• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Cok sagol cvplar icin. Bende evdeki hareketime devsm ederm die dusundm srada kisa yurus msrket vs. Surkli yatmk da iyi degl kan dolasimi olsn die de okumustum bnde canim. Servisle yolda sarsilmk istemiyorm bide stresli olucm isyernde doktorda cok onrmedi. Rahat olmak onemli diyosn benmde bole olmaya calisiyim
Boş ver canım sarsılmaz öyle şeylere takma kafanı rahat ol bak gerçekten herşeyden önemli stresli olacağın ortamlardan uzak dur ye iç ufak yürüyüşler yap unutmaya çalış ben bu sefer öyle yaptım gerçekten işe yarıyor

Boş ver canım sarsılmaz öyle şeylere takma kafanı rahat ol bak gerçekten herşeyden önemli stresli olacağın ortamlardan uzak dur ye iç ufak yürüyüşler yap unutmaya çalış ben bu sefer öyle yaptım gerçekten işe yarıyor
Evet bnde ole dusunuyorm strestn uzak rahat olmasi lazm kafamin bakalim basarabilcem mi canim:) bklemek en zoru

Kizlar selam. Ya benim goguslerim fena aciyo elleyemiyorum sisti de biraz. Bu normal mi ignelerden hormondan dolayi dusundum. Yarin yumrtalar toplancak ins iyi gecer :(

Neguzel haberler canim ya bize de nasip olur inss:) sen ne zaman test yapcaksn
30 ekim yazmislar canim test gunume ama 14.gun oluyo yani bu pazar falan yapayim diye dusunuyorum :) ama korkuyorum ya transferin ikinci gununden beri adet olucakmisim gibi bi agri var geceleri daha da siddetleniyo valla korkuyorum yoksa diye acikcasi..

Kizlar selam. Ya benim goguslerim fena aciyo elleyemiyorum sisti de biraz. Bu normal mi ignelerden hormondan dolayi dusundum. Yarin yumrtalar toplancak ins iyi gecer :KK43:
Devam eder canim bi sure daha transferden sonra daha da cok oluyo sutyenlerime olmuyo su an benim hatta. ilaclardan iste katlancaz artik

30 ekim yazmislar canim test gunume ama 14.gun oluyo yani bu pazar falan yapayim diye dusunuyorum :) ama korkuyorum ya transferin ikinci gununden beri adet olucakmisim gibi bi agri var geceleri daha da siddetleniyo valla korkuyorum yoksa diye acikcasi..
Korkma canım o agrılardan bende de vardı çok sıddetlı degılse bısey olmaz Allah’ım izniyle sen stres yapma

Evet bnde ole dusunuyorm strestn uzak rahat olmasi lazm kafamin bakalim basarabilcem mi canim:) bklemek en zoru
Haklısın canım bu yol meşakkatli bir yol bu yolda seni zorlayacak bir sürü şey var ama pes etmeden sıkıntı yapmadan geçmelisin ki bebişine kavuşasın beklemek çok zor ama sonundaki güzelliği düşün ve başka şeylerle uğraş İnan hamile olduğunu duyunca hepsini unutacaksın :))

Insallah canim Insallah Allah hepimize yardim etsin iste bu kasik agrilari korkutuyo beni onun disinda pek bisey yok zaten. 2 yillik evliyim
O çok güzel daha yeni evli sayılırsın. Yok bısey olmaz Allah’ın izniyle kasık agrısı bende de vardı ki hala ara ara oluyor takılma hıc onlara ıyı olacak dıye düşün ıyı olsun

Devam eder canim bi sure daha transferden sonra daha da cok oluyo sutyenlerime olmuyo su an benim hatta. ilaclardan iste katlancaz artik
Hadi ya nese olan bisise tamam bende pank olmstm:) sen yinede cok erken yapma soradan yukselebiliyor ya deger. Iyim bende iyi gecti sukur canim

Haklısın canım bu yol meşakkatli bir yol bu yolda seni zorlayacak bir sürü şey var ama pes etmeden sıkıntı yapmadan geçmelisin ki bebişine kavuşasın beklemek çok zor ama sonundaki güzelliği düşün ve başka şeylerle uğraş İnan hamile olduğunu duyunca hepsini unutacaksın :))
Evet oyle canim destek olan anlayanlarla devam heyecanla o ozel gunu bkliyorum ins cok bekletmez bizi:)

Size tavsiyem yediklerinize cok dikkat edin ananas taze kabak cekirdegi havuc suyu cok tüketin ise yariyor tabiki tedbir bizden takdir Rabbimden birde ben sürekli karnima ayetel kürsi okudum üfledim birde ya musavvir cekiptim okudum üfledim

Back