- Konu Sahibi Heycanli anne
Haklisin canim cok denemem yipranman oldysa en sagliklisi bu herkes kendinin doktoru en iyi biz tanirz kendimizi. Belki de bu donemde dogal olacak bole hikaye cok duyduk bnde oleym burda mtlu haberler okumak cok iyi geliyo sevindiriyo insani. Bnde oleym hic kolay olmadi cogu seyim herseyi sak die kolay olanlarn hep ole olur ama iste kiymrt biliyoruz biz ve bunlar bizi guclu kadin yapiyot herdey bir imtihan huzurumz olsn yeter tatlim neguzel yuvanda mutlusun en buyuk servet o bnde hep ole derim herzaman burdan birbirimize destegizAmin canim biraz ara vereyim diyorum yiprandim cunku cok fazla kilo aldim tedavilerimde once onlari bi vereyim diyorum kendimi hazir hissedeyim hem ruhen hem bedenen. Cok sukur huzurlu ve mutlu bi evliligim yasantim var ama bu hayatta cogu seyi kolayca elde etmedim sanirim bu da oyle olucak hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sonucta biz isteyince degil Allah isteyince olucak demek ki bizim icin hayirli olan zaman bu degilmis Insallah sizlerin guzel haberlerini alicaz canim inanin icinizden biri mutlu haberi verdiginde kendimmis gibi sevinicem