Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Canım tutunur inşallah nasıl memnun kaldın mı?
Doktorun adı ney senin benim gideceğim doktorda bahçelievler de
Ben bu doktora geldgmden beri cok memnunum hrp bska gittgim yerlerrle karsilastm cok fark vrdi erkek daha iyi kesnlkle. Henuz netice almadim ama 3 4 aydir geliyorm buna yumrta takpleri olmstu gecn ay asilama bu ay tup iste

Bazm hastanelerin subeleri farkediyo iste canim ya. Doktorla alakali zatn. Hemsireleride cok ilgililer doktorum super gercktn
Daha öncedende duymuştum bahçelievlerden memnun kalanları canım gerçekten çok onemli senin hastaneye ısınman doktorunu sevmen inşallah sonucunda pozitif olur hakkında hayırlısı olsun canım

Daha öncedende duymuştum bahçelievlerden memnun kalanları canım gerçekten çok onemli senin hastaneye ısınman doktorunu sevmen inşallah sonucunda pozitif olur hakkında hayırlısı olsun canım
Evet tatlim devlette bile olabilir doktor onemli isinmak cok dogru soluyosun. Hersy iyi gecti guvenp dinledgmden yumrta toplamada basit oldu cabuk toparladm sayesnde

Bahçelievler medical park
Ay yok orasi icime sinmedi benim hmde anlasmali hastanemdi. Butun kadin dogumculardn randevu alip sirala gittim ve bida gtmeme karari aldim. Esim de hic hoslanmadi. Zaten bnden sora o kadin doktorlarda ortan atanms sanirm gercktn kotulerdi cnku arastrmadilar bile kerprtnle laf aliyodum agzlarindan salliyolardi hep burada bukadr detay bilgyi alakayi gornce sasrmstim. Gttklerm gitmsti smdi daha iyi doktorlar gelmstir cnku isyernden de cok arkadasm gtti hicbiri memnun kalmadi ordan duzenlems olabilirler

kizlar yarin rahim.filmi cektiricem,hem.erkek diye strese girdim.hemde sekreteri agrili islem.oluyo anestezi uyguyalaim dedi.cektiren avrmi aaranizda nasil bir islem?
Kisiden kisiye ve yapan kisiye gore degisiyo canim ya kendini olabildigince rahat birakmaya calis ben kendimi cok sıkmistim bu yuzden iki ay boyunca lekelenmem oldu ama bi daha yaptiricak olsam kesinlikle anestezili isterdim

Canımm süpermiş degerlerinn kasıklarımda agrı var biraz okadar onun dışında iyiyim beni 10 dakika yatırdıktan sonra odama yürüyerek götürdüler20 adımlık yerdi odam ama seni böyle kıprdatmamişlar kafam karıştı;(

kizlar yarin rahim.filmi cektiricem,hem.erkek diye strese girdim.hemde sekreteri agrili islem.oluyo anestezi uyguyalaim dedi.cektiren avrmi aaranizda nasil bir islem?
Ben bu filmden cok korkuyodm bu muymus dedim inan:) agustosta ceklmstim 2 3 dklik bisi muayene aletini tkaiyo rahim icimi bi sivyla yikiyo ilaci gonderiyo o an goruntuluyo bikac cekiyo bitti gitti canim hic stres yapma anesteziye hic gerk yok bosuna alma derim

Bisi da dicem kuzm:) bide benm hic kanamam bile olmamsti normal hayatima direk devm ettim. Asilamadn sora hafif lekelenme olmstu filmde olmadi hic. Ilac kimisnde adet agrisi yapiyoms korkma kasarsan da kotu olur arkads dogru soluyo

Kasik agrisi bnde olmadi ama hmsire olur merk etme demsti normalmis. yok hickaldrmadilar. Islemden sora sedyeye alip direk kaldgm odaya getrdiler surguye yaptm tuvaletimi. 3 saat yeme icme kalkma yoktu. Uzerimi bile 3 saat sora giyindim. Ilk asama ya onemsemslerdir evde sonucta okadr dikat edemicz nede olsa:) canim benim hic olumsiz dusunme sakin allah nasip ettiyse zaten olur istersk 15 gun yatalim olmicaksa olmaz ki kan dolasimida olmali. Hastsne proseduru boleydi

Gideceğim doktor erkek canım gitmeden içim o kadar ısındı bilmiyorum bizde konuşmaya gideceğiz ilk. Çok hastası var başka yerden geldi galiba o doktor

Bisi da dicem kuzm:) bide benm hic kanamam bile olmamsti normal hayatima direk devm ettim. Asilamadn sora hafif lekelenme olmstu filmde olmadi hic. Ilac kimisnde adet agrisi yapiyoms korkma kasarsan da kotu olur arkads dogru soluyo
saol ccnm suan yoldayim biraz rahatladim sayende.inaallah sorunsuz atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…