pozitif olur. Bicok kisi belirti yasamiyo ama erken bakildigindan oyle dusnme olumsuzu cagirma aman. Adet agrilari kiminde belirti oluyor:)Benim 4 gün kaldı belli olmasına ama yine farklı bişey hissetmiyorum( ne göğsümde ne karnımda hiç bir farklı his yok sadece karnım adet olacakmışım gibi ara ara ağrıyor bırde belim agrıyor diğerlerinde olduğu gibi (
İşte biliyorum ama ilk üçü bu şekil olup negatif olunca elimde değil illa bir geliyor insanın aklına yinede elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum bu sefer farklı olacak bebişim bana tutunacak inşAyy cok az kalmiss ins pozitif olur. Bicok kisi belirti yasamiyo ama erken bakildigindan oyle dusnme olumsuzu cagirma aman. Adet agrilari kiminde belirti oluyor:)
İnşallah öyledir canım bende yaptırıcam aralık ayında bana da umut olursunHanımlar 3-4 gündür kasıklarım da çöm şiddetli olmasa da ağrı var göğüslerimden yürüyemiyorum bile inşallah bunlar tutma belirtisidir
Dogru canim karsilastirirsin elinde olmadan. Ins guzel olacak bu seferİşte biliyorum ama ilk üçü bu şekil olup negatif olunca elimde değil illa bir geliyor insanın aklına yinede elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum bu sefer farklı olacak bebişim bana tutunacak inş
Inss canimm:)Hanımlar 3-4 gündür kasıklarım da çöm şiddetli olmasa da ağrı var göğüslerimden yürüyemiyorum bile inşallah bunlar tutma belirtisidir
Inş canım hepimizin bebişleri tutunsun kimsenin kucağı boş kalmasınDogru canim karsilastirirsin elinde olmadan. Ins guzel olacak bu sefer
Yumurtası toplananlar boyutları ne kadardı benim 10 mm olanda var 14 olanda salı opum var bunlar toplancak dolu çıkarmı yada döllenir mi sizce[/QUOTE
Benımde vardı 10 12 14 mm olanlar döllenir inş ama tabi sadece yumurta değil spermlerde çok önemli bu süreçte herşey güzel olur inşYumurtası toplananlar boyutları ne kadardı benim 10 mm olanda var 14 olanda salı opum var bunlar toplancak dolu çıkarmı yada döllenir mi sizce
Benimde 14 15 mm civariyms carsmba toplancak yaknmisz snele canim:) ins yumurtalar dolu ve kaliteli cikar cnm. Bitane kontrolsz buyuyen varms bnde onla isimz yok zatn dedi doktor:))Yumurtası toplananlar boyutları ne kadardı benim 10 mm olanda var 14 olanda salı opum var bunlar toplancak dolu çıkarmı yada döllenir mi sizce
Senin icin de hayirlisi olsun canim insallah tum emek verenler guzel haberler alir.Herkesi buyuk bir merakla takip ediyorum. Insallah guzel sonuclar elde edersiniz. Biz de kismetse ilk adetimle birlikte Kasim ayinda baslayacagiz.
Olmuşmuydu canım senin spermler iyi bi sorun görülmedi ama olmayıncada olmuyor işteBenımde vardı 10 12 14 mm olanlar döllenir inş ama tabi sadece yumurta değil spermlerde çok önemli bu süreçte herşey güzel olur inş
İnşallah doludurlar canım ya emeğimiz boşa çıkmasın benim 8 bile vardı salıya kadar iki üç büyür dediler ama bilmiyorum artık merak ettiğim bu boyutta bile olsa oluyo mu döllenmeBenimde 14 15 mm civariyms carsmba toplancak yaknmisz snele canim:) ins yumurtalar dolu ve kaliteli cikar cnm. Bitane kontrolsz buyuyen varms bnde onla isimz yok zatn dedi doktor:))
Oldu canım merak etme seninde olur 7 yumurtam toplandı benim 5i döllendi.Olmuşmuydu canım senin spermler iyi bi sorun görülmedi ama olmayıncada olmuyor işte
İnşallah canım bitanesi çok büyük diğerleri küçükya ona takılıyorum birazOldu canım merak etme seninde olur 7 yumurtam toplandı benim 5i döllendi.
Bide senin akıntın varmıydı opudqn önce benim biraz akıntım geliyoOldu canım merak etme seninde olur 7 yumurtam toplandı benim 5i döllendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?