• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

rapor ciktiktan sonra fiyati düsen ilaç tüp bebek için vurulan ignelerin fiyati diye biliyorum canim
Kızlar ıgne fiyatları pahalı gonal f 500 lira ilk 2 kutu aldık 1000 lira verdik sonra recete cıkınca geri aldık cogunu Yine ilac aldık. 500 TL lik gonal f 190 a falan raporla dusuyot Tanıs eczane bulanlar 230 va falan alıyomus.

Kızlar ıgne fiyatları pahalı gonal f 500 lira ilk 2 kutu aldık 1000 lira verdik sonra recete cıkınca geri aldık cogunu Yine ilac aldık. 500 TL lik gonal f 190 a falan raporla dusuyot Tanıs eczane bulanlar 230 va falan alıyomus.
evet iğnelerde fiyat baya düşüyor

Devlet olduğu için mi ? Vallahi ben iğnelere 2.500 kusur vermişimdir

Progeston iğne var hala daha kullanıyorum 3 kutusu 30 lira civarı birde Bı ilac daha almıstım ama Bı gun acıl iğne vurulmam ve işe gitmem lazımdı 1 paketi 30 a aldım. Cok fark edıyo.

Back