- Konu Sahibi Heycanli anne
- #1.221
İnşallah hayallerinin gerçekleştiği bir süreç olsunBana bol bol dua edin bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana koyulduktan sonra yapışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayallerinin gerçekleştiği bir süreç olsunBana bol bol dua edin bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana koyulduktan sonra yapışsın
Allah razı olsun canım benim hayallerime doğru gidiyorum herşey yolunda inşallah son aşamada güzel geçerİnşallah hayallerinin gerçekleştiği bir süreç olsun
klar nasip etsin inşaallah hayırlısıyla süreci güzel atlatırsın ve sonucun olumlu olur, evladını sağlıklısıyla hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah. Dualarım seninleKızlar yarın transferim yapılacak çok heyecanlıyım
Tatlim net olması için altan bakılmalı bende hiç hoşnut degildim ama altan bakınca daha net görüyormuş ..
Dün özele gittim canım. Yaptırdım yere gitmedim. Üstten baktı 1 tane dedı 1 tane daha olması lazım dedım Elindeki seyı yan cevirdi evet 2. Si dedı. 2 tane var biri az daha kucuk dedı haftaya kalp atisinı gel dedi. 3 Aralık da dedı. Onu biraz gec gidebilirim bakcaz Ama hastalığı ne yapcam bılmıyorum ıhlamur sadece ıctım Rapor alcam bakalımahhh kuzum çok geçmiş olsun sakın ilaç filan kullanma. Nane limon benzeri şeyler içme aman dikkat et. Bu haftalar çok önemli. Dayanabilecek gibiysen meyve yeşillik filan yiyip istirahat ederek atlatmaya çalış.
Bu arada değerin baya güzel yükselmiş hayırlı olsun. Benim değerlerim senden daha düşük hatta doktor itiraf etti ben bi tane tuttu sanıyordum sürpriz oldu iki tane dedi :)
üstten bakmayı denedik biz, idrara sıkışmamıştım görünmedi alttan baktık. Bence senin de çıkar artık aynı anda yapıldı herşeyimiz. Fırsatın varsa başka bir doktora görün bence de. Onlar için bekle demek ertelemek kolay. Bekleyenin aklına binbir türlü şey geliyor. Git de hayırlı haberle dön inşallah.
Zaman baya gectıgı için üstten baktı canım. 2 sini de gördü. Tabı ikinci biraz cevirdi etti evet haklısın dedi. Çok şükürTatlim net olması için altan bakılmalı bende hiç hoşnut degildim ama altan bakınca daha net görüyormuş ..
Dün özele gittim canım. Yaptırdım yere gitmedim. Üstten baktı 1 tane dedı 1 tane daha olması lazım dedım Elindeki seyı yan cevirdi evet 2. Si dedı. 2 tane var biri az daha kucuk dedı haftaya kalp atisinı gel dedi. 3 Aralık da dedı. Onu biraz gec gidebilirim bakcaz Ama hastalığı ne yapcam bılmıyorum ıhlamur sadece ıctım Rapor alcam bakalım
Canım nane limon kimi iç kimi içme diyo Dr dedı iç öyle sey mi olur. Ama içmiyorum ben yinede. Dr dedı kim dedi. Eski anne olanlar dedım. Oyle sey olurmu nane limon iç dedi. Maydanoz un dusuk riski varmıs adacayının. Ama ben kivi falan yıyıyordum. Valla gozlerım açılmıyor opuyorum canım ben cıktım uyuyayım bırazAyyyy aşırı sevindim Hayırlı olsun ikizlerimiz.
Benim de biri diğerinden biraz küçüktü. Bol su iç dedi doktor. Sen de öyle yap bence. Benim doktor kalp atışı için biraz erken dedi. Haftaya kontrol var ama büyük ihtimalle bir sonraki hafta duyarız diyor. Sen de isabetli karar almışsın bekleyerek bence.
Canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun ama ıhlamur da içme. Allah muhafaza. Doktora sormadın mı ne yapayım diye?
Canım nane limon kimi iç kimi içme diyo Dr dedı iç öyle sey mi olur. Ama içmiyorum ben yinede. Dr dedı kim dedi. Eski anne olanlar dedım. Oyle sey olurmu nane limon iç dedi. Maydanoz un dusuk riski varmıs adacayının. Ama ben kivi falan yıyıyordum. Valla gozlerım açılmıyor opuyorum canım ben cıktım uyuyayım bıraz
Profesyonel.dr.sevtap hamdemir kılıç bu ay ilk ay gittim durumumu anlattim tüp istiyorum dedim ve hamileyim henüz yolun başında da olsak onerebilecegim en iyi doktor diyebilirmArkadaşlar biri bana yardım etsiinnn nolur ya ankarada merkez ve doktor tavsiye edinnnnn
Prof. Olacaktı klavye azizliğiProfesyonel.dr.sevtap hamdemir kılıç bu ay ilk ay gittim durumumu anlattim tüp istiyorum dedim ve hamileyim henüz yolun başında da olsak onerebilecegim en iyi doktor diyebilirm
Kızlar yarın transferim yapılacak çok heyecanlıyım
Transferim oldu eve geldim dinleniyorum şimdi. Keşke varlığını hissedebilsek. 8 inde test günümcanım ne yaptın nasılsın?
Cok gecms olsn canim ilk hafta bnde griptir meyve cok tukettm c vitamini olsn die dinlenmeye calstm cok yapck bisi yok malesf btki cayi icme sakin:) 1 hafta surndm burnm cok tikanmsti. Normal burun spreylerini sakin sikma onlar cok tehlikelyms ozel sprey yaziyolar hamilelere okyanus suyu gibi seler aklnda bulnsn bol sifa diliyorm sana
Erken gttysen daha net olsn die alttn bakmst8r. Benim hep karindan oldu 5. Hftada karindan keseyi gorebiliyolar
Hayorli olsn aramiza hosgeldn tatlim:) evt ilk zmaan belli olmuyo cok zor goruluyo 2 haftaya cok daha net olur kalplerini de dinlersnz allahin iznyle❤Zaman baya gectıgı için üstten baktı canım. 2 sini de gördü. Tabı ikinci biraz cevirdi etti evet haklısın dedi. Çok şükür
Dün özele gittim canım. Yaptırdım yere gitmedim. Üstten baktı 1 tane dedı 1 tane daha olması lazım dedım Elindeki seyı yan cevirdi evet 2. Si dedı. 2 tane var biri az daha kucuk dedı haftaya kalp atisinı gel dedi. 3 Aralık da dedı. Onu biraz gec gidebilirim bakcaz Ama hastalığı ne yapcam bılmıyorum ıhlamur sadece ıctım Rapor alcam bakalım