Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

ben de çok bişey bilmiyorum yavaş yavaş öğreniyorum psikolojik olarak baya zorlu bi süreç ama çok ta güzel heyecanlı... hakkımızda herşeyin hayrılısı. benimki ilk gün başladı canım 7. gün kontrole gittim 9. gün çatlatma iğnemi oldum 11. gün yumurtalarım toplandı. pgt testi için gitti(14 eylülde). dün lucrin iğnemi yaptım. şimdi adeti bekliyoruz

kızlar bu arada belki ihtiyaci olan olur.ben antalya fethiyede cektirdim rahim filmimi özle hastane.350 tl biliyordum ama 50 tl odedim sgk anlasması varmis ve anestezi istemedim

Kızlar size bir şey soracağım. Yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra transfer ne zaman oluyor? Bir sonraki adetten sonra mı mesela?
Selam canim hayirli olsun tedavin benim taze transfer oldu embriyo gelisimine gore 3. Gunu veya 5. Gunu oluyo. Toplamadan sonra 5. Gunu transfer edildi bnde. Dondurma olaylarini bilmiyorm nekadar sure veriyolar bnmde ilk tedavim:)

kızlar bu arada belki ihtiyaci olan olur.ben antalya fethiyede cektirdim rahim filmimi özle hastane.350 tl biliyordum ama 50 tl odedim sgk anlasması varmis ve anestezi istemedim
Nasilsin canim oh atlatmissin bile cok iyimis pahali baya bu film sevindim senin adina:)

Nasilsin canim oh atlatmissin bile cok iyimis pahali baya bu film sevindim senin adina:)
valla o alet takilonca zictakilonca zicik aciyo tabi,bide ilac verirken hafif adet sancisi gibi oldu,ama ne kanamam nede sonrasinda agrim olmadi.annem anestezi alma iyi degil dedi bende almadim.iyikide almamisim.birde bana antibiyotil verdi 5 gun kullan diye mikrop kapmaya musait dedi cunku.ve cok sukur hersey temiz cikti.ve nasil olduysa cikolata kistini filmde gormedi

merhabalar ben tüp bebek tedavisi sonucu 19 haftalık hamileyim süreç içinde merak ettğin konularda yardımcı olabirim

CANIm bu rahim içi polip bb seyleri görmek tüplerin açıklığına bakmak için yapılıyor yumurtalıktaki kist görülürmü bilemedim

Canınmm ben dün en yakn arkadasımın kımasına grtim oynadım ettim kalkmak istemedim kzlar zorla kaldırdı ve bilmiyor tabi durumumu etrafnda çökme gelini ortada oynatma vs kınadaki hertrlü şeye katldm inşallah kötü bişi açmadm başıma;(

O alet yok mu zateb:) aynen basit canim sevindm senin adina benmde kanamam olmamsti. Transferde o alet daha bi acitti sanirm sikisik oldgumdan iyice batti:) ama bkledi benm rahat etmemi kasmican hislerin cok onemli keyif isi bu smdi izlicz diyodu doktorm rahatlatti birz sagolsn:)

Harekt olcak tabi surkli yatmk da onerilmiyo da daha cok yeni transfer pek katilmasaydn keske canim. Ama olmsz dusnme ya rabbim nasip ettyse olacaktir. Annelerimz anlatrya hep cam sildi hali silkti ogrendi hamilryms die. Pozitif dusunelim hep

Kizlar selam bisi sorucam aramzda deneyimli olanlar var. Pzt transfer olmstu bu sabah adet agrisiyla uyandim bi sure devam etti yattim zatn sora gecti. Gun icinde ara sira bole oldu suan yok. Panik oldum uzandm dinlendim o siralarda adetime 10 gun var ins habercisi degldir aranizda yasayaniniz oldumu hanimlar

Slm kızlar bugun transfer sonrası 8.günüm idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi ama kan tahlili daha kesin sonuç haftasonu kan tahlili yapcam
Inanmiyorm canim cok heyecanli silik ciktiysa vardir bencesi:) erkenden cikiyo demek ki kan ver ama bikscgun daha gecsn net olsun bu arada yine idrar yapardn:)

Slm canım benimde 23ekimde transferim olmuştu aynı şekilde ağrılarım oldu adet sancısı gibi dünden beri de göğüs hassasiyetim vardı zaten adet sancısı gibi olması normalmiş

Inanmiyorm canim cok heyecanli silik ciktiysa vardir bencesi:) erkenden cikiyo demek ki kan ver ama bikscgun daha gecsn net olsun bu arada yine idrar yapardn:)
Evet canım bende çok heyecanlandım elim titredi resmen ama hemen de kapılmıyım dedim kan testine kadar beklicem

Slm canım benimde 23ekimde transferim olmuştu aynı şekilde ağrılarım oldu adet sancısı gibi dünden beri de göğüs hassasiyetim vardı zaten adet sancısı gibi olması normalmiş
Selam canimcim ay icimi ferahlattin biraz ins yerlesmedir bu belrtiler. Yanls bi hareket bisi mi yaptm acaba die uzuluyordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…