- 7 Aralık 2018
- 145
- 125
- 18
- 35
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.341
Canim 8 bilemedim oda çok uzun gibi benim 1 inde transfer oldu ve 10 gün test günümdu normalde de süreci uzatmislar gibi 10 günü sende bence kan ver tutmassa insallah sonuç kanda çıkar zaten insallah8 i test günüm 5 gün var daha
İnşallah tutmuştur canim8 i test günüm 5 gün var daha
Öncelikle hayirli olsun tatlimKızlar Bugün transferimin 7. Günü aynı adet olacakmışım karnımda ve bacaklarımda ağrı var sanırım tutmadı:-(
İnşallah canımİnşallah tutmuştur canim
Varsa çıkar o zaman silikte olsaÖncelikle hayirli olsun tatlim
Öyle düsünme istersen yarin test yap sonrada kan ver ben 8.gün ögrenmistim idrardan
canım sen kalp atışını ne zaman duyacaksın inşaallah?Progeston iğne var hala daha kullanıyorum 3 kutusu 30 lira civarı birde Bı ilac daha almıstım ama Bı gun acıl iğne vurulmam ve işe gitmem lazımdı 1 paketi 30 a aldım. Cok fark edıyo.
Canimtest yaptin mi ?Varsa çıkar o zaman silikte olsa
Yok canım Bugün alıp yarın sabah yapıcam inş güzel haberle dönerim. Yarın 9.günCanimtest yaptin mi ?
Inşallah canim tutulmuştu sımsıkıYok canım Bugün alıp yarın sabah yapıcam inş güzel haberle dönerim. Yarın 9.gün
İnşallah bol bol dua ediyorum tutunmuş olsun diyeInşallah canim tutulmuştu sımsıkı
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah8 i test günüm 5 gün var daha
Muayene edecek cnm iğnenin yumurtalarındaki etkisine bakacakBende dün başladım iğnelerime Salı sabahı kontrole çağırdılar. İlk kontrolde ne yapılıyor bilen var mı?
Çok teşekkür ederimMuayene edecek cnm iğnenin yumurtalarındaki etkisine bakacak
Çok güzel haber hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahKızlar idrar testim pozitif çıktı Bugün 9 gün
Yaaa çok sevindim ınan canim ama hiç şaşırmadım olumsuzluk hissetmiyordum hemen kan vermelisinKızlar idrar testim pozitif çıktı Bugün 9 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?