Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Bende dün başladım iğnelerime Salı sabahı kontrole çağırdılar. İlk kontrolde ne yapılıyor bilen var mı?
Tatlim öncelikle hayirli olsun insallah pozitif sonuçlar alırsın bu süreçte yumurta takibi için 3 günde bir doktor muayene için çağırıyor sadece yumurta takibi yapıyor

Arkadaşlar merhaba 5. Gün embriyo transferim oldu 3 denemem 10.gün bthcg 55.01 çıktı 16. 1205.05 sizce iyimi
merhaba canim katlayarak ilerliyor bir sorun yok gibi tabiki doktorunuz daha iyi bilir. Olumsuzluk sokmayın aklıniza. Herşey biz anneler ve savaşan bebeklerimiz için çok güzel olacak

Tatlim öncelikle hayirli olsun insallah pozitif sonuçlar alırsın bu süreçte yumurta takibi için 3 günde bir doktor muayene için çağırıyor sadece yumurta takibi yapıyor
kaç tane iğne veriyorlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için bir de benim ilk olacak o yüzden biraz heyecan var sizde de böyle miydi bu heyecanın strese dönüşmesinden korkuyorum

kaç tane iğne veriyorlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için bir de benim ilk olacak o yüzden biraz heyecan var sizde de böyle miydi bu heyecanın strese dönüşmesinden korkuyorum
Heyecan olmaz olur mu bilmediğin bir yolda ilerliyorsun stres heyecan sevinç birbirine girmiş bir sürü duygu benim doktorum göbekten yapacağım bir iğne ve folic ile başladı ve 3 günde bir yumurta gelişimini incelemek için randevu oluşturdu ilacın miktarı ve yeterliligi açısından tabiki sorun kadindaysa süreç nasıl bilemiyorum bence suan strese girme akışına birak transferden sonra yeterince strese giriyor zaten insan insallah pozitif zonuclar alırsın. Canim

Strese dönüştürme ama kişiye göre değişiyor iğneler ve ilaç markaları heycan bende de çok var 2.denemem benim ilkini unutmuşum sıfirdan heycan yaşıyorum

Rabbim kimsenin emeğini uğraşıni boş çevirmesin ne kadar zor süreçler yumurta oldu mu transfer tutumu kese olustumu kalbi atiyormu 3 aylık olsa derin nefes alsak v.s yaradan kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah.

Teşekkürler canım inşallah hayırlı olsun bebeğin

Neden tüp bebek yapılmıştı sana sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…