Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Sen hangi devlet Hastanesinde yaptın canım
İnşaallah ilk denememizde pozitifi görürüz

merhabalar benim de amh sorunum var yaşım 24 amh 0.02 3 yillik evliyim 3 yildir da hangi doktora gittiysem bekleyin dogal yolla olur deyip başindan savdı. evlendigimiz ilk günden beri hic korunmadik ve gebelik olmadi agustos ayinda öğrendiğim amh dünyam başıma yıkıldı erken menopoz dendi fakat hala adet görüyorum daha sonra arastirma hastanesinde infertilite bölümüne gittim son bir umut deyip tüp bebek için girdim bi yola şuan impryl promotil women ve biosteron kullanıyorum sanirim yumurta kalitesini artırmak için verdiler buradaki araştırma hastanesinin kendi bunyesinde tüp bebek merkezi var orada yaptiracagim listeye göre cagiracaklarmis oyle soylemislerdi dualarinizda beni de unutmayın

Çok geçmiş olsun Rabbim derdi veriyorsa dermanıda verir elbet yeter ki biz istemeyi bilelim 0.01 hamile kalanlar var Rabbim kucağımızı boş koymasın

sakaryada baslayacagim inşallah burda universite hastanesine ait tüp bebek merkezi var talep fazla oldugu icin sırayla cagiracaklarini soylediler siranin bana gelmesi 1 ayi bulur dediler
İyi bari canım ya Bursa da bana tüp bebek demediler ama 3ayda daha aşılamaya geçemediler bide görüyordum orada bekleyenleri biz sana haber vereceğiz diyip gönderiyorlar insanları
Hatta ben sis çekildim ultrason odasında giyinirken başka bi hasta doktorun yanına geldi senin ikinci aşılaman sonuç negatif dedi o kadar soğuk bet bir sesle ki çıktım hemen bayanın yüzüne baktım yıkılmıştı tüp bebeği sordu doktor çok sıra var haber veririz hadi sekretere git dedi
Allahım vicdan sahibi doktor hemşirelerle karşılaştırsın hepimizi

evet bazıları öyle maalesef onlar icin normal artik bu durumlar

sakaryada baslayacagim inşallah burda universite hastanesine ait tüp bebek merkezi var talep fazla oldugu icin sırayla cagiracaklarini soylediler siranin bana gelmesi 1 ayi bulur dediler
1 aysa bısey degil. Ama adetin 2. Yada 3. Gunu gidiyorsun muayene ediyo eger erkekte bısey yoksa sebeb sende ise testler tahliller VS ister. Elınde ne var ne yok gotur. Bana hazırlık ilaçları diye vitamin baslatmıslardı erkek faktoru oldugu için sorun biz 3 ay esimin ilaç tedavisinı bekledik. Bana hıc film VS istemediler devlette karsıladı 3 yıllık evliyiz diye bende uni hastanesinde yaptırdım. 2.deneme oldu. Bende sorun olmamasına ragmen ilkinde olmadı 1 ay sonra yine hazırlık kullanıp 2. Yı denedik oldu

Aminnn. Samsun Omü bu anlamda ıyı. Dr zaten super ilgilenıyo Temizlik personeline kadar iyiler. Evet burasıda cok kalabalık cevre illerden de geliyorlar ama hasta iken gelen herkese bakıyorlar direk tedavi baslıyorlar. Burada da erkek sorunsa eger üroloji Dr u merkezin içinde degil ayrı. Ve ondan randevu alması cok zor. 100 kere arayıp anca baglana bildim randevu aldım 3 ay onun verdıgı ılacları esim kullandı zor zoruna sonuclar Icın yine randevu aldık. Üroloji dr u özel bakıyo paralı ona ragmen asırı hastası var randevulu calısıyo. Cok sukur hallettik Darısı basınıza.

Maşallah bu topikteki çoğu kişi pozitifi görmüş darısı bize olsun

8 ocak test günüm. Ben Medicalpark Bahçelievler’e gittim doktorumdan ve çalışanlardan çok memnunum
hayırlısı dualarım seninle ben karamandayım konyada veya ankara düşünüyorum konyada ahmet beyle görüşmeye karar verdik eşimle bakalım sonumuz ne olacak

benim suan bütün testlerim yapildi esiminde cok şükür onda bsey cikmadi amh sorunum oldugu ocin direk tup bebege yonlendirildim suan ilaclarimi kullanıyorum ve rapor cikmasini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…