Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Evrt canımmm bnmde drek transfer olduuu ben cesaret edemiyorum ya gününden önce yapmaya zaten bna 8 inde dediler yarınıda atlatrsam gideeceğim kan vermeye
Bnmde direk transfer aynen canm. 8 inde kanda cikarmi dediler. bana 12 dediler ama garanti olsn die o bnce. 5. Gun transfernde 10. Gun bakilabiliyo aslnda. Persmbe mi kan verceksn

Bnmde direk transfer aynen canm. 8 inde kanda cikarmi dediler. bana 12 dediler ama garanti olsn die o bnce. 5. Gun transfernde 10. Gun bakilabiliyo aslnda. Persmbe mi kan verceksn
Kızlar sizi yüreklendirmek gibi olmasin test için Ama tutulma olduysa 48 saat içinde oluyormuş yani kanda 6-7.günden itibaren yükselmeye başlıyor b-hcg doktorlar kesin sonuç için 5.gün embriyosuna 10.gün 3.gün embriyosuna 12.gün diyorlar benim arkadaşım 5.gün embriyosuna transferin 6.günü yapmıştı pozitifi aldı 10.gün doktrola yaptığında tekrarınabile gerek duymadı doktor içinizi bence olumlu sonuc alcaksiniz

Tatlm 10 gün sonra dedi ayın 8 ine denk geliyor persembe 10. Günümüz 5. Gün transferi bence persembe varsa çıkar:) bana kalsa cumartesi isterdimmm ozamana kdr regli olmazsam tabi kendimi hazrlasamda çok ağlak bi insanım işyerinde ağlamk istemiyorum

Bencede kesn cikar tatlim inss guzel jaberler duyucagim senden:) bnde cuma aksami vericem:) evet bnde oyuzdn acilegidicem. Isyerne lab geliyida olmsz sonuc olrsa dagilrm esim yanmda olsn bare destk iyi dusnmssn sende canm

Neguzelseyler soluyosun canim sen:)) ben duramadim yaptm zaten ama guvenemiyorm iste. 2 ctlatma ignesi oldm taze transfer hormn etkisi mi net degil donucta kana bakmk lazim. Hic oyle belrti olmadi ara sira regl arisi oluyo. Yemek alskanligm degisti benim hormnlarn etkisi die dusunuyorm ama 4 5 gndr bole. Tatli yiyemiyorm surekli eksi ce tuzlu yiyp icimi bastirasim var:)))

Kızlar siz boyle konustukca ben de heyecanlaniyorum sizin icin ya :) az kaldi oyle ya da boyle geldiniz bu gune ne kaldi sunun surasinda :) guzel haberlerinizi bekliyorum ikinizden de umutluyum :)

Evde vardi oyuzden duramadm tatlim
İnşallahhhh gördüğün gibi devam eder hersey canımmm çok sevindimmmmmm verdiğin emeğin karşılığını almanaaa rabbimmm onlara güç versn :-* valla sanki çk yakınımdan hber almş gbi oldum hadi bismiillah bu süreç için

Yasayn biliyo ondam tatlim bende seni cok merak ediyorm cok sevinirim inss:) silik bi cizgi ins dogrudir guvenmiyorm hic yasamadigimdan iste igne etkilerini bilemiyorm devam edermi. 2 gun kaldi sana cok heyecanli

Yasayn biliyo ondam tatlim bende seni cok merak ediyorm cok sevinirim inss:) silik bi cizgi ins dogrudir guvenmiyorm hic yasamadigimdan iste igne etkilerini bilemiyorm devam edermi. 2 gun kaldi sana cok heyecanli
Ben çok umutlu değilim canımm belirti yok hiç bende oyüzden artk umutlandrmak istemiyorum kimseyii yazarm zaten hemen buraya mrk etmee

İyi akşamlar kızlar bende tedaviye başladım bugün iğnelerin 7.günü hatta yanında çatlatmama iğnesi yapmaya başladım Perşembe kontrol var.çok etkiliyor iğneler kaşık ağrısı fazla patlayacakmış gibi hissediyorum .sizde de böyle mi oldu korktum kendimden

Iyi aksamlar canim hayirli olsn tedavin. Evet son gunlerde bisuru igne oluyo catlamasn die de yapiyolar. Gonalf disnda 2 3 gun oldgm vardi onlsr cok yakmsti. Ama ignelerde oyle agri sisknlk hissetmedm ben canim. Yakanlar bazn bacaga vuruyodu sadece. Doktornla paylas aman bisi olmasn ama korkma da herkesn bunyesi farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…