- 11 Nisan 2016
- 189
- 384
- 53
- 38
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Ay kizlar bisey dicem evde bi tane gebelik testi vardi nolcak ya yapam gitsin dedim olursa sevinirim olmazsa da uzulmem nasil olsa daha test gunume var dedim yaptim ikinci cizgi silik cikti ama belirgin yani oyle direk bakilinca da goruluyo ay ben daha da telas yapmaya basladim simdi boyle olup da negatif cikan var midir nolur dua edin bana
Amin canim Rabbim tamamina erdirsinDün verdim 3kat artmis cok sükür iyi gidiyor bakalim insallah Rabbim herkese bu güzelligi yasatsin
Benim de 2 tane vardi canim ama bence sayiya falan hic takilma sonucta Allahin ol demesine bakar isterse en kotusu olsun Rabbim yeter ki ol desinÇok sevindim sizin adınıza darısı bizlere inşDöllenmiş kaç yumurtanız vardı bana 4 aZgeldi 5. Güne gidebileceklermi korkuyorum
10. Gunum bugun canim bak icimi bi tuhaf ettin :) İnsallah vardir sabah bi daha yaptim yine cikri silik bu sfer daha netti tek korkum ilaclardan olmasi İnsallah oyle degildir bi de ara ara girip nefesimi kesen bi agri var kasiklarimdaTransferimin 5.günü evde olan testi yapmıştım wc ye bırakıp çıkmıştım bi gittim 15 dakika felan sonra silik çizgi çok hafif dedim ilaçların etkisi olabilir
7.günü eşim 3 tane gebelik testi alıp gelmişti yaptım yapar yapmaz silik çizgi çıkmıştı dayanamadık hemen kan vermeye 7.gün 61 9.gün 122 11.gün 254 çıkmıştı
İnşallah sizinde vardır kaçıncı gününüz 8 9 felansa bi kan verin
Benim de 2 tane vardi canim ama bence sayiya falan hic takilma sonucta Allahin ol demesine bakar isterse en kotusu olsun Rabbim yeter ki ol desin
Bende öyle silik gördüm canım inanamadım önce çünkü ilk defa oluyordu hıc silikte olsa çıkmamıştı hemen gidip kan verdim ve hamileydim çok şükür bence sende hamilesin kaçıncı gün embriyosuydu seninki?normal test günün ne zaman?10. Gunum bugun canim bak icimi bi tuhaf ettin :) İnsallah vardir sabah bi daha yaptim yine cikri silik bu sfer daha netti tek korkum ilaclardan olmasi İnsallah oyle degildir bi de ara ara girip nefesimi kesen bi agri var kasiklarimda
Ama ben tam gününde yaptım ve ilaç kullanmıyordum. Ama ilaçların etkili olacağını pek sanmamBende öyle silik gördüm canım inanamadım önce çünkü ilk defa oluyordu hıc silikte olsa çıkmamıştı hemen gidip kan verdim ve hamileydim çok şükür bence sende hamilesin kaçıncı gün embriyosuydu seninki?normal test günün ne zaman?
Dün verdim 3kat artmis cok sükür iyi gidiyor bakalim insallah Rabbim herkese bu güzelligi yasatsin
ne kadarlık su anda senınkı canım?keseyi görmek için iki üç haftamız var herhalde aynı gibiyiz seninle.Heyecanlıyım çok birde keseyi görüp kalp atışını duyarsakDün verdim 3kat artmis cok sükür iyi gidiyor bakalim insallah Rabbim herkese bu güzelligi yasatsin
Allah bagislasin ins ilk transferde tutar hayirlisi olsun canimHayırlı cumalar bende bu ay dondurulmuşlar için yola çıkanlardanım
Ayın 2 de kontrol 7 de transferim olacak Rabbim nasip kısmet ederse inşallah
31 yaşındayım 10 senelik evliyim ilk tüp bebek denememden 3 yaşında bir oğlum var elhamdulillah
Bende heyecanli ve sabirsizim ins hepimiz mutlu habere ulasirizCAnımm inşallah güzel haberler alırız minnoşlarımız için.. konulması ilk hayalim sonra tutmasının stresi sonra kalp atışı... gözümüzü kapayıp açsak o günlere gelsek çok sabırsızım
Kızlar tek tek okudum transfer olanlar hayırlı olsun tutanlarinda Allah kucağına almayi nasip etsn.bende Allah izin verirse aralıkta tup bebek yapacam merak ettigim bi konu var sizin tup bebekte sorun neydi yani esinizdemi sizdemi sorum vardi
Benim daha önce basit kist oluşmuş çok büyümüş ve torsiyon denilen şey yani yumurtalık burkulması-dönmesi başıma geldi laporoskopi oldum 1 gecede şiddetli ağrıyla neye ugradığımı şaşırdım gözümü ameliyathanede açtım ister istemez rezervi etkiledi operasyon. 1 sene bekledik olmayınca direk tüp bebeğe geçtik çünkü eşimdede morfoloji yüzde 1 doktorlar sayı hız normal bu yüzden normal yolla olur dedilet ama hiç inancım kalmadı şuan tüp bebekten bile olumsuz onuç alacamışım gibi;(
Öyle düşünme canm ya pozitif düşün pozitif olan amh değerin kaç biliyormusun. Benm eşimde sayı hız morfoloji sorunu var benmde tüplerm tıkalı rahimde et parçası vardı ofis işlemiyle alindi ilaçlarla bitkisellerle esimin sperm sayisi arttı bakalım araliga kadar inşallah iyi bir sonuç aliriz
1.38 amh canım 28 yaşındayım doktorum senin yasındakilerde 2 olması gerekiyor en az kötü değil ama çok iyi daha bekleyelimde diyemem dedi. Yarın arayacaklar 3. Günü gelişip gelişmediğyle alakalı hep umutlu konuşuyorlar ama benim nedense inamcım yok ;(
4. Gun embriyosu canim normal test gunum sali gunu ama pazar gunu 12. Gunum diyorum ki pazar gunu yapsam mi kan testiniBende öyle silik gördüm canım inanamadım önce çünkü ilk defa oluyordu hıc silikte olsa çıkmamıştı hemen gidip kan verdim ve hamileydim çok şükür bence sende hamilesin kaçıncı gün embriyosuydu seninki?normal test günün ne zaman?
Insallah canim ya bi hafta once catlatma ignesi olmustum transferden sonra ama etkisi azalmistir ve kanda kaldiysa bile idrarda kalmamistir ilac diye dusunuyorum ayrica netlesiyo cizgiAma ben tam gününde yaptım ve ilaç kullanmıyordum. Ama ilaçların etkili olacağını pek sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?