• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Canım ben transfere girmeden Meryem suresini okumuştum hastanede.sonra eşime verdim ben odaya gelene kadar oku dedim hatta çok uzunmuş demişti indir telefonuna oku

Çok grip oldum kızlar. L labfaresi canım pazartesi 5461 çıktı. Haftaya gel dedi ben toparlanırsam burada ozel bir Dr var ona gidicem.. Alttan bakmışlar keseye sende nasıl baktılar. Kadın cok ileri tarih dedı. Kızınca ben persembe gel dedi gidemem ama o gun
Tatlim net olması için altan bakılmalı bende hiç hoşnut degildim ama altan bakınca daha net görüyormuş ..

ahhh kuzum çok geçmiş olsun :KK43: sakın ilaç filan kullanma. Nane limon benzeri şeyler içme aman dikkat et. Bu haftalar çok önemli. Dayanabilecek gibiysen meyve yeşillik filan yiyip istirahat ederek atlatmaya çalış.

Bu arada değerin baya güzel yükselmiş hayırlı olsun. Benim değerlerim senden daha düşük hatta doktor itiraf etti ben bi tane tuttu sanıyordum sürpriz oldu iki tane dedi :)

üstten bakmayı denedik biz, idrara sıkışmamıştım görünmedi alttan baktık. Bence senin de çıkar artık aynı anda yapıldı herşeyimiz. Fırsatın varsa başka bir doktora görün bence de. Onlar için bekle demek ertelemek kolay. Bekleyenin aklına binbir türlü şey geliyor. Git de hayırlı haberle dön inşallah.
Dün özele gittim canım. Yaptırdım yere gitmedim. Üstten baktı 1 tane dedı 1 tane daha olması lazım dedım Elindeki seyı yan cevirdi evet 2. Si dedı. 2 tane var biri az daha kucuk dedı haftaya kalp atisinı gel dedi. 3 Aralık da dedı. Onu biraz gec gidebilirim bakcaz Ama hastalığı ne yapcam bılmıyorum ıhlamur sadece ıctım Rapor alcam bakalım

Dün özele gittim canım. Yaptırdım yere gitmedim. Üstten baktı 1 tane dedı 1 tane daha olması lazım dedım Elindeki seyı yan cevirdi evet 2. Si dedı. 2 tane var biri az daha kucuk dedı haftaya kalp atisinı gel dedi. 3 Aralık da dedı. Onu biraz gec gidebilirim bakcaz Ama hastalığı ne yapcam bılmıyorum ıhlamur sadece ıctım Rapor alcam bakalım

Ayyyy aşırı sevindim :KK200: Hayırlı olsun ikizlerimiz. :emir_bebek::emir_bebek:

Benim de biri diğerinden biraz küçüktü. Bol su iç dedi doktor. Sen de öyle yap bence. Benim doktor kalp atışı için biraz erken dedi. Haftaya kontrol var ama büyük ihtimalle bir sonraki hafta duyarız diyor. Sen de isabetli karar almışsın bekleyerek bence.

Canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun ama ıhlamur da içme. Allah muhafaza. Doktora sormadın mı ne yapayım diye?

Ayyyy aşırı sevindim :KK200: Hayırlı olsun ikizlerimiz. :emir_bebek::emir_bebek:

Benim de biri diğerinden biraz küçüktü. Bol su iç dedi doktor. Sen de öyle yap bence. Benim doktor kalp atışı için biraz erken dedi. Haftaya kontrol var ama büyük ihtimalle bir sonraki hafta duyarız diyor. Sen de isabetli karar almışsın bekleyerek bence.

Canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun ama ıhlamur da içme. Allah muhafaza. Doktora sormadın mı ne yapayım diye?
Canım nane limon kimi iç kimi içme diyo Dr dedı iç öyle sey mi olur. Ama içmiyorum ben yinede. Dr dedı kim dedi. Eski anne olanlar dedım. Oyle sey olurmu nane limon iç dedi. Maydanoz un dusuk riski varmıs adacayının. Ama ben kivi falan yıyıyordum. Valla gozlerım açılmıyor opuyorum canım ben cıktım uyuyayım bıraz

Canım nane limon kimi iç kimi içme diyo Dr dedı iç öyle sey mi olur. Ama içmiyorum ben yinede. Dr dedı kim dedi. Eski anne olanlar dedım. Oyle sey olurmu nane limon iç dedi. Maydanoz un dusuk riski varmıs adacayının. Ama ben kivi falan yıyıyordum. Valla gozlerım açılmıyor opuyorum canım ben cıktım uyuyayım bıraz

her doktorun görüşü farklı herhalde bana da kesinlikle bitki çaylarının hepsinden uzak dur dedi.

çok geçmiş olsun.

Çok grip oldum kızlar. L labfaresi canım pazartesi 5461 çıktı. Haftaya gel dedi ben toparlanırsam burada ozel bir Dr var ona gidicem.. Alttan bakmışlar keseye sende nasıl baktılar. Kadın cok ileri tarih dedı. Kızınca ben persembe gel dedi gidemem ama o gun
Cok gecms olsn canim ilk hafta bnde griptir meyve cok tukettm c vitamini olsn die dinlenmeye calstm cok yapck bisi yok malesf btki cayi icme sakin:) 1 hafta surndm burnm cok tikanmsti. Normal burun spreylerini sakin sikma onlar cok tehlikelyms ozel sprey yaziyolar hamilelere okyanus suyu gibi seler aklnda bulnsn bol sifa diliyorm sana;)

Erken gttysen daha net olsn die alttn bakmst8r. Benim hep karindan oldu 5. Hftada karindan keseyi gorebiliyolar;)

Zaman baya gectıgı için üstten baktı canım. 2 sini de gördü. Tabı ikinci biraz cevirdi etti evet haklısın dedi. Çok şükür
Hayorli olsn aramiza hosgeldn tatlim:) evt ilk zmaan belli olmuyo cok zor goruluyo 2 haftaya cok daha net olur kalplerini de dinlersnz allahin iznyle❤

Back