Gerçekten bilmiyorum canım Balıkesir Erdek’te oturuyoruz bende öyle olsun istedim devletteki hakkımı kullanayım veya raporu verip özelde fiyat düşürsünler diye istedik ama ilk Bursa Uludağ üniversitesinden kadın Doğuma randevu aldım tüplerim kapalı
tüp bebek için geldim dedim hsg filmime baktı kan tahlilleri verdi artık buraya gelmeyeceksin interfilite polikliniğine randevu al dedi dışarı çıktım sekreter tlfla alınıyor biz vermiyoruz dedi tlf no verdiler aradım şimdi randevu yok haftaya çarşamba sabah arayın dediler TM dedim Çarşamba oldu aradım tam bir ay sonraya randevu verdi randevu günü geldi eşimle gittik sağ taraftan az geçiş görüyorum sis(sulu ultrason)çekilsin dedi TM dedik tüp bebek bölümüne gidin randevu alın heh çok şükür derken oda tam bi ay sonraya attı randevuyu gün geldi gittik sis çekildi sıkıntı yok eşin sperm versin dediler ne zaman 1,5ay sonraya randevu verdiler yani hep eksik yarım o oraya öbürü buraya bezdik bizde benim eşim uzman çavuş görevi oluyor nöbeti oluyor izin alırken ayrı bi sorun