- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Hayırlısı olsun canımBen bugun operasyon oldum hic anlamadim bile narkozdan dolayi ama narkozun etkisi gecince aksama dogru yumurtaliklarimdaki aciyi hissettim yürürken biraz sikinti oluyor biraz bel agrisi ama korkulcak bisi yok
Sagol tatlimHayırlısı olsun canım
Bende carsamba saat 22.30da catlatmayi vurdum busanah 8.30da doktora gittim 10da operasyona basladilar sali günü transfer edilecek iki tane bakalim neler olcak gelismelerini mutlaka yaz
Merhaba canım şimdi gördüm. Sabah 8:30 da gittim 9 gibi işleme aldılar 11 de tüp bebek ünitesinden çıktım hiç bir şey hissetmedim bende ama yürümekte aşırı zorlanıyorum yatarken veya otururken hiç bir şey hissetmiyorum. Çok fazla ilaç vermiş yine doktor bakalım rabbim uğraşmalarımızın sonucunu en güzel en hayırlı şekilde versin. Yarın merkezden arayacaklar inşallah 5 yumurtamın hepsi kaliteli bir şekilde döllenmiştir[/QUOTE
Selam canim
Benimde 1saat önce transferim yapildi
2tane gerceklesti yerlesme olduktan sonra ultrasonda yerini gösterdi ikiside yanyana ortada duruyor cok iyi yerde dedi ananas yemeye basladim
Son adet tarihin canımKizlar tüp bebek icin gebelik takip programi warmi acaba gebelik takiplerine bakiyorun son adet tarihi istiyor acaba takip edilirken son adet tarihindenmi yoksa transfer gününden mi sayilacak bilen var mi
Tüp bebekte farkli diye duymustum tamam tesekkürler canimcimSon adet tarihin canım
Rabbim hayirlisiyla tutmasini nasip etsin bende dün öglen transferimi yaptilar 4.gün embriyosuydu haftaya carsamba test vercemMerhaba hanımlar bugün aradılar döllenen yumurta hala döllenmiş vaziyetteymiş yarın 14:30 da 4. Gün embriyosu transfer olacak inşallah lütfen dua edin bana
Rabbim hayirlisiyla tutmasini nasip etsin bende dün öglen transferimi yaptilar 4.gün embriyosuydu haftaya carsamba test vercem
Arkadaslar bugun transferin 2.günündeyim basim cok dönüyor yatarkende yürürkende neden olabilir
Ben vajinadan kullaniorum doktorum oyle dedi daha etkili oluyormus sabah aksam 2ser tane bende 17ekimde kan vercemProtestan yapıyor olabilir benim dünyam dönüyor onu içince :) doktorunu aradın mı sorsaydın neden böyle oluyor diye
Merhaba bende 28 eylül de başladım gonal f iğneyi 225ml ile başladım yanında menopur iğnesi ile birlikte kullandım bugün 1 dozluk cetrotide 250 mg vurulucam 3 iğne birden yani bakalım yarın randevum var doktorum ne diyecek merak ediyorum
Ben vajinadan kullaniorum doktorum oyle dedi daha etkili oluyormus sabah aksam 2ser tane bende 17ekimde kan vercem
Ben asilama zamanindada kullandim böyle yapmamisti
Bakalim az kaldi benim sonuc acaba ne olcak insallah bebisöeeimiz tutunur benim 4tane yumurtam toplandi ve hepsi döllendi
2si transfer oldu cok iyi kaliteli dedi doktor bakalim
Rabbim gönlüne gore versin insallah. Bu ilaclari kullanirken vücudunda neler hissettin. Ne gibi degisiklikler oldu. Ya da oldu mu. Paylasirsan sevinirim cnm. Gecmis olsun
Ben 33yasindayim canim benimBen jeli sabah akşam kullanıyorum 1 er tane ama ayrıyeten de Progestan hapı da alıyorum yine günde 2 kere. Benim gittiğim medicalpark hastanesinde 30 yaşın altına 1 tane koyuyorlar sen kaç yaşındasın canım
Ben 33yasindayim canim benim
Ben jel kullanmiyorum ben almanyadayim belki ondan dolayi doktorlar farkli yol izliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?