- 21 Mayıs 2018
- 133
- 100
- 103
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Benim 5.günüm bugun ve dünadet olcakmisim gibi sancim oldu herhangi bir belirti cok yasamiyorum 2.günümde inanilmaz bas dönmedi yasadim sadece onun disinda bisi yok acaba bu iyimi kötümü bilemiom carsamba günü test vercem bakalimHanımlar belirti galan hissediyor musunuz şiddetli veya regl sancısı gibi ben hiç bir şey hissetmiyorum
Benimde onuncu günüm bugün sali günü test yaptiricam bendede hic belirti yok arada bi kasigima sancı giriyo o kadar inşallah tutmuşturHanımlar belirti galan hissediyor musunuz şiddetli veya regl sancısı gibi ben hiç bir şey hissetmiyorum
Mutlaka yaz oldumuBenimde onuncu günüm bugün sali günü test yaptiricam bendede hic belirti yok arada bi kasigima sancı giriyo o kadar inşallah tutmuştur
Yazicam canimMutlaka yaz oldumu
Progestan yapıyor canım bende her gün baş dönmesinden gündüz 2-3 saat uyuyorum ilacın etkileri var bir de göğüslerim de felaket ağrı var yürürken bile ağrıyıp bi kaç gündür öyle benim de bugün 5. Gün rabbim hayırlısını versin inşallahBenim 5.günüm bugun ve dünadet olcakmisim gibi sancim oldu herhangi bir belirti cok yasamiyorum 2.günümde inanilmaz bas dönmedi yasadim sadece onun disinda bisi yok acaba bu iyimi kötümü bilemiom carsamba günü test vercem bakalim
Benimde onuncu günüm bugün sali günü test yaptiricam bendede hic belirti yok arada bi kasigima sancı giriyo o kadar inşallah tutmuştur
Kizlar bilen varsa cvplasin
Ben transferin 6.günündeyim hala düs almadim sacimi yikayip vicudumu silerek temizleniyorum ne zaman dus alabiliriz korkudan alamiom
İnşallah cnm inşallah ödüm kopuyo hastalanicam diye kasıklarıma sancı girdikceSen bayağı 12. Gün şafağını bitirmişsin :)) Haber verirsin sonucu inşallah pozitiftir
Bana kimse bisi demedi oyüzden internetten baktim dus almayin düsük olur tutunmayi etkiler gibi yorumlar okudum oyuzden carsamba doktora sorcamBende 5. Günündeyim bugün ama duş alma falan denmedi bana sadece ilişki yasak bugün 2. Duşumu aldım hatta sana hemşire Falan mı dedi alma diye
Benimde oyle korkum war ya tutmazsa sil bastan baslayip yeniden bu bekleyisler olursa kötü olucak insallah tutunmustur bebislerimizİnşallah cnm inşallah ödüm kopuyo hastalanicam diye kasıklarıma sancı girdikce
Aynen öyle inşallahBenimde oyle korkum war ya tutmazsa sil bastan baslayip yeniden bu bekleyisler olursa kötü olucak insallah tutunmustur bebislerimiz
Ay bende korkutorum ya bu islemdencanimBen bugun operasyon oldum hic anlamadim bile narkozdan dolayi ama narkozun etkisi gecince aksama dogru yumurtaliklarimdaki aciyi hissettim yürürken biraz sikinti oluyor biraz bel agrisi ama korkulcak bisi yok
Ayy hayirlisi olsun cnaim inss turar bebegine kavusursunMerhaba hanımlar bugün aradılar döllenen yumurta hala döllenmiş vaziyetteymiş yarın 14:30 da 4. Gün embriyosu transfer olacak inşallah lütfen dua edin bana
Benim kanama değilde lekelenme oldu kahverengi ağrım da pek olmadı hiç bişey anlamiyosun yumurta toplama işleminde cnm uyuyup uyaniyosun geçiyo gidiyo ara ara kasik agrisi oluyo o kadarSelam kizlar. Ben daha yolun basindaym ilk ignemi oldum bugun. Heyecanliyim ins hepimizin bekleysleri sona erer
Tecrubesisizm size sorular sorabilirim. Transferdn korkmuyorm asilama lmstm ayni onun gibi demslerdi 2 dk surmstu yine sikisiktm anlk aci oldu gecti. Suan yumrta toplama korkutuyo birz beni snestezi olayi sorasnds cok agri olmasndn korkutorym. Kanamaniz olms muydu
Hosgeldin canimSelam kizlar. Ben daha yolun basindaym ilk ignemi oldum bugun. Heyecanliyim ins hepimizin bekleysleri sona erer
Tecrubesisizm size sorular sorabilirim. Transferdn korkmuyorm asilama lmstm ayni onun gibi demslerdi 2 dk surmstu yine sikisiktm anlk aci oldu gecti. Suan yumrta toplama korkutuyo birz beni snestezi olayi sorasnds cok agri olmasndn korkutorym. Kanamaniz olms muydu
Asilamadada oyle lekelenme oldu 2 gub bnde iyi ozmaan canim. Olsn ya cekices artik o kadarini raziyiz tutsun yeterki:) rahatlatn beni sagol canimBenim kanama değilde lekelenme oldu kahverengi ağrım da pek olmadı hiç bişey anlamiyosun yumurta toplama işleminde cnm uyuyup uyaniyosun geçiyo gidiyo ara ara kasik agrisi oluyo o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?