- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Sakinnnn ollll hicbir belirti olmuyor kasık ağrılarından başka zatenBu yapımdan nefret ediyorm başından beri olmıcak döllenmicek sonuca gelmicek vs diye diye bugünüme geldim suandada varlığına dair bi belirti arıyor insan ama bnm regli olcakmş gibi böyle bi rahatszlğm var öylr bi his çöktü içimee ve ister istemez paylaşma arzusu geliyor yoksa kemdi kndini yiyip bitiriyor insan
Yok canim karinda. Kan idrar ultrason dun herseye baktilar sukur ciddi bisi cikmadiCanımmm sıvı birikmesi nedemekmiş yumurtalıktamı oluyor nereede görüyorlar bunu
Yaaa dün kan aldklarnda bakmadılarmı yada ultrasnda bebişleri görmedilermiii çok heycanlı bn sabredemez kesin bakardmmmbugün gayet regli sancılarm var tatlım ama daha sakinim yapacak bir sey yok olana kadar denicezzz rabbim güç versinnnYok canim karinda. Kan idrar ultrason dun herseye baktilar sukur ciddi bisi cikmadi
Canim ben asta life diye bi vitamin kullanmistim icinde hem balik yagi var hem vitamin iki ayri kapsul tup bebek merkezinden tavsiye etmislerdi banaMerhaba kızlar benim tedavim ertelendi kist den dolayı bu ay Doğum kontrol hapı kullanıcam ve vitaminlere başlıycam sizin kullandığınız ve memnun olduğunuz vitaminler varmı
O bi kaç regli süresince kayboluyor tatlım geç olsun doğru olsun boşver doktor en doğrısunu düşünmüştür senin için bana mom vitali vermişti birde sprey seklinde dil altına sıkılan D vtamini . Dğer yağ gibi olan d vtaminine göre bu harika tüm şişeyi içebilirim:)Merhaba kızlar benim tedavim ertelendi kist den dolayı bu ay Doğum kontrol hapı kullanıcam ve vitaminlere başlıycam sizin kullandığınız ve memnun olduğunuz vitaminler varmı
Evet canim kusma varsa riskli oluyo İnsallah tutar canim sen kalbini ferah tutYa sendede oldu demek. Evet herseye baklms temz korkma dedi banada ama patlicak gibi hissettm bugun:) kusmayi sordular o zaman riskli oluyo heralde oyle bisiym yok. Katlaniyoruz herseye keske tutsada cekerm
Çok teşekkür ettim canim vakti tamamlanınca oluyor bazı şeyeler hayıt suyu iyi geliyormuş kiste onada başlıycamO bi kaç regli süresince kayboluyor tatlım geç olsun doğru olsun boşver doktor en doğrısunu düşünmüştür senin için bana mom vitali vermişti birde sprey seklinde dil altına sıkılan D vtamini . Dğer yağ gibi olan d vtaminine göre bu harika tüm şişeyi içebilirim:)
Biz cevap için adeti bekliuoruz siz başlanak için rabbim herkese bi kader yazmış işte :) gözünüzde büyütmeyin tedavi çok zor değil sonucu beklemek en zoru bu süreçte onu anladm:)merhaba arkadaşlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için çok heycanlıyım nasıl olacak bilmiyorum
Heyyyy netelerdesin yineYok canim karinda. Kan idrar ultrason dun herseye baktilar sukur ciddi bisi cikmadi
hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah. Rabbim emek zaylığı vermesinBiz cevap için adeti bekliuoruz siz başlanak için rabbim herkese bi kader yazmış işte :) gözünüzde büyütmeyin tedavi çok zor değil sonucu beklemek en zoru bu süreçte onu anladm:)
Aminnnn canımmmhakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah. Rabbim emek zaylığı vermesin
Yokcanim 6. gundu ya bnde istemedm bska onmli degerlere baktilar zatn kadndogumda nobetci yokms dahiliyeci cok anlamiyodu:) ultrasnda cikmaz ki zatn varsada daha. Bnde heyecanlym vala ya azaldkca insan sabirszlaniyo tatlimYaaa dün kan aldklarnda bakmadılarmı yada ultrasnda bebişleri görmedilermiii çok heycanlı bn sabredemez kesin bakardmmmbugün gayet regli sancılarm var tatlım ama daha sakinim yapacak bir sey yok olana kadar denicezzz rabbim güç versinnn
Hafif veya Orta siddette ohss oldm sanirm goruns o yonde. Asiri hormon yuklemesnden iste sorada tepki verebiliyomsvucut zatn alerjk bi bunyem var. Kusma yok allahtn ama asiri gerginin bol seler giyiyorum belli olcak derecede sisti sekil olark hamile gibiyim haha:))) saka bi yana da cok zorms zor yuruyorm dogruluyorm. Inss bitanem inss tutsnda cekeym napiymEvet canim kusma varsa riskli oluyo İnsallah tutar canim sen kalbini ferah tut
Ben bildgn kivraniyorm canim ya bide ustune grip oldm fenalardaym:) 8. Gune geldk hatta bitiyo nasilsinnnHeyyyy netelerdesin yine
Hayirli olsn canim tedavin ins pozitifle sonuclanir. Arkadasn dedigi gibi cok buyk zorlugu yok sabir isi bklemek da zor:)merhaba arkadaşlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için çok heycanlıyım nasıl olacak bilmiyorum
Valla kndimi rgli olcak gibi hissediyorum bnde dediğin bnada oluyor tam rahmimin oldugu yere bi sancı griyor kitliyor sonra geçiyor hayr olsunBen bildgn kivraniyorm canim ya bide ustune grip oldm fenalardaym:) 8. Gune geldk hatta bitiyo nasilsinnn
Inss hastalanmayiz canim. Seninde taze transferdi dimi. Igne etkileri nekadr surer acaba test yapsk onada guvenemiczValla kndimi rgli olcak gibi hissediyorum bnde dediğin bnada oluyor tam rahmimin oldugu yere bi sancı griyor kitliyor sonra geçiyor hayr olsun
Evrt canımmm bnmde drek transfer olduuu ben cesaret edemiyorum ya gününden önce yapmaya zaten bna 8 inde dediler yarınıda atlatrsam gideeceğim kan vermeyeInss hastalanmayiz canim. Seninde taze transferdi dimi. Igne etkileri nekadr surer acaba test yapsk onada guvenemicz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?