Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

bizimde sendne bi bi farkimiz yok cnm:)bende hsg filmi icin bekliyorum
Hsg için hiç korkma 2 dakika sürmüuor klasik spekulum takılırken minnacık hissedersin sonrasında ne yaptığını anlamıyorsu birde ilc verince 3 saniyelik i adet sancosı gibi oluyor ama btti diince aa bunuydu diyorsun inşallah tüpler açıktır hersey yolundadır canım mutlu mutlu ayrılırsın ordan

off her seferind ebir surpriz ogreniyorum simdide cikolata kisti goruldu 4 sm napcam ya

Gideceğim doktor erkek canım gitmeden içim o kadar ısındı bilmiyorum bizde konuşmaya gideceğiz ilk. Çok hastası var başka yerden geldi galiba o doktor
Zayrn randevu bulamiyosan bi dusunxen o doktoru:) Oyle olmstur canim hayirlisi olsun ins guzel sonuclar alirsin erkek daha iyi empati yapiyo vala kadnlardn bida baska konudada kadn doktoruna gtmem sanirim :))

Merhabalar arkadaşlar. Bugün tedavimin ilk günü ve hastane koridorunda bekliyorum. Çok ama çok heyecanlıyım. :)
Hayirli olsin canim tedavin ilk mi benim ilk oldgndan cok heyecanliyim herseyi yeni deneyimliyorm. Dun transferim yapildi heyecan hep devam ediyo Allah hepimize nasip etsn bu guzel duygulari kucagimiza alalim ins

Hayirli olsin canim tedavin ilk mi benim ilk oldgndan cok heyecanliyim herseyi yeni deneyimliyorm. Dun transferim yapildi heyecan hep devam ediyo Allah hepimize nasip etsn bu guzel duygulari kucagimiza alalim ins

Evet ilk tedavim :)))) bugün Cetrotide verdiler. İğneyi yarın yapmaya başlıycam. :) 12 günlük yumurta serüveni başladı. Transferime ama çok vaaar 2 ay sonra olacak

Testimin sonucunu aldim kizlar bugun dusmus sonucum 1, 62 ye sanirim kimyasal oldu kendimi cok boslukta hissediyorum uzulmicem dedim ama yapamiyorum

Canım üzülme demek saçma olur zaten kndimizi kandırıyorz içinden oyle geliyorsa yaşa bunu ama hayat devam ediyor bazen düşünüyorum annem babam hayatta sağlığım yerinde bunu kndnize hedf koyup yaşadığımız hayatı zindan ediyoruz bnde hep korkuyorum ama rabbim ne yazdıysa o istyrsak yeniden ayaga kalkp kndimizi topladığımzda yeniden yenidenn deneyeceğiz olmazsa bütün elimizden geleni yapmş olarak kaderimizi yaşayacağız kaçıncı denemendi bu bnce asla pes etmemelisin aaslaaa

Evet ilk tedavim :)))) bugün Cetrotide verdiler. İğneyi yarın yapmaya başlıycam. :) 12 günlük yumurta serüveni başladı. Transferime ama çok vaaar 2 ay sonra olacak
O biraz yakti bende:) hadi bakalim hayirli olsun. Taze transfer olmicak ozaman heyecan artar sende saglikla guzel olsun da bekler insan sonu guzel olsn yeter ki

kotu haberi aldim daha filmcekinmeden.cikolata kisti goruldu 4 sm napicam ben ya bu tup bebege eengel olur kesin
Engel olcagini sanmihorum tupbebek tedavisnde. Bnde polikstk ovet var kist oluyo genelde. Zatn olgunlasan kaliteli yumrtalara islem yapckhic uzlme canim filmin guzel ciksn yeter ki tupler kapali ciksa bile zatn engel degl tuple isi yok rahme direk yerlstriyolat

Testimin sonucunu aldim kizlar bugun dusmus sonucum 1, 62 ye sanirim kimyasal oldu kendimi cok boslukta hissediyorum uzulmicem dedim ama yapamiyorum
Uzuldm tatlim umutlydm senden yuksektrn dusmesi yikici bisi tabi. Cok emek veriyosn bedenen ruhen gercektrn zor ilk 3 4 gun kotu gecr sora daha iyi olacaksn eminim. Pes etme ara verme devam et bence. Belki sagliksiz olacakti en iyisini rabbim bilir tabiki hersey super gtse elimzdn geleni yapsak da nasipse oluyor allah bolca sabir versin ve guc versin

Bu tup bebekte ilk denememdi canim daha once baska tedavilerim ve asilamalarim vardi her defasinda negatif sonucu almak insani yipratiyo pes etmicem ama kendimi toparlamam lazim yoksa hemen bi tedaviyi daha kaldiramicam bazen diyorum ya olsaydi da 5 6 aylik oldugunda icimde kalbi dursaydi ya da dogunca ona bisey olsaydi bu sefer daha zor olurdu her defasinda kendimi boyle teselli ediyorum Allah büyük bakalim sagol destegin icin canim Rabbim sizlerin yuzunu guldursun de sizin guzsl haberlerinizi alalim Insallah

Amin canim biraz ara vereyim diyorum yiprandim cunku cok fazla kilo aldim tedavilerimde once onlari bi vereyim diyorum kendimi hazir hissedeyim hem ruhen hem bedenen. Cok sukur huzurlu ve mutlu bi evliligim yasantim var ama bu hayatta cogu seyi kolayca elde etmedim sanirim bu da oyle olucak hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sonucta biz isteyince degil Allah isteyince olucak demek ki bizim icin hayirli olan zaman bu degilmis Insallah sizlerin guzel haberlerini alicaz canim inanin icinizden biri mutlu haberi verdiginde kendimmis gibi sevinicem

Son düzenleme:
cnm uzulme.desemde uzuluceksin biliyorum.benimde ilk negatif oldu yikildim resmen.ama inan en fazla bir hafta suruyo sonra tabi yiprandigin icin hic bisey biseyin gelmiyo.ben baya bi ara verdim simdi yavas yavas baslicam nisanda yyaptirmisdim.sende biraz ara ver.hem vucudun hemde zihnin dinlensin

Aynen canim 2 senedir ust uste negatifi gormek yipratti en azindan su aldigim kilolari bi vereyim ara vermisken maddi anlamda da toparlanalim biraz hayirlisi olsun hakkimizda hep pozitif cikinca hah oldu heralde dedim ama icimde hep bisey vardi tam anlamiyla da sevinemedim hic sonra kan testi sonucum git gide dustu bu kadar yakinken elimden kayip gitti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…