- 7 Aralık 2018
- 145
- 125
- 18
- 35
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.361
Tatlim öncelikle hayirli olsun insallah pozitif sonuçlar alırsın bu süreçte yumurta takibi için 3 günde bir doktor muayene için çağırıyor sadece yumurta takibi yapıyorBende dün başladım iğnelerime Salı sabahı kontrole çağırdılar. İlk kontrolde ne yapılıyor bilen var mı?
merhaba canim katlayarak ilerliyor bir sorun yok gibi tabiki doktorunuz daha iyi bilir. Olumsuzluk sokmayın aklıniza. Herşey biz anneler ve savaşan bebeklerimiz için çok güzel olacakArkadaşlar merhaba 5. Gün embriyo transferim oldu 3 denemem 10.gün bthcg 55.01 çıktı 16. 1205.05 sizce iyimi
ayy çok güzel haber hemen kan ver cnmKızlar idrar testim pozitif çıktı Bugün 9 gün
darısı başımıza inşallahKızlar idrar testim pozitif çıktı Bugün 9 gün
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsinÇok güzel haber hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah
Dualarım seninle tatlım bol kaliteli yumurtaların olsunTebrik ediyorum S Sedaalieymen çok sevindim bir hamiş duani alırım bende yarın opu olcam
Kanı test günümde vercem canımayy çok güzel haber hemen kan ver cnm
o çift çizgi bile ne kadar büyük mutluluk demi bizim içinKanı test günümde vercem canım
Ay sormayın havalara uçuyorumo çift çizgi bile ne kadar büyük mutluluk demi bizim için
kaç tane iğne veriyorlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için bir de benim ilk olacak o yüzden biraz heyecan var sizde de böyle miydi bu heyecanın strese dönüşmesinden korkuyorumTatlim öncelikle hayirli olsun insallah pozitif sonuçlar alırsın bu süreçte yumurta takibi için 3 günde bir doktor muayene için çağırıyor sadece yumurta takibi yapıyor
Heyecan olmaz olur mu bilmediğin bir yolda ilerliyorsun stres heyecan sevinç birbirine girmiş bir sürü duygu benim doktorum göbekten yapacağım bir iğne ve folic ile başladı ve 3 günde bir yumurta gelişimini incelemek için randevu oluşturdu ilacın miktarı ve yeterliligi açısından tabiki sorun kadindaysa süreç nasıl bilemiyorum bence suan strese girme akışına birak transferden sonra yeterince strese giriyor zaten insan insallah pozitif zonuclar alırsın. Canimkaç tane iğne veriyorlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için bir de benim ilk olacak o yüzden biraz heyecan var sizde de böyle miydi bu heyecanın strese dönüşmesinden korkuyorum
Strese dönüştürme ama kişiye göre değişiyor iğneler ve ilaç markaları heycan bende de çok var 2.denemem benim ilkini unutmuşum sıfirdan heycan yaşıyorumkaç tane iğne veriyorlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için bir de benim ilk olacak o yüzden biraz heyecan var sizde de böyle miydi bu heyecanın strese dönüşmesinden korkuyorum
Teşekkürler canım inşallah hayırlı olsun bebeğinHeyecan olmaz olur mu bilmediğin bir yolda ilerliyorsun stres heyecan sevinç birbirine girmiş bir sürü duygu benim doktorum göbekten yapacağım bir iğne ve folic ile başladı ve 3 günde bir yumurta gelişimini incelemek için randevu oluşturdu ilacın miktarı ve yeterliligi açısından tabiki sorun kadindaysa süreç nasıl bilemiyorum bence suan strese girme akışına birak transferden sonra yeterince strese giriyor zaten insan insallah pozitif zonuclar alırsın. Canim
Strese dönüştürme ama kişiye göre değişiyor iğneler ve ilaç markaları heycan bende de çok var 2.denemem benim ilkini unutmuşum sıfirdan heycan yaşıyorum
Neden tüp bebek yapılmıştı sana sorun neydiHeyecan olmaz olur mu bilmediğin bir yolda ilerliyorsun stres heyecan sevinç birbirine girmiş bir sürü duygu benim doktorum göbekten yapacağım bir iğne ve folic ile başladı ve 3 günde bir yumurta gelişimini incelemek için randevu oluşturdu ilacın miktarı ve yeterliligi açısından tabiki sorun kadindaysa süreç nasıl bilemiyorum bence suan strese girme akışına birak transferden sonra yeterince strese giriyor zaten insan insallah pozitif zonuclar alırsın. Canim
Benim rezervim azalmış normal yolla kalamiyorum 1 tane normal yolla olan kızım var ilk evliliğimden ancak şimdi olmuyor malesefNeden tüp bebek yapılmıştı sana sorun neydi
Hayırlısıyla inşallah olur canım hem ne güzel anneliği yaşamışsın benim ilk bebeğim olacak olursaBenim rezervim azalmış normal yolla kalamiyorum 1 tane normal yolla olan kızım var ilk evliliğimden ancak şimdi olmuyor malesef
İnşallah olcak canım Allah anneliği isteyen herkese tattirsin tez zamanda ama inan bu süreçte hiç yasamaşin gibi oluyor ilk kez anne olmaya çalışıyorum sankiHayırlısıyla inşallah olur canım hem ne güzel anneliği yaşamışsın benim ilk bebeğim olacak olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?