• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Canım nane limon kimi iç kimi içme diyo Dr dedı iç öyle sey mi olur. Ama içmiyorum ben yinede. Dr dedı kim dedi. Eski anne olanlar dedım. Oyle sey olurmu nane limon iç dedi. Maydanoz un dusuk riski varmıs adacayının. Ama ben kivi falan yıyıyordum. Valla gozlerım açılmıyor opuyorum canım ben cıktım uyuyayım bıraz
Canim benim hadi gözünüz aydın allah sağlıkli bir şekilde insallah 2sinide kucağına almayı nasip eder benim minnoslrinda biri diğerinden küçük demek 3 ocak benimde kalp atışı için randevum insallah sorunsuz geçer bu arada nane limon iç sıcak tür kendini bol ç vitamini tuket: (

Transferim oldu eve geldim dinleniyorum şimdi. Keşke varlığını hissedebilsek. 8 inde test günüm

Transfer sonrası neler yapılmalı bana normal hayata devam edebilirsin dedi doktorum. Yatış pozisyonu yüz üstü yatılır mı neler yediniz

en zoru beklemek ya. Sana kaç tane transfer edildi? İnsam kabına sığamıyor beklerken. Allah hayırlı haberler aldırsın.

Kaç günlük embriyo transfer edildi? 3.gün embriyoların yerleşmesi biraz uzun sürüyor o yüzden iki üç gün çok dikkat etmek lazım. 5.gün embriyosu ilk 12-24 saat içinde genelde yerleşiyor ağır kaldırma çok yorulma yatıp kalkarken zorlama kendini gerekirse eşim vb yardım etsin. Uzun süreler oturma.

Kabız olma ihtimalin var. Bol bol yeşil sebze tüket barsaklar çalışsın. Ikınma. Yüzüstü yatmayla ilgili birşey duymadım ama bence yatmasan daha iyi olabilir. Beni annem hiç yatırmadı öyle. Hep uyardı. Bol bol su iç. Bir de ilaçlarının saatlerine dikkat et. Bunun dışında aklıma gelen birşey yok.

en zoru beklemek ya. Sana kaç tane transfer edildi? İnsam kabına sığamıyor beklerken. Allah hayırlı haberler aldırsın.

Kaç günlük embriyo transfer edildi? 3.gün embriyoların yerleşmesi biraz uzun sürüyor o yüzden iki üç gün çok dikkat etmek lazım. 5.gün embriyosu ilk 12-24 saat içinde genelde yerleşiyor ağır kaldırma çok yorulma yatıp kalkarken zorlama kendini gerekirse eşim vb yardım etsin. Uzun süreler oturma.

Kabız olma ihtimalin var. Bol bol yeşil sebze tüket barsaklar çalışsın. Ikınma. Yüzüstü yatmayla ilgili birşey duymadım ama bence yatmasan daha iyi olabilir. Beni annem hiç yatırmadı öyle. Hep uyardı. Bol bol su iç. Bir de ilaçlarının saatlerine dikkat et. Bunun dışında aklıma gelen birşey yok.
Evet beklemek gerçekten daha zormuş. 5.gün embriyosu Allah nasip ederse tutunmak üzeredir şuan . Annem yanımda yardımcı oluyo ama bel ağrım var birde su içemiyorum midem bulanıyo

Canim benim hadi gözünüz aydın allah sağlıkli bir şekilde insallah 2sinide kucağına almayı nasip eder benim minnoslrinda biri diğerinden küçük demek 3 ocak benimde kalp atışı için randevum insallah sorunsuz geçer bu arada nane limon iç sıcak tür kendini bol ç vitamini tuket: (
Canım bana da 3 ocak gel dediler ama ben biraz daha gec gidicem. Çalıstıgım için 1 ı izinli olcam. Pesıne bakalım nasıl yapcaz

Hayorli olsn aramiza hosgeldn tatlim:) evt ilk zmaan belli olmuyo cok zor goruluyo 2 haftaya cok daha net olur kalplerini de dinlersnz allahin iznyle❤
İnşallah canım İnsallahhhh. Üstten baktı Dr ilk göremedi dedım 2 olması lazım Bı baktık 2 Minnos orda. Çokk şukur.. Yenı yılda 2 sının sesinide duyunca cokk sevincem nasipse ❤️

Cok gecms olsn canim ilk hafta bnde griptir meyve cok tukettm c vitamini olsn die dinlenmeye calstm cok yapck bisi yok malesf btki cayi icme sakin:) 1 hafta surndm burnm cok tikanmsti. Normal burun spreylerini sakin sikma onlar cok tehlikelyms ozel sprey yaziyolar hamilelere okyanus suyu gibi seler aklnda bulnsn bol sifa diliyorm sana:KK66:
Çokkk sagol canımm. Çok sukur atlattım. Dun 5 kere agladım nasıl boyle oldu diye. Burnum sureklı akar ates cıkmadı ama üşüdüm.. Kivi mandalina portakall baya yedım. Dun yemek yiyemiyodum canım hıc istemiyordu. Çokk sukur suan burnum durdu. İyiyim ama yatmak istiyorum.. 2 gun raporlu idim

Transfer sonrası neler yapılmalı bana normal hayata devam edebilirsin dedi doktorum. Yatış pozisyonu yüz üstü yatılır mı neler yediniz
Canım ben yuz üstü yattım. Ben de aklımda bu cok soru ısaretı ıdı. Dayanamıyor insan yatmak ıstıyo. Bısey olmadı sukur.. Benım 2. Transfer de tuttu. Bu sefer daha cok yattım. Evde gezdım geldim yattım. Örgu ordum. Belirti arama herkeste farklı. Adet donemine geldıgı Icın adet agrısı gibi seyler cokk normal. Benım 1. Ye gore tek fark. Yemekten 1 saat sonra sanki yememısım gibi aclıktan midem kazınıyodu. Bunu da ilk 6. Yada 7. Gece saat gece 5 de dayanamıyorum açlığa diye uyandım. Devam etti boyle Cok sukur tuttu. İnsallah herkesin tutar

Selam hayırlı cumalar hanımlar dondurulmuş embriyo öncesi cyglo prognova içilse tedavi iptal olur mu bilgisi olan varsa yardimci olsun lütfen :110:

Evet beklemek gerçekten daha zormuş. 5.gün embriyosu Allah nasip ederse tutunmak üzeredir şuan . Annem yanımda yardımcı oluyo ama bel ağrım var birde su içemiyorum midem bulanıyo

ohoo tutunmuştur çoktan inşallah. Azıcık sabır. Hayırlı haberler inşallah. Ağrı normal.

Canım bana da 3 ocak gel dediler ama ben biraz daha gec gidicem. Çalıstıgım için 1 ı izinli olcam. Pesıne bakalım nasıl yapcaz

canım sen nasılol du n?

İnşallah canım İnsallahhhh. Üstten baktı Dr ilk göremedi dedım 2 olması lazım Bı baktık 2 Minnos orda. Çokk şukur.. Yenı yılda 2 sının sesinide duyunca cokk sevincem nasipse ❤️
Ilktn gorunmuyolar bizde gormemstim 7. Hftada soradan surpriz yaptilar❤ yeni yilda hepimz saglikla kucagimiza alalim inss;) kabuslar basliyo sora hamilelkte oluyoms dua edip hep yatiyorm ama cok etkilendklerim oldu acikcasi. Iki bebegimizide saglikla kucagimiza alalm isns❤

Merhaba kizlar Koku hassasiyeti ve mide bulantısı başlayan oldu mu acaba siz nasıl önlemler alıyorsunuz? Hiç birsey yiyemiyorum nerdeyse :((

Amin canım yüzlerimiz gülsün. Benim Bugün 3.gün ağrılarım azaldı hatta hiç kalmadı gibi iyi mi kötü mü anlayamadım
Ağrılar aslında yol gösterici değildir canim istah artması ve sık ıdrara çıkma en belirgin özellikler sanırım benim 6 ve 7 günde kasik agrilarim fazlaydı hakkınızda hayırlısı olsun insallah.

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi başlıcam inşallah ocağın ilk haftası regl oluyorum 2. Günü gidip muayeneden sonra ilaç tedavisine başlıyorum. Çok heyecanlıyım durmadan açıp açıp yazışmalarınızı okuyorum. Sormak istediğim bişey vardı. Benim amh düşük olduğu için direkt tüp bebeğe yönlendirildim. İlaça başladıktan ne kadar zaman sonra yumurta toplanıyor. Süreç ne nasıl ilerliyor. Bir arkadaşım ilk ay yumurtaları toplandı bir -iki hafta içerisinde de transferi gerçekleşti. Acaba süreç bu kadar kısa mı?

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi başlıcam inşallah ocağın ilk haftası regl oluyorum 2. Günü gidip muayeneden sonra ilaç tedavisine başlıyorum. Çok heyecanlıyım durmadan açıp açıp yazışmalarınızı okuyorum. Sormak istediğim bişey vardı. Benim amh düşük olduğu için direkt tüp bebeğe yönlendirildim. İlaça başladıktan ne kadar zaman sonra yumurta toplanıyor. Süreç ne nasıl ilerliyor. Bir arkadaşım ilk ay yumurtaları toplandı bir -iki hafta içerisinde de transferi gerçekleşti. Acaba süreç bu kadar kısa mı?
Merhaba öncelikle hayirli olsun insallah güzel sonuçlar alırsınız benim doktorum haftada hemen hemen 3 defa çağırıyordu yumurta kont için bu sürede iğne veriyor yumurta gelişimi için ve istediği büyüklüğe geldiğinde çatlama iğnesi veriyor detaylı bilgi vermiyorum çünkü doktor yonlendirsin bence aklınız karışmaz böylece sonrasında yumurta toplama işlemi için çağırıyor bu işlemde 15 dk sürüyor ve ben 1 hafta sonra tekrar regli olmustum yani benim icin hemen hemen 1 ayda 2 defa filandi 2 reglimde rahim kalınlığında bakıyor doktor ve istenilen kalınlığı ulaşınca transfer işlemi yapılıyor benim bu işlemlerim 2 buçuk ayı bulmuştu
:KK16:

Back