- 25 Ekim 2018
- 114
- 147
- 18
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
ben de çok bişey bilmiyorum yavaş yavaş öğreniyorum psikolojik olarak baya zorlu bi süreç ama çok ta güzel heyecanlı... hakkımızda herşeyin hayrılısı. benimki ilk gün başladı canım 7. gün kontrole gittim 9. gün çatlatma iğnemi oldum 11. gün yumurtalarım toplandı. pgt testi için gitti(14 eylülde). dün lucrin iğnemi yaptım. şimdi adeti bekliyoruzÇok teşekkürler yanıtın için. İlk denememiz olacak da pek bilgili değilim maalesef. Adetimi bekliyorum doktora gitmek için. İkinci günü gel demişti. Peki ilaçlara adetin kaçıncı günü başlanıyor acaba?
Hadi hayirlisi olsun canimBen de 23 Ekim de başladım. Yumurta gelişimim iyi birkaç güne toplanır sanırım.
Selam canim hayirli olsun tedavinKızlar size bir şey soracağım. Yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra transfer ne zaman oluyor? Bir sonraki adetten sonra mı mesela?
Nasilsin canim oh atlatmissin bilekızlar bu arada belki ihtiyaci olan olur.ben antalya fethiyede cektirdim rahim filmimi özle hastane.350 tl biliyordum ama 50 tl odedim sgk anlasması varmis ve anestezi istemedim
valla o alet takilonca zictakilonca zicik aciyo tabi,bide ilac verirken hafif adet sancisi gibi oldu,ama ne kanamam nede sonrasinda agrim olmadi.annem anestezi alma iyi degil dedi bende almadim.iyikide almamisim.birde bana antibiyotil verdi 5 gun kullan diye mikrop kapmaya musait dedi cunku.ve cok sukur hersey temiz cikti.ve nasil olduysa cikolata kistini filmde gormediNasilsin canim oh atlatmissin bilecok iyimis pahali baya bu film sevindim senin adina:)
merhabalar ben tüp bebek tedavisi sonucu 19 haftalık hamileyim süreç içinde merak ettğin konularda yardımcı olabirimmerhaba arkadaslar
Ben bugun tüp bebek icin ignelerime basliyorum
Gonal f 900 ignelerini doktorum verdi ve 225 ile basliyorum dozuma cuma günü sabah kontrolum olcak yumurtalarimin gidisatina göre dozumu ayarlicak
4kez asilama yaptirdim tutmadi esimin spermleri yeterli gelmedigi icin hamile kalamadim
Buradan yasadiklarimi sürekli paylasip benim gibi olan arkadaslara yardimci olmaya caliscam
Deneyimi olan lütfen paylasim yapsin
CANIm bu rahim içi polip bb seyleri görmek tüplerin açıklığına bakmak için yapılıyor yumurtalıktaki kist görülürmü bilemedimvalla o alet takilonca zictakilonca zicik aciyo tabi,bide ilac verirken hafif adet sancisi gibi oldu,ama ne kanamam nede sonrasinda agrim olmadi.annem anestezi alma iyi degil dedi bende almadim.iyikide almamisim.birde bana antibiyotil verdi 5 gun kullan diye mikrop kapmaya musait dedi cunku.ve cok sukur hersey temiz cikti.ve nasil olduysa cikolata kistini filmde gormedi
Canınmm ben dün en yakn arkadasımın kımasına grtim oynadım ettim kalkmak istemedim kzlar zorla kaldırdı ve bilmiyor tabi durumumu etrafnda çökme gelini ortada oynatma vs kınadaki hertrlü şeye katldm inşallah kötü bişi açmadm başıma;(Nasilsin canim oh atlatmissin bilecok iyimis pahali baya bu film sevindim senin adina:)
O alet yok mu zateb:) aynen basit canim sevindm senin adina benmde kanamam olmamsti. Transferde o alet daha bi acitti sanirm sikisik oldgumdan iyice batti:) ama bkledi benm rahat etmemi kasmican hislerin cok onemli keyif isi bu smdi izlicz diyodu doktorm rahatlatti birz sagolsn:)valla o alet takilonca zictakilonca zicik aciyo tabi,bide ilac verirken hafif adet sancisi gibi oldu,ama ne kanamam nede sonrasinda agrim olmadi.annem anestezi alma iyi degil dedi bende almadim.iyikide almamisim.birde bana antibiyotil verdi 5 gun kullan diye mikrop kapmaya musait dedi cunku.ve cok sukur hersey temiz cikti.ve nasil olduysa cikolata kistini filmde gormedi
Oyy masallah canm ilk denememi saglikla kuxaginiza alin ve bize dua edin:)merhabalar ben tüp bebek tedavisi sonucu 19 haftalık hamileyim süreç içinde merak ettğin konularda yardımcı olabirim
Harekt olcak tabi surkli yatmk da onerilmiyo da daha cok yeni transfer pek katilmasaydn keske canim. Ama olmsz dusnme ya rabbim nasip ettyse olacaktir. Annelerimz anlatrya hep cam sildi hali silkti ogrendi hamilryms die. Pozitif dusunelim hepCanınmm ben dün en yakn arkadasımın kımasına grtim oynadım ettim kalkmak istemedim kzlar zorla kaldırdı ve bilmiyor tabi durumumu etrafnda çökme gelini ortada oynatma vs kınadaki hertrlü şeye katldm inşallah kötü bişi açmadm başıma;(
Ben bahcelievler sube duzgun bey canim. Hastane bu isi baya ciddiye aliyor yalniz ben her islemde cok memnun kaldim cok onemsiyorlar uzerimize titrendi hep tabiri caizse:)Merhaba arkadaşlar
medicana hastanesi osman denizhan özgün'ün hastası olan varmı?
Inanmiyorm canim cok heyecanli silik ciktiysa vardir bencesi:) erkenden cikiyo demek ki kan ver ama bikscgun daha gecsn net olsun bu arada yine idrar yapardn:)Slm kızlar bugun transfer sonrası 8.günüm idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi ama kan tahlili daha kesin sonuç haftasonu kan tahlili yapcam
Slm canım benimde 23ekimde transferim olmuştu aynı şekilde ağrılarım oldu adet sancısı gibi dünden beri de göğüs hassasiyetim vardı zaten adet sancısı gibi olması normalmişKizlar selam bisi sorucam aramzda deneyimli olanlar var. Pzt transfer olmstu bu sabah adet agrisiyla uyandim bi sure devam etti yattim zatn sora gecti. Gun icinde ara sira bole oldu suan yok. Panik oldum uzandm dinlendim o siralarda adetime 10 gun var ins habercisi degldiraranizda yasayaniniz oldumu hanimlar
Evet canım bende çok heyecanlandım elim titredi resmen ama hemen de kapılmıyım dedim kan testine kadar beklicemInanmiyorm canim cok heyecanli silik ciktiysa vardir bencesi:) erkenden cikiyo demek ki kan ver ama bikscgun daha gecsn net olsun bu arada yine idrar yapardn:)
Selam canimcim ay icimi ferahlattin biraz ins yerlesmedir bu belrtiler. Yanls bi hareket bisi mi yaptm acaba die uzuluyordmSlm canım benimde 23ekimde transferim olmuştu aynı şekilde ağrılarım oldu adet sancısı gibi dünden beri de göğüs hassasiyetim vardı zaten adet sancısı gibi olması normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?