• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Eşim yapi olarak sakin ve rahat biri. Bu sebeple gerginligimi abartılı buluyor. Bakalim ne olacak. Rabbim hepimize hayırlisini versin. Cevaplar için hepinize teşekkür ederim
Aslında ne kadar rahat olursan o kadar olumlu bir süreç yaşarsın gibi geliyor. Benim de henüz tedavim başlamadı şimdilik sakinim ve tedavi süresince de böyle kalmayı umuyorum :)

Bu ay biz de tüp bebek tedavisi için başvuracağız. Eşimin değerleri düşuk. Bütün tetkiklerin yapilmasi ve transfer işlemi genel olarak ne kadar sürüyor. Çalışıyorum sizce izne mi ayrilayim? Psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum.
Eğer normal bi protokol uygulayacaksa standart ayından hiç bi farkı yok reglim 2. Günü başlıyorlar normal yumurtlama dönemine denk geliyor yumurtlama günün şimdide test günüm normalde regli günüm hemen koyulacaksa herayki döngünle aynı gidiyor.bn sadece toplama için izin almıştım transfer günü 29 ekime denk geldi ama dinlenmeni isteyebilir doktorun hepsinin tedavi yönlendrme şekli aynı olmuyor bna hersey serbestti bi kağt veerdiler hapşrmak,öksürmk ıkınmak vb etkilemez diye arkadsmdada tam tersi dikkat edilip yaplmamaası gerekiyor demişler ına 2 gün dinlenme verdiler bna devam et norml hytna dediler gidişata göre hareket et canım

Eğer normal bi protokol uygulayacaksa standart ayından hiç bi farkı yok reglim 2. Günü başlıyorlar normal yumurtlama dönemine denk geliyor yumurtlama günün şimdide test günüm normalde regli günüm hemen koyulacaksa herayki döngünle aynı gidiyor.bn sadece toplama için izin almıştım transfer günü 29 ekime denk geldi ama dinlenmeni isteyebilir doktorun hepsinin tedavi yönlendrme şekli aynı olmuyor bna hersey serbestti bi kağt veerdiler hapşrmak,öksürmk ıkınmak vb etkilemez diye arkadsmdada tam tersi dikkat edilip yaplmamaası gerekiyor demişler ına 2 gün dinlenme verdiler bna devam et norml hytna dediler gidişata göre hareket et canım
Tamam canim. Insallah kolay geçer benim de

Merhaba arkadaşlar salı günü tüp bebek için randevu aldim 2.deneme olcak ancak geçen ay 2 cm lik folikül kist vardı geçmediyse tedaviyi ertelermi doktor sizce bilgisi olan varmi:63:
37 haftalik hamile diye cikiyo burda canım nasil yani.

Çok teşekkür ederim içimi rahatladın.sen yolu yarılamışsın inşallah olumlu sonuç alıcaksin ben ilk tüp bebek denememde 6.gün test yapmıştım ve pozitifi görmüştüm :)başka nedenler ile kaybettik bebeği.ama inan transferin ilk 15 dakikası önemli sonrasında yaptığın hiçbirşeyin önemi olmuyor geçirdiğin rahatsızlık bebişleri etkilemiycek ben inanıyorum pozitif alacağına bolca ananas ve avokado ye
Sende benim canim sagol:) evet ananas yiyorm hergun:) inss canim. Transferdn sora hastane cok onemsedi sagolsnlar zaten 48 saat icnde tutnma gerceklesiyoms. Nasipte yoksa biz naparsk yapalm olmaz zatn. Olumlu dusinelim hep;)

Bu ay biz de tüp bebek tedavisi için başvuracağız. Eşimin değerleri düşuk. Bütün tetkiklerin yapilmasi ve transfer işlemi genel olarak ne kadar sürüyor. Çalışıyorum sizce izne mi ayrilayim? Psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum.
Selam canim oncelikle hayirli olsun. Kompe izin almana gerek yok bence. Sadece sik kontrol oluyo haftaici izin hakkn varsa sknti yok o donemde daha iyi kafan dagolir. Toplamadn sora 2 gn rapor almstm bn basdonmem olmstu narkzdan dolayi tansiyon dustu. Bas asamalari deglde transfer sorasi onemli kafanin rahat olmasi. Baslarda bisi yok hergn igne oluyosn is gelis saatime gore ayarladk programi. Ben cok bunaldgm yorldgm icin yillk izin kullandm isimde stres oluyodu masa basida olsa ve bana bu cok iyi geldi dinleidgmi hissettim kafa olarkda. Kendini bilir insan neye ihtiyacn varsa onu yapm transferdn sora 2 3 gun rapor alip devam da edebilirsn hic etkilemez. Hakkndahayrlisi olsn canim;)

O bebeği kaybettim ama nasıl düzeltebilirim yazılanı bilmiyorum cnm şimdi ikinci tedaviye başlıycam
Suan çıkmadı canım. Cok uzuldum. Rabbim 2. Ye cok saglikli bir bebis nasip etsin inşallah. Bende ilki tutmadı 2.ye bu ay sonu adette baslicam. Dondurulmus embriyolarimla. Allahim yardimcimiz olsun

Bugünnn tam 1 hafta olduuu ne bi lekelenme ne bi bel agrısı ne başka bişey bildiğin regli olacak ağrım var başından beri böyle hissetim zaten aklıma gelen başıma geliyor:(

Aminn canı

amin canımm inşallahh 5. Gündü benim yaşım 28 birini dondurdular birini koydular ama hc bir belirti hiss yokk;(

Canim sen daha boyle bastayken neden moralini bozdun ki olumsuz dusunup kotuyu cagirma sonradan olucaklari dusunme bu donemde su akip yolunu buluyo bi sekilde sıkma hic o guzel canini bi dondurulmusum var diye de uzulme bak benim hic yok ama ben bile yeniden baslamak icin hazirliyorum kendimi nolur kotu dusunme olsa da Allah tan olmasa da

Canim sen daha boyle bastayken neden moralini bozdun ki olumsuz dusunup kotuyu cagirma sonradan olucaklari dusunme bu donemde su akip yolunu buluyo bi sekilde sıkma hic o guzel canini bi dondurulmusum var diye de uzulme bak benim hic yok ama ben bile yeniden baslamak icin hazirliyorum kendimi nolur kotu dusunme olsa da Allah tan olmasa da
Bu yapımdan nefret ediyorm başından beri olmıcak döllenmicek sonuca gelmicek vs diye diye bugünüme geldim suandada varlığına dair bi belirti arıyor insan ama bnm regli olcakmş gibi böyle bi rahatszlğm var öylr bi his çöktü içimee ve ister istemez paylaşma arzusu geliyor yoksa kemdi kndini yiyip bitiriyor insan

Bu yapımdan nefret ediyorm başından beri olmıcak döllenmicek sonuca gelmicek vs diye diye bugünüme geldim suandada varlığına dair bi belirti arıyor insan ama bnm regli olcakmş gibi böyle bi rahatszlğm var öylr bi his çöktü içimee ve ister istemez paylaşma arzusu geliyor yoksa kemdi kndini yiyip bitiriyor insan
Regl agrisi oluyor zaten cok onemli bi zamandasin su an Rabbim yardim etsin nolur iyi dusun hep dua et

Morasigi Morasigi canım nasilsin hafta sonu giremedim hastaneye falan gitmissin sanirim kistlere kafa yorma bak tutunmasini etkilemiyomus
Selam canim ya sorma ise zor geldm bugun. Karnim cok aciyo sancilarm var sivi birkmesi olms. Islemlerdn sora hicbidiym yoktu basarili gcti hpsi 2 gundur boleym. Biraz yitecek iceck onerisi verdi yuru harektsz kalma dedi doktorla konustm da zor yuruyom ki ssknlk sancidan nasi olck bakalim:) sen naslsn canim

Bastan olumlu dusnmelisn aslnda canim bu tedavilerde moral cok onmli beyni sartlandrmamak lazim. Regl agrisina bnce taklma ben artk taklmiyorm. Bi tanidk vardi benim doktorda tedavi goren ilknde olmstu 36 yasndaydi onla konustm aksam oda yasams regl agrilari ha smdi adet olcam diyoms dusun. Idrar testinde cikms sorada kanda;)

Selam canim ya sorma ise zor geldm bugun. Karnim cok aciyo sancilarm var sivi birkmesi olms. Islemlerdn sora hicbidiym yoktu basarili gcti hpsi 2 gundur boleym. Biraz yitecek iceck onerisi verdi yuru harektsz kalma dedi doktorla konustm da zor yuruyom ki ssknlk sancidan nasi olck bakalim:) sen naslsn canim
Iyiyim canim cok sukur :) sonradan olabiliyomus siskinlik benim de olmustu ama seni yemeden icmeden kescek kadar degilse korkma demislerdi geciyor bi sure sonra

Iyiyim canim cok sukur :) sonradan olabiliyomus siskinlik benim de olmustu ama seni yemeden icmeden kescek kadar degilse korkma demislerdi geciyor bi sure sonra
Ya sendede oldu demek. Evet herseye baklms temz korkma dedi banada ama patlicak gibi hissettm bugun:) kusmayi sordular o zaman riskli oluyo heralde oyle bisiym yok. Katlaniyoruz herseye keske tutsada cekerm

Canımmm sıvı birikmesi nedemekmiş yumurtalıktamı oluyor nereede görüyorlar bunu

Back