- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Haklisin canim cok denemem yipranman oldysa en sagliklisi bu herkes kendinin doktoru en iyi biz tanirz kendimizi. Belki de bu donemde dogal olacak bole hikaye cok duydukAmin canim biraz ara vereyim diyorum yiprandim cunku cok fazla kilo aldim tedavilerimde once onlari bi vereyim diyorum kendimi hazir hissedeyim hem ruhen hem bedenen. Cok sukur huzurlu ve mutlu bi evliligim yasantim var ama bu hayatta cogu seyi kolayca elde etmedim sanirim bu da oyle olucak hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sonucta biz isteyince degil Allah isteyince olucak demek ki bizim icin hayirli olan zaman bu degilmis Insallah sizlerin guzel haberlerini alicaz canim inanin icinizden biri mutlu haberi verdiginde kendimmis gibi sevinicem
sukr edelim.en azindan deneyebiliyoruz.oyle insnalar duydum ki deneyemiyo bile.allaha yalvariyo yefalarca denemeye rasiyim yeterki sansim olsun.bize nolmus mmaslalahimiz var.olucak sadece bu yaramazlar bizi biraz bekleriyo okadar:)Aynen canim 2 senedir ust uste negatifi gormek yipratti en azindan su aldigim kilolari bi vereyim ara vermisken maddi anlamda da toparlanalim biraz hayirlisi olsun hakkimizda hep pozitif cikinca hah oldu heralde dedim ama icimde hep bisey vardi tam anlamiyla da sevinemedim hic sonra kan testi sonucum git gide dustu bu kadar yakinken elimden kayip gitti sanki
Cok sagol canim benim burasi iyiki var siz iyiki varsiniz ❤ gercek hayatta hic gormedik birbirimizi ama bizi en iyi bizim gibi olanlar anlar Allah hepimizi guc kuvvet sabir versin bu yoldaHaklisin canim cok denemem yipranman oldysa en sagliklisi bu herkes kendinin doktoru en iyi biz tanirz kendimizi. Belki de bu donemde dogal olacak bole hikaye cok duydukbnde oleym burda mtlu haberler okumak cok iyi geliyo sevindiriyo insani. Bnde oleym hic kolay olmadi cogu seyim herseyi sak die kolay olanlarn hep ole olur ama iste kiymrt biliyoruz biz ve bunlar bizi guclu kadin yapiyot herdey bir imtihan huzurumz olsn yeter tatlim neguzel yuvanda mutlusun en buyuk servet o bnde hep ole derim herzaman burdan birbirimize destegiz
Aynen canim halimize sukur olucak bir gun pes etmeyen annelerin melekleri olucak onlar inaniyorum ama biraz nazlilar sanirimsukr edelim.en azindan deneyebiliyoruz.oyle insnalar duydum ki deneyemiyo bile.allaha yalvariyo yefalarca denemeye rasiyim yeterki sansim olsun.bize nolmus mmaslalahimiz var.olucak sadece bu yaramazlar bizi biraz bekleriyo okadar:)
Testimin sonucunu aldim kizlar bugun dusmus sonucum 1, 62 ye sanirim kimyasal oldu kendimi cok boslukta hissediyorum uzulmicem dedim ama yapamiyorum
Canım benimde öyle... 26 yaşındaydım bebiş hayallerime başladğmda 3 ay sonra agryla hastaneye kaldrldm ki daha bi öndeki ay muayene olmuştum hc bşym yoktu. Basit kist olmuş her ay oluşup dökülürmüş dökülmez byürse kist oluyormuş takp ediolarmş bmmki büyümüş patlamış kanama yapmış birde yumurtaşığımu kndi etrafnda döndürerek tüplerde akışı durdurmuş gec kalsam yumurtalıım alınacaktı nyse 3 ay aradan donra kontrole gtim bide ne görelim polip! Tekrar amlyt olup polip aldrdm 1 sene böyle geçti sonra 4 ay yumurta takibi ile ilişki denedik yine tutmadı derken 28 oldum şimfi ilk tüp bebek denemem oyüxden seni çok çok iyi anlıyorum yorgunluk hissi... hatta bi ara işten gelip direk uuyuyordum düşünmekten beynim yoruluyordu ama yaşamamız gerekiyormuş yaşıyoruz cevrende arrık normal yolla hamile kalanlar parmakla gösterilcek şekilde... sayımız çok fazla ama pes etmeden devam... lütfen kendine braz zaman tanı ve çok uzatp arayı açmadan maddiyat el veiyprsa tekrardan başla...Bu tup bebekte ilk denememdi canim daha once baska tedavilerim ve asilamalarim vardi her defasinda negatif sonucu almak insani yipratiyo pes etmicem ama kendimi toparlamam lazim yoksa hemen bi tedaviyi daha kaldiramicam bazen diyorum ya olsaydi da 5 6 aylik oldugunda icimde kalbi dursaydi ya da dogunca ona bisey olsaydi bu sefer daha zor olurdu her defasinda kendimi boyle teselli ediyorum Allah büyük bakalim sagol destegin icin canim Rabbim sizlerin yuzunu guldursun de sizin guzsl haberlerinizi alalim Insallah
O biraz yakti bende:) hadi bakalim hayirli olsun. Taze transfer olmicak ozaman heyecan artar sende saglikla guzel olsun da bekler insan sonu guzel olsn yeter ki
Kesinlkle tatlim yasayan biliyor anliyor bizde normal hayatta arkadslarimzla paylasamadklarimozi paylasiyoruz burda iyiki varsniz hepinzCok sagol canim benim burasi iyiki var siz iyiki varsiniz ❤ gercek hayatta hic gormedik birbirimizi ama bizi en iyi bizim gibi olanlar anlar Allah hepimizi guc kuvvet sabir versin bu yolda
Smdiden hayirli olsun ins canim hosgeldin guzel haberler alman dilegiyleKızlar merhaba,
benim tüp bebek serüvenim 28 ağustosta başladı 7 eylülde yumurtalarım toplandı genetik teste gitti şimdi 12 kasımda adet olmayı bekliyoruz bi sorun çıkmazsa inşallah 1 aralık transfer günümüz olacak burda birbirinize bu denli destek olduğunuzu görmek çok mutlu etti beni bu dönemde tutunacak, derdimizi anlayacak aynı şeyleri aynı zamanlarda paylaşacak kişiler bulmak çok güzel...
Cok az kalms ama yaklastikca zorlasti dimi. Ben daha 2. Gundeyim:) bklesen daha iyi net olmasi icin Ama kasik agrisi belirgin bi belrti oluyo seninkiler belirti gibi canim ins bize guzel haberler verirsin:))Slm kızlar benimde transfer sonrası 7.günüm test günüm 5 Kasım ama daha önce yapsam çıkar mı acaba çok merak ediyorum. Adet olacak gibi belirtiler var kasık ağrısı bel ağrısı bide göğüslerde hassasiyet var
Çok saol canım evet beklemek çok zor oluyor inşallah öyledir bakalım sonucu heyecanla bekliyorumCok az kalms ama yaklastikca zorlasti dimi. Ben daha 2. Gundeyim:) bklesen daha iyi net olmasi icin Ama kasik agrisi belirgin bi belrti oluyo seninkiler belirti gibi canim ins bize guzel haberler verirsin:))
Amin canımAllah beterlerinden saklasın her sabrın sonu selamettir, Allah kimseyi ne evladının varlığıyla, sağlığıyla sınasın ne yokluğuyla.
Aynen canım dinlenicem biraz bazen diyorum ki cevremdekileri duyunca hamile kalmak bu kadar kolay mı ama bizim de imtihanimiz buymus demek ki aglarken bile dusunuyorum acaba isyan mi olur diye ama Allah icimizi biliyo bu imtihanda kazananlardan eylesin RabbimCanım benimde öyle... 26 yaşındaydım bebiş hayallerime başladğmda 3 ay sonra agryla hastaneye kaldrldm ki daha bi öndeki ay muayene olmuştum hc bşym yoktu. Basit kist olmuş her ay oluşup dökülürmüş dökülmez byürse kist oluyormuş takp ediolarmş bmmki büyümüş patlamış kanama yapmış birde yumurtaşığımu kndi etrafnda döndürerek tüplerde akışı durdurmuş gec kalsam yumurtalıım alınacaktı nyse 3 ay aradan donra kontrole gtim bide ne görelim polip! Tekrar amlyt olup polip aldrdm 1 sene böyle geçti sonra 4 ay yumurta takibi ile ilişki denedik yine tutmadı derken 28 oldum şimfi ilk tüp bebek denemem oyüxden seni çok çok iyi anlıyorum yorgunluk hissi... hatta bi ara işten gelip direk uuyuyordum düşünmekten beynim yoruluyordu ama yaşamamız gerekiyormuş yaşıyoruz cevrende arrık normal yolla hamile kalanlar parmakla gösterilcek şekilde... sayımız çok fazla ama pes etmeden devam... lütfen kendine braz zaman tanı ve çok uzatp arayı açmadan maddiyat el veiyprsa tekrardan başla...
Canm benim çok teşekkür ederinhersey iyi olucak dua ediyorum.hepimize.insallah istedigin gibu cikar sonuclarin
Benimki dondurulmus embrıyo transferi olacağı için yumurta toplamadan sonraki 3. adetimde transfer olacak inşallah. taze embriyo transferinde günü döllenmelerine bağlı olarak o adette transfer yapılıyor diye biliyorum.Kızlar size bir şey soracağım. Yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra transfer ne zaman oluyor? Bir sonraki adetten sonra mı mesela?
Benimki dondurulmus embrıyo transferi olacağı için yumurta toplamadan sonraki 3. adetimde transfer olacak inşallah. taze embriyo transferinde günü döllenmelerine bağlı olarak o adette transfer yapılıyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?