- 8 Mayıs 2018
- 245
- 237
- 23
- 31
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
- #1.261
Hayırlısı diyip bekliyoruz canım. Rabbim emeklerimi boş çevirmesin kucaklarımızı doldursunAğrılar aslında yol gösterici değildir canim istah artması ve sık ıdrara çıkma en belirgin özellikler sanırım benim 6 ve 7 günde kasik agrilarim fazlaydı hakkınızda hayırlısı olsun insallah.
Çok teşekkür ederim. İğnelerimde hazır muayeneden sonra kullanmaya başlıcam. Sizin transferden sonra tuttumu pekiMerhaba öncelikle hayirli olsun insallah güzel sonuçlar alırsınız benim doktorum haftada hemen hemen 3 defa çağırıyordu yumurta kont için bu sürede iğne veriyor yumurta gelişimi için ve istediği büyüklüğe geldiğinde çatlama iğnesi veriyor detaylı bilgi vermiyorum çünkü doktor yonlendirsin bence aklınız karışmaz böylece sonrasında yumurta toplama işlemi için çağırıyor bu işlemde 15 dk sürüyor ve ben 1 hafta sonra tekrar regli olmustum yani benim icin hemen hemen 1 ayda 2 defa filandi 2 reglimde rahim kalınlığında bakıyor doktor ve istenilen kalınlığı ulaşınca transfer işlemi yapılıyor benim bu işlemlerim 2 buçuk ayı bulmuştu
Evet çok şükür tutu 6 haftamizdayiz ocağın 3 ünde insallah kalp atışlarını dinlicezÇok teşekkür ederim. İğnelerimde hazır muayeneden sonra kullanmaya başlıcam. Sizin transferden sonra tuttumu peki
Oooo çok güzel haber rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza artıkEvet çok şükür tutu 6 haftamizdayiz ocağın 3 ünde insallah kalp atışlarını dinlicez
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi başlıcam inşallah ocağın ilk haftası regl oluyorum 2. Günü gidip muayeneden sonra ilaç tedavisine başlıyorum. Çok heyecanlıyım durmadan açıp açıp yazışmalarınızı okuyorum. Sormak istediğim bişey vardı. Benim amh düşük olduğu için direkt tüp bebeğe yönlendirildim. İlaça başladıktan ne kadar zaman sonra yumurta toplanıyor. Süreç ne nasıl ilerliyor. Bir arkadaşım ilk ay yumurtaları toplandı bir -iki hafta içerisinde de transferi gerçekleşti. Acaba süreç bu kadar kısa mı?
Canım sorunun neydi senin biraz soruna göre değişiyor tedavi şekli herkese ayni tedavi uygulanmıyor ama benim sana tavsiyem vitaminlere başlaman ön hazırlık yapmış olursun. Her doktor farklı markalar veriyor ama içerik olarak 1.q10 omega içeren bir vitamin ve dhea içeren yumurta kalitesini arttırmak için bir destek mutlaka başla derim.ve tabi yemene içme ne dikkat et simdidenMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi başlıcam inşallah ocağın ilk haftası regl oluyorum 2. Günü gidip muayeneden sonra ilaç tedavisine başlıyorum. Çok heyecanlıyım durmadan açıp açıp yazışmalarınızı okuyorum. Sormak istediğim bişey vardı. Benim amh düşük olduğu için direkt tüp bebeğe yönlendirildim. İlaça başladıktan ne kadar zaman sonra yumurta toplanıyor. Süreç ne nasıl ilerliyor. Bir arkadaşım ilk ay yumurtaları toplandı bir -iki hafta içerisinde de transferi gerçekleşti. Acaba süreç bu kadar kısa mı?
İnsallah da başlamaz 6.haftadan sonra artıyor bulantı diye biliyorum ama olmasın keyifle geçir hamisliğiSelam kızlar nasılsınız. Mide bulantısı ne zaman baslıyo. Bende henuz baslamadı sukur.
İnşallah sana da nasip olur canım inşallah. Benım 2.deneme. Rabbım isteyen herkese nasip etsin İnşallah.İnsallah da başlamaz 6.haftadan sonra artıyor bulantı diye biliyorum ama olmasın keyifle geçir hamisliğibanada dua et Rabbim ol desin
Benimde 2.deneme ama iste 1 yumurta büyüyor 2 folikül gördüler diğeri geride baya bakalım o döllenir inşallah diye dua edebiliyorum ancakİnşallah sana da nasip olur canım inşallah. Benım 2.deneme. Rabbım isteyen herkese nasip etsin İnşallah.
Aminnn inşallah canım Dua dan Baska bısey elden gelmezIlktn gorunmuyolar bizde gormemstim 7. Hftada soradan surpriz yaptilar❤ yeni yilda hepimz saglikla kucagimiza alalim insskabuslar basliyo sora hamilelkte oluyoms dua edip hep yatiyorm ama cok etkilendklerim oldu acikcasi. Iki bebegimizide saglikla kucagimiza alalm isns❤
İnşallah canım ümidini sakın kaybetme. Sunu d unutma Rabbım nasıp etti ise olacak. Ne zaman nasıp etti ise o zaman olacak Rabbım aratmasın inşallahBenimde 2.deneme ama iste 1 yumurta büyüyor 2 folikül gördüler diğeri geride baya bakalım o döllenir inşallah diye dua edebiliyorum ancak
Aminnnn ama garip bir his var içimde bu altın yumurta gibi hissediyorum döllenicek ve tutucak sanki içime öyle geliyor tabiki önce nasipİnşallah canım ümidini sakın kaybetme. Sunu d unutma Rabbım nasıp etti ise olacak. Ne zaman nasıp etti ise o zaman olacak Rabbım aratmasın inşallah
Canım bende iyi oldum sukur işe basladim Çokk şükür iyiyim. Sen nasılsın nasıl gıdıyoohoo tutunmuştur çoktan inşallah. Azıcık sabır. Hayırlı haberler inşallah. Ağrı normal.
canım sen nasılol du n?
Kesınlıkle nasıp. Tek yumurtası olup catlayıp hamıle kalan var. 20 yumurta bos cıkan var. Rabbım nasıp etti ise 1 tane dollenmıs yumurta yeter. İnşallah canımAminnnn ama garip bir his var içimde bu altın yumurta gibi hissediyorum döllenicek ve tutucak sanki içime öyle geliyor tabiki önce nasip
Selam kızlar nasılsınız. Mide bulantısı ne zaman baslıyo. Bende henuz baslamadı sukur.
Amh 0,45 o yüzden aşılamayla vakit kaybı olmasın diye direkt tüp bebeğe yönlendirildim. Ocağın 2si gibi hastalanıcam. O zaman gel dediler muayeden sonra ilaçalara başlıcam Allah’ın izniyle. Çok heyecanlıyımCanım sorunun neydi senin biraz soruna göre değişiyor tedavi şekli herkese ayni tedavi uygulanmıyor ama benim sana tavsiyem vitaminlere başlaman ön hazırlık yapmış olursun. Her doktor farklı markalar veriyor ama içerik olarak 1.q10 omega içeren bir vitamin ve dhea içeren yumurta kalitesini arttırmak için bir destek mutlaka başla derim.ve tabi yemene içme ne dikkat et simdiden
Amin inşallah Bende 3.yıldır evliyim 1.5 yıldır uğraşıyoruz 29 yaşındayım ve amh 0.45 olduğu için tüp bebek önerdi doktorumuz bende devlete gittim tüp bebek için gereken şartların hepsi mevcut olduğu için rapor kesin çıkar dediler. Evrakları bıraktım hastaneye Ocağın 2 is gibi adet olunca gidicem muayene olduktan sonra raporum çıkıcak inşallah bir aylık gibi bir süreçte halloldu sayılır. Sizi neden o kadar zorladılar acaba? Özel maddi olarak zorlayıcı görünüyor. Devlet 3 hakkımız varmış. Devletteki haklarımı kullanmak istedim. Daha özele gitmeyi düşündüm. İnşallah gerek kalmaz ama kendimce bir yol çizdim. Rabbim bu yolda olanların tar ve yardımcısı olsun inşallahMerhaba kızlar bizde 3yıldır evliyiz 2-2,5 yıl sebepsiz denildi rahim filmi tahliller herşey normaldi sonra eşimin işi dolayısıyla yumurta günleri beraber olamıyorduk ona bağladık derken en son aşılamaya karar verdik ama doktorum ısrarla hsg yi tekrarlamak istedi ve öylede yaptık sol tüp kapalı sağ tüpten minimal geçiş var tüp bebek önerdi kendisi tüp bebek yapmadığı için artık yollarımızı ayırdık ve ben rapor almak için 3ay Bursa Uludağ da bir arpa boyu yol alamadım ve rapordan vazgeçtik iki doktor arasında kaldık biri Serkan Oral biri Furkan Kayabaşoğlu ikiside çok iyi ama Serkan beyin tüp bebek tedavisinde daha tecrübeli olduğunu düşündüğümüz için Ocak ayına randevumuzu aldık inşallah Şubat ayında hepimizin Bebişleri göbüşümüzde olur
5. Hftadn sora bsladi benim ve hic gecmedi ins senin okadr olmz canim bnce 2 olmasi etkiliyo herseyi iki kati yasiyoruz:) gecegi gunu iple sayiyorm zatn alstm bunla yasamaya surkli olnca bazn cok costgnda sknti oluyo:)Selam kızlar nasılsınız. Mide bulantısı ne zaman baslıyo. Bende henuz baslamadı sukur.
Gerçekten bilmiyorum canım Balıkesir Erdek’te oturuyoruz bende öyle olsun istedim devletteki hakkımı kullanayım veya raporu verip özelde fiyat düşürsünler diye istedik ama ilk Bursa Uludağ üniversitesinden kadın Doğuma randevu aldım tüplerim kapalı tüp bebek için geldim dedim hsg filmime baktı kan tahlilleri verdi artık buraya gelmeyeceksin interfilite polikliniğine randevu al dedi dışarı çıktım sekreter tlfla alınıyor biz vermiyoruz dedi tlf no verdiler aradım şimdi randevu yok haftaya çarşamba sabah arayın dediler TM dedim Çarşamba oldu aradım tam bir ay sonraya randevu verdi randevu günü geldi eşimle gittik sağ taraftan az geçiş görüyorum sis(sulu ultrason)çekilsin dedi TM dedik tüp bebek bölümüne gidin randevu alın heh çok şükür derken oda tam bi ay sonraya attı randevuyu gün geldi gittik sis çekildi sıkıntı yok eşin sperm versin dediler ne zaman 1,5ay sonraya randevu verdiler yani hep eksik yarım o oraya öbürü buraya bezdik bizde benim eşim uzman çavuş görevi oluyor nöbeti oluyor izin alırken ayrı bi sorunAmh 0,45 o yüzden aşılamayla vakit kaybı olmasın diye direkt tüp bebeğe yönlendirildim. Ocağın 2si gibi hastalanıcam. O zaman gel dediler muayeden sonra ilaçalara başlıcam Allah’ın izniyle. Çok heyecanlıyım
Amin inşallah Bende 3.yıldır evliyim 1.5 yıldır uğraşıyoruz 29 yaşındayım ve amh 0.45 olduğu için tüp bebek önerdi doktorumuz bende devlete gittim tüp bebek için gereken şartların hepsi mevcut olduğu için rapor kesin çıkar dediler. Evrakları bıraktım hastaneye Ocağın 2 is gibi adet olunca gidicem muayene olduktan sonra raporum çıkıcak inşallah bir aylık gibi bir süreçte halloldu sayılır. Sizi neden o kadar zorladılar acaba? Özel maddi olarak zorlayıcı görünüyor. Devlet 3 hakkımız varmış. Devletteki haklarımı kullanmak istedim. Daha özele gitmeyi düşündüm. İnşallah gerek kalmaz ama kendimce bir yol çizdim. Rabbim bu yolda olanların tar ve yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?