• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

1.38 amh canım 28 yaşındayım doktorum senin yasındakilerde 2 olması gerekiyor en az kötü değil ama çok iyi daha bekleyelimde diyemem dedi. Yarın arayacaklar 3. Günü gelişip gelişmediğyle alakalı hep umutlu konuşuyorlar ama benim nedense inamcım yok ;(
Kesinlikle boyle dusunme canim benim inanc dedigin sey her seyden daha onemli cok dua edelim boyle degerlere takilip kalma bence her sey Allahin elinde benim arkadasima senin tedavisiz cocugun asla olmaz dedikleri anda aslinda hamileydi bi arkadasima da doktor dediki sen cocuk doguramazsin mumkun degil halbuki iki tane cocugu vardi o yuzden doktorun soyledigi ya da baska bisey bu kadar umruna takma yeter ki sen inan olucak bak bigun Insallah yalnizca vakitsiz cicek acmiyo en dogru zamani Allah biliyo bizim icin

Kızlar tek tek okudum transfer olanlar hayırlı olsun tutanlarinda Allah kucağına almayi nasip etsn.bende Allah izin verirse aralıkta tup bebek yapacam merak ettigim bi konu var sizin tup bebekte sorun neydi yani esinizdemi sizdemi sorum vardi
merhaba cnm bende aralikda basliycam insallah.senin sorun neydi?

1.38 amh canım 28 yaşındayım doktorum senin yasındakilerde 2 olması gerekiyor en az kötü değil ama çok iyi daha bekleyelimde diyemem dedi. Yarın arayacaklar 3. Günü gelişip gelişmediğyle alakalı hep umutlu konuşuyorlar ama benim nedense inamcım yok ;(
cnm.merhaba senin amh degerin iyi bence bende hic sorun yok 30 yasindayim.amh degerim 1.34 doktor yasina gire biraz dusuk dedi.ama onemli diyil dokda.simdi evde ari sutu bal polen karisimi yiyorum.doktor biosteron denen bir ilac yazdi bubyumurta rezerev ve kalitesi icin ama ben o ilaca guvenmiyorum diye kullanmiycam

Kızlar tek tek okudum transfer olanlar hayırlı olsun tutanlarinda Allah kucağına almayi nasip etsn.bende Allah izin verirse aralıkta tup bebek yapacam merak ettigim bi konu var sizin tup bebekte sorun neydi yani esinizdemi sizdemi sorum vardi

Bizde eşimde sperm azlığı hareket sorunu var
Bendede pko var

10. Gunum bugun canim bak icimi bi tuhaf ettin :) İnsallah vardir sabah bi daha yaptim yine cikri silik bu sfer daha netti tek korkum ilaclardan olmasi İnsallah oyle degildir bi de ara ara girip nefesimi kesen bi agri var kasiklarimda
Bence artık değildir neden bekliyorsunuz yarın 11.günü verin kan maşallah sabırlı insanlara hayranım bu konuda ☺️ Biz 7.güne zor dayanabilmiştik

Insallah canim ya bi hafta once catlatma ignesi olmustum transferden sonra ama etkisi azalmistir ve kanda kaldiysa bile idrarda kalmamistir ilac diye dusunuyorum ayrica netlesiyo cizgi
Bencede hamilesin canım inş:)bak ozaman pazar ama Salı’da tekrar yaptır çıksın çıkmasın ama bence çıkacak

Kesinlikle boyle dusunme canim benim inanc dedigin sey her seyden daha onemli cok dua edelim boyle degerlere takilip kalma bence her sey Allahin elinde benim arkadasima senin tedavisiz cocugun asla olmaz dedikleri anda aslinda hamileydi bi arkadasima da doktor dediki sen cocuk doguramazsin mumkun degil halbuki iki tane cocugu vardi o yuzden doktorun soyledigi ya da baska bisey bu kadar umruna takma yeter ki sen inan olucak bak bigun Insallah yalnizca vakitsiz cicek acmiyo en dogru zamani Allah biliyo bizim icin
Benımde amh dusuk canım hemde 32 yaşındayım benım oldu senınde olur ne alakası var düşükse düşük sonuçta yumurta oluşuyor mu oluşuyor gerisini hiç takma Allah’ a bırak bana hıc öyle amhın
benimde amhım dusuk hemde 32 yaşındayım ama şu anda hamileyim sonuçta yumurta oluşuyor mu oluşuyor hiç sen öyle şeylere takılıp canını sıkma Allah’ım ol derse olur sen yeter ki çok iste ve rahat ol zor biliyorum bende ancak 4. tüp bebekte bunu başarabildim ama rahat olunca oluyormus onu anladım.

Bu arada tüpler tıkalıysa işlem yapıyorlarmı? Tıkalı tüplerden rahime sıvı akıyormş genelde al
Benımde amh dusuk canım hemde 32 yaşındayım benım oldu senınde olur ne alakası var düşükse düşük sonuçta yumurta oluşuyor mu oluşuyor gerisini hiç takma Allah’ a bırak bana hıc öyle amhın

benimde amhım dusuk hemde 32 yaşındayım ama şu anda hamileyim sonuçta yumurta oluşuyor mu oluşuyor hiç sen öyle şeylere takılıp canını sıkma Allah’ım ol derse olur sen yeter ki çok iste ve rahat ol zor biliyorum bende ancak 4. tüp bebekte bunu başarabildim ama rahat olunca oluyormus onu anladım.

Çok teşekkür ederim kızlar hepiniz umutlu güzel yorumlar yapmışsınız 4 ay yumurtlama tedavisi gördüm iki haftada bir doktora gidiyordum şimdide tüp bebek... yoruldum galiba ondan böyleyim ne kadar çok emek veren var oysaki ama yapı meselesi biraz zayıfım bu konuda:( bugün arayacaklar sabahın köründe uyandım uyuyamıyorum mesela Allahımmm bizim kucagımızı boş koyma bu yolda isteyen herkese nasip olsunn

Hosgeldn aramiza canim simdiden hayirli olsin tedavib;) bnde pko var. Daha cok esimin etkiledigini dusunuyorum ileri hareket yok bizde ve sekl bozuklugu. 1 yildir olmuyo yumurta takipleri asilama olmadi hakkimzdahayirlisi ins hepimizin

Çok teşekkür ederim kızlar hepiniz umutlu güzel yorumlar yapmışsınız 4 ay yumurtlama tedavisi gördüm iki haftada bir doktora gidiyordum şimdide tüp bebek... yoruldum galiba ondan böyleyim ne kadar çok emek veren var oysaki ama yapı meselesi biraz zayıfım bu konuda:KK43: bugün arayacaklar sabahın köründe uyandım uyuyamıyorum mesela Allahımmm bizim kucagımızı boş koyma bu yolda isteyen herkese nasip olsunn
Cok heyecanli oluyor guzel haberler al bakalim hangi gun olck transfer canim

Bnde deneye deneye 28 e geldm artik canim ayniyiz:) oyle dusunme tatlim ya gelisimi iyi diyorlarsa iyidirbebislerini dusun onlar mucadele veriyor smdi gelisicekler ulasacaklar o gunede ins:anneadayı::dua: dun aramslardi 5. Gn olcak die bugun 3. Gun yinr arayip sorucam aklim cikiyo benimde:)

Yaa aradılarrr kızlarr 4 taneydi 1 durmuş şuan 3 tane devam ediyor pazartesi kısmetse transfer edilcekmiş embriyologla konuşurken kalbim duracak gibiydi titrmektennnn:)

Yaa aradılarrr kızlarr 4 taneydi 1 durmuş şuan 3 tane devam ediyor pazartesi kısmetse transfer edilcekmiş embriyologla konuşurken kalbim duracak gibiydi titrmektennnn:)
Ayy sukurler olsun bende ole olmstum ilk heyecan iste:) cok iyi 5. Gunr ulasirlar gibi super olur. 5. Gun daha garanti diyorlar detsyini cok blmiyorm ins olmlu sonuclar alirz hepimz

Canim bisey merak ediyorum sana transferden sonra catlatma ignesi verdiler mi? Yani olduysan eger kac gun sonra test yaptin?
Transferden sonra çatlatma vermiyorlar ki canım o yumurta toplama işleminden 2 gün önce veriyorlar transferden 12 gün sonra test yap dediler ben 11. Gün yaptım :)

Back