Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Transferimin 5.günü evde olan testi yapmıştım wc ye bırakıp çıkmıştım bi gittim 15 dakika felan sonra silik çizgi çok hafif dedim ilaçların etkisi olabilir
7.günü eşim 3 tane gebelik testi alıp gelmişti yaptım yapar yapmaz silik çizgi çıkmıştı dayanamadık hemen kan vermeye 7.gün 61 9.gün 122 11.gün 254 çıkmıştı
İnşallah sizinde vardır kaçıncı gününüz 8 9 felansa bi kan verin

Çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere inşDöllenmiş kaç yumurtanız vardı bana 4 aZgeldi 5. Güne gidebileceklermi korkuyorum
Benim de 2 tane vardi canim ama bence sayiya falan hic takilma sonucta Allahin ol demesine bakar isterse en kotusu olsun Rabbim yeter ki ol desin

10. Gunum bugun canim bak icimi bi tuhaf ettin :) İnsallah vardir sabah bi daha yaptim yine cikri silik bu sfer daha netti tek korkum ilaclardan olmasi İnsallah oyle degildir bi de ara ara girip nefesimi kesen bi agri var kasiklarimda

Ne güzel dedinçok haklısın insan endişeyle korkuyla böyle düşünüyor inşallah yarın güzel bir haber alırım

10. Gunum bugun canim bak icimi bi tuhaf ettin :) İnsallah vardir sabah bi daha yaptim yine cikri silik bu sfer daha netti tek korkum ilaclardan olmasi İnsallah oyle degildir bi de ara ara girip nefesimi kesen bi agri var kasiklarimda
Bende öyle silik gördüm canım inanamadım önce çünkü ilk defa oluyordu hıc silikte olsa çıkmamıştı hemen gidip kan verdim ve hamileydim çok şükür bence sende hamilesin kaçıncı gün embriyosuydu seninki?normal test günün ne zaman?

Ama ben tam gününde yaptım ve ilaç kullanmıyordum. Ama ilaçların etkili olacağını pek sanmam

Dün verdim 3kat artmis cok sükür iyi gidiyor bakalim insallah Rabbim herkese bu güzelligi yasatsin
Dün verdim 3kat artmis cok sükür iyi gidiyor bakalim insallah Rabbim herkese bu güzelligi yasatsin
ne kadarlık su anda senınkı canım?keseyi görmek için iki üç haftamız var herhalde aynı gibiyiz seninle.Heyecanlıyım çok birde keseyi görüp kalp atışını duyarsak

Allah bagislasin ins ilk transferde tutar hayirlisi olsun canim

Bende heyecanli ve sabirsizim ins hepimiz mutlu habere ulasiriz

Kızlar tek tek okudum transfer olanlar hayırlı olsun tutanlarinda Allah kucağına almayi nasip etsn.bende Allah izin verirse aralıkta tup bebek yapacam merak ettigim bi konu var sizin tup bebekte sorun neydi yani esinizdemi sizdemi sorum vardi

Benim daha önce basit kist oluşmuş çok büyümüş ve torsiyon denilen şey yani yumurtalık burkulması-dönmesi başıma geldi laporoskopi oldum 1 gecede şiddetli ağrıyla neye ugradığımı şaşırdım gözümü ameliyathanede açtım ister istemez rezervi etkiledi operasyon. 1 sene bekledik olmayınca direk tüp bebeğe geçtik çünkü eşimdede morfoloji yüzde 1 doktorlar sayı hız normal bu yüzden normal yolla olur dedilet ama hiç inancım kalmadı şuan tüp bebekten bile olumsuz onuç alacamışım gibi;(

Öyle düşünme canm ya pozitif düşün pozitif olan amh değerin kaç biliyormusun. Benm eşimde sayı hız morfoloji sorunu var benmde tüplerm tıkalı rahimde et parçası vardı ofis işlemiyle alindi ilaçlarla bitkisellerle esimin sperm sayisi arttı bakalım araliga kadar inşallah iyi bir sonuç aliriz

1.38 amh canım 28 yaşındayım doktorum senin yasındakilerde 2 olması gerekiyor en az kötü değil ama çok iyi daha bekleyelimde diyemem dedi. Yarın arayacaklar 3. Günü gelişip gelişmediğyle alakalı hep umutlu konuşuyorlar ama benim nedense inamcım yok ;(

Yok ya bence kötü degl benm 2.59du bi ara baya düştü 1.60 oldu şimdi 3 4 gün sonra adet olcm gidip bu muayene olaym hemde hormon amh tahlillerime bakarm kendime Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum bakalm artk ne cikacak

4. Gun embriyosu canim normal test gunum sali gunu ama pazar gunu 12. Gunum diyorum ki pazar gunu yapsam mi kan testini aksam bi daha yaptim bu sefer biraz daha netlesmis sanki cizgi

Ama ben tam gününde yaptım ve ilaç kullanmıyordum. Ama ilaçların etkili olacağını pek sanmam
Insallah canim ya bi hafta once catlatma ignesi olmustum transferden sonra ama etkisi azalmistir ve kanda kaldiysa bile idrarda kalmamistir ilac diye dusunuyorum ayrica netlesiyo cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…