Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Ağrılar aslında yol gösterici değildir canim istah artması ve sık ıdrara çıkma en belirgin özellikler sanırım benim 6 ve 7 günde kasik agrilarim fazlaydı hakkınızda hayırlısı olsun insallah.
Hayırlısı diyip bekliyoruz canım. Rabbim emeklerimi boş çevirmesin kucaklarımızı doldursun

Çok teşekkür ederim. İğnelerimde hazır muayeneden sonra kullanmaya başlıcam. Sizin transferden sonra tuttumu peki

öncelikle merhaba. Allah girdiğin bu yolda önce sabır sonra da güzel mi güzel haberler almayı nasip etsin. Yumurta toplama işlemi kişiden kişiye değişmekle beraber yaklaşık iki hafta içinde yapılıyor. İki günde bir ya da üç günde bir kontrol yapılarak yumurtalarının takibi yapılır. İstenen büyüklüğe gelince de toplama işlemi yapılıyor. Toplama anestezi altında 15 dkda filan toplanır.

Transfer ayrı hikaye. Rahim duvarına göre eğer transfere uygunsan hemen taze embriyo ile takip eden 1 hafta içinde transferin yapılır. Ya da embriyolar dondurulur ve adetinden sonra rahim duvarın hazırlanır ve transferin rahim duvarın hazırlanır hazırlanmaz yapılır.

Hadi bakalım hayırlı haberler getir.

Canım sorunun neydi senin biraz soruna göre değişiyor tedavi şekli herkese ayni tedavi uygulanmıyor ama benim sana tavsiyem vitaminlere başlaman ön hazırlık yapmış olursun. Her doktor farklı markalar veriyor ama içerik olarak 1.q10 omega içeren bir vitamin ve dhea içeren yumurta kalitesini arttırmak için bir destek mutlaka başla derim.ve tabi yemene içme ne dikkat et simdiden

İnsallah da başlamaz 6.haftadan sonra artıyor bulantı diye biliyorum ama olmasın keyifle geçir hamisliğibanada dua et Rabbim ol desin
İnşallah sana da nasip olur canım inşallah. Benım 2.deneme. Rabbım isteyen herkese nasip etsin İnşallah.

Aminnn inşallah canım Dua dan Baska bısey elden gelmez Rabbım saglıcakla Kucagımıza almayı nasip etsin İnsallahhhh

Benimde 2.deneme ama iste 1 yumurta büyüyor 2 folikül gördüler diğeri geride baya bakalım o döllenir inşallah diye dua edebiliyorum ancak
İnşallah canım ümidini sakın kaybetme. Sunu d unutma Rabbım nasıp etti ise olacak. Ne zaman nasıp etti ise o zaman olacak Rabbım aratmasın inşallah

Aminnnn ama garip bir his var içimde bu altın yumurta gibi hissediyorum döllenicek ve tutucak sanki içime öyle geliyor tabiki önce nasip
Kesınlıkle nasıp. Tek yumurtası olup catlayıp hamıle kalan var. 20 yumurta bos cıkan var. Rabbım nasıp etti ise 1 tane dollenmıs yumurta yeter. İnşallah canım

Merhaba kızlar bizde 3yıldır evliyiz 2-2,5 yıl sebepsiz denildi rahim filmi tahliller herşey normaldi sonra eşimin işi dolayısıyla yumurta günleri beraber olamıyorduk ona bağladık derken en son aşılamaya karar verdik ama doktorum ısrarla hsg yi tekrarlamak istedi ve öylede yaptık sol tüp kapalı sağ tüpten minimal geçiş var tüp bebek önerdi kendisi tüp bebek yapmadığı için artık yollarımızı ayırdık ve ben rapor almak için 3ay Bursa Uludağ da bir arpa boyu yol alamadım ve rapordan vazgeçtik iki doktor arasında kaldık biri Serkan Oral biri Furkan Kayabaşoğlu ikiside çok iyi ama Serkan beyin tüp bebek tedavisinde daha tecrübeli olduğunu düşündüğümüz için Ocak ayına randevumuzu aldık inşallah Şubat ayında hepimizin Bebişleri göbüşümüzde olur

Amh 0,45 o yüzden aşılamayla vakit kaybı olmasın diye direkt tüp bebeğe yönlendirildim. Ocağın 2si gibi hastalanıcam. O zaman gel dediler muayeden sonra ilaçalara başlıcam Allah’ın izniyle. Çok heyecanlıyım
Amin inşallah Bende 3.yıldır evliyim 1.5 yıldır uğraşıyoruz 29 yaşındayım ve amh 0.45 olduğu için tüp bebek önerdi doktorumuz bende devlete gittim tüp bebek için gereken şartların hepsi mevcut olduğu için rapor kesin çıkar dediler. Evrakları bıraktım hastaneye Ocağın 2 is gibi adet olunca gidicem muayene olduktan sonra raporum çıkıcak inşallah bir aylık gibi bir süreçte halloldu sayılır. Sizi neden o kadar zorladılar acaba? Özel maddi olarak zorlayıcı görünüyor. Devlet 3 hakkımız varmış. Devletteki haklarımı kullanmak istedim. Daha özele gitmeyi düşündüm. İnşallah gerek kalmaz ama kendimce bir yol çizdim. Rabbim bu yolda olanların tar ve yardımcısı olsun inşallah

Selam kızlar nasılsınız. Mide bulantısı ne zaman baslıyo. Bende henuz baslamadı sukur.
5. Hftadn sora bsladi benim ve hic gecmedi ins senin okadr olmz canim bnce 2 olmasi etkiliyo herseyi iki kati yasiyoruz:) gecegi gunu iple sayiyorm zatn alstm bunla yasamaya surkli olnca bazn cok costgnda sknti oluyo:)

Gerçekten bilmiyorum canım Balıkesir Erdek’te oturuyoruz bende öyle olsun istedim devletteki hakkımı kullanayım veya raporu verip özelde fiyat düşürsünler diye istedik ama ilk Bursa Uludağ üniversitesinden kadın Doğuma randevu aldım tüplerim kapalı tüp bebek için geldim dedim hsg filmime baktı kan tahlilleri verdi artık buraya gelmeyeceksin interfilite polikliniğine randevu al dedi dışarı çıktım sekreter tlfla alınıyor biz vermiyoruz dedi tlf no verdiler aradım şimdi randevu yok haftaya çarşamba sabah arayın dediler TM dedim Çarşamba oldu aradım tam bir ay sonraya randevu verdi randevu günü geldi eşimle gittik sağ taraftan az geçiş görüyorum sis(sulu ultrason)çekilsin dedi TM dedik tüp bebek bölümüne gidin randevu alın heh çok şükür derken oda tam bi ay sonraya attı randevuyu gün geldi gittik sis çekildi sıkıntı yok eşin sperm versin dediler ne zaman 1,5ay sonraya randevu verdiler yani hep eksik yarım o oraya öbürü buraya bezdik bizde benim eşim uzman çavuş görevi oluyor nöbeti oluyor izin alırken ayrı bi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…