- 13 Ekim 2018
- 155
- 137
- 33
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Insallah canim ilk evlendigimizden beri cocuk istedigimiz icin cok gecmeden arastirdik cogu seyi bilincliydik yani cok sukur:) en azindan erken yol aldik :)O çok güzel daha yeni evli sayılırsın. Yok bısey olmaz Allah’ın izniyle kasık agrısı bende de vardı ki hala ara ara oluyor takılma hıc onlara ıyı olacak dıye düşün ıyı olsun
Kac tane yumurtan toplandi umarim cok agrin olmamistirHadi ya nese olan bisise tamam bende pank olmstm:) sen yinede cok erken yapma soradan yukselebiliyor ya deger. Iyim bende iyi gecti sukur canim
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim :) yalniz deger de bayagi yuksek cikmis cok guzelSelam kizlar
Ben dün tahlilimi verdim 585.7 cikti
Ilk tüp denemesinde cok sükür tuttu 9ekimde transfer olmustum
Rabbim herkese nasip etsin cok güzel duygu
13 dediler canim. Tabi sayidn cok dollenme durumu onemli heyecanla bkliyorm yarini. Agrilarm dindi de cok sisknlk var karnmda sancima hep ondan zor oturp kalkiyorm zor yuruyorm yoksa aci agri yok. Bu normal dimiKac tane yumurtan toplandi umarim cok agrin olmamistir
Valla bende idrarimi yaparken sorun olmustu hep karnimin orta kisminda bi aci hissetmistim pek egilmemeye calis ben ikinci gunu nasil olsa agrim yok diye biraz is yaptim evde lekelenmem falan olmustu agrin gecse bile dinlen siskinlik oluyo tabi mide bulantisi falan yoksa endise etme yumurta sayin cok guzel insallah guzel embriyolariniz olur canim :)13 dediler canim. Tabi sayidn cok dollenme durumu onemli heyecanla bkliyorm yarini. Agrilarm dindi de cok sisknlk var karnmda sancima hep ondan zor oturp kalkiyorm zor yuruyorm yoksa aci agri yok. Bu normal dimi
Evet idrar sorun bendede zor yapiyorm icim aciyoValla bende idrarimi yaparken sorun olmustu hep karnimin orta kisminda bi aci hissetmistim pek egilmemeye calis ben ikinci gunu nasil olsa agrim yok diye biraz is yaptim evde lekelenmem falan olmustu agrin gecse bile dinlen siskinlik oluyo tabi mide bulantisi falan yoksa endise etme yumurta sayin cok guzel insallah guzel embriyolariniz olur canim :)
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin baya yüksek çıkmış çift gebelik mi acaba?Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim :) yalniz deger de bayagi yuksek cikmis cok guzel
Birde kaçıncı gün yaptırdın tahliliniÇok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin baya yüksek çıkmış çift gebelik mi acaba?
13 dediler canim. Tabi sayidn cok dollenme durumu onemli heyecanla bkliyorm yarini. Agrilarm dindi de cok sisknlk var karnmda sancima hep ondan zor oturp kalkiyorm zor yuruyorm yoksa aci agri yok. Bu normal dimi
Benmde pzt olabilir ayniyiz canim. Benimde hepsini kullanmamslar hepsi olgn deglms . Hepimizin hakkimzda hayirlisiBenimde 11 yumurtam olmuş 9 u kullanılmış 4 döllenmiş bugün aradılar .cumartesi yine arayacaklar çok korkuyorum gelişmeye devam ettimi acabaettiyse pazartesi konulacak... dua edelim hepimize isteyen herkese
Kacinci gunun canim. Silik cikmaz yoksa eger silikler genelde cikti hep ole duydum ayy mujdeli haber ver bize inssAy kizlar bisey dicem evde bi tane gebelik testi vardi nolcak ya yapam gitsin dedim olursa sevinirim olmazsa da uzulmem nasil olsa daha test gunume var dedim yaptim ikinci cizgi silik cikti ama belirgin yani oyle direk bakilinca da goruluyo ay ben daha da telas yapmaya basladim simdi boyle olup da negatif cikan var midir nolur dua edin bana
Ay insallah canim ya 10.gunumKacinci gunun canim. Silik cikmaz yoksa eger silikler genelde cikti hep ole duydum ayy mujdeli haber ver bize inss
Dün verdim 3kat artmis cok sükür iyi gidiyor bakalim insallah Rabbim herkese bu güzelligi yasatsinRabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim :) yalniz deger de bayagi yuksek cikmis cok guzel
Benmde pzt olabilir ayniyiz canim. Benimde hepsini kullanmamslar hepsi olgn deglms . Hepimizin hakkimzda hayirlisi
Dün verdim 3kat artmis cok sükür iyi gidiyor bakalim insallah Rabbim herkese bu güzelligi yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?