- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.381
Hayırlısı canımİnşallah olcak canım Allah anneliği isteyen herkese tattirsin tez zamanda ama inan bu süreçte hiç yasamaşin gibi oluyor ilk kez anne olmaya çalışıyorum sanki
Canım duydum 2 gun once ama 1 tanesinin duydum carsamba bıda gıtcemcanım sen kalp atışını ne zaman duyacaksın inşaallah?
Bende iğnenin son 2 gününde oldu baş dönmesiKızlar iğnelerinin 3. Günü bugün gonal f ve merional kullanıyorum Ama iğneyi yaptıktan sonra içim bir hoş oluyor sanki bayılacakmışım gibi oluyor tansiyonuyum düşüyor. İlaç mı yapıyor yoksa psikolojik mi anlayamadım. Aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba
İlaç dozundan kaynaklı belkideBende iğnenin son 2 gününde oldu baş dönmesi
Canım benim ilk denemem de bununla karşılaştım ama yılmadım şakın üzülme sabır etKızlar dün opu oldu bugün aradılar sabah baktıklarında henüz bölünme olmamış yarın tekrar bakicaz dediler sizce bölünme olurmu progestan iğneni ol her duruma hazırlıklı olalım dediler
Cok şükür darısı keseye ve kalp atisina insallah bu sevincin hadi gözünüz aydın canim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allahKızlar 11gün değerim 406 hamileyimm
İnşallah canım doktorum 15 gün sonra gel dedi 6haftalık olucak duyar mıyım acaba kalp atışınıCok şükür darısı keseye ve kalp atisina insallah bu sevincin hadi gözünüz aydın canim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah
Canım 1 tanesını duydum ama 2. Bostu bu hafta olusmaya baslamıs. Baya fark var ya gelısır yada erir dedı Dr. 2 hafta sonra gel dedi Sımdılık 1 bebek var. 2. Si ne olcak bılmıyorum. Korkuyorum da.canım sen kalp atışını ne zaman duyacaksın inşaallah?
Onemlı olan 2 ye katlanması canım. Kısıden kısıye degısıyor benım 9. Gun 250 idi. Hayırlısı olsun. Kontrol e gittin mıArkadaşlar merhaba 5. Gün embriyo transferim oldu 3 denemem 10.gün bthcg 55.01 çıktı 16. 1205.05 sizce iyimi
Korkma içini ferah tut, Rabbim hangisin hayırlı gördüyse onu nasip etsin. Dğeri tutunamazsa bir etki edeceğini sanmıyorum kendiliğinden yok oluyor sanırım, ama sonuç itibariyle kalp atışını duydun bunun mutluluğunu yaşa bence :) ki ben senin adına çok mutlu oluyorum :) aynı dönemde olumsuz almıştık, ben tahlillerden sonra tekrar deneme yapayım içim rahat etsin dedim, ama senin olumlu sonuç alman beni aşırı mutlu etti :) takipteyim o yüzden. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına almanıda görücezCanım 1 tanesını duydum ama 2. Bostu bu hafta olusmaya baslamıs. Baya fark var ya gelısır yada erir dedı Dr. 2 hafta sonra gel dedi Sımdılık 1 bebek var. 2. Si ne olcak bılmıyorum. Korkuyorum da.
Allah razı olsun canımmm benimKorkma içini ferah tut, Rabbim hangisin hayırlı gördüyse onu nasip etsin. Dğeri tutunamazsa bir etki edeceğini sanmıyorum kendiliğinden yok oluyor sanırım, ama sonuç itibariyle kalp atışını duydun bunun mutluluğunu yaşa bence :) ki ben senin adına çok mutlu oluyorum :) aynı dönemde olumsuz almıştık, ben tahlillerden sonra tekrar deneme yapayım içim rahat etsin dedim, ama senin olumlu sonuç alman beni aşırı mutlu etti :) takipteyim o yüzden. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına almanıda görücez
Canim ben transfer sonrası hep kullandım 7 haftama kadar günde 2 kezdi suan günde 1 kullaniyorum memnun derken akiyor v.s ama herşey evlatlarimizin sagligi icinKızlar vajınal jel kullananlar memnun mu cok acayip agrım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?