- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Boş ver canım sarsılmaz öyle şeylere takma kafanı rahat ol bak gerçekten herşeyden önemli stresli olacağın ortamlardan uzak dur ye iç ufak yürüyüşler yap unutmaya çalış ben bu sefer öyle yaptım gerçekten işe yarıyorCok sagol cvplar icin. Bende evdeki hareketime devsm ederm die dusundm srada kisa yurus msrket vs. Surkli yatmk da iyi degl kan dolasimi olsn die de okumustum bnde canim. Servisle yolda sarsilmk istemiyorm bide stresli olucm isyernde doktorda cok onrmedi. Rahat olmak onemli diyosn benmde bole olmaya calisiyim
Evet bnde ole dusunuyorm strestn uzak rahat olmasi lazm kafamin bakalim basarabilcem mi canim:) bklemek en zoruBoş ver canım sarsılmaz öyle şeylere takma kafanı rahat ol bak gerçekten herşeyden önemli stresli olacağın ortamlardan uzak dur ye iç ufak yürüyüşler yap unutmaya çalış ben bu sefer öyle yaptım gerçekten işe yarıyor
30 ekim yazmislar canim test gunume ama 14.gun oluyo yani bu pazar falan yapayim diye dusunuyorum :) ama korkuyorum ya transferin ikinci gununden beri adet olucakmisim gibi bi agri var geceleri daha da siddetleniyo valla korkuyorum yoksa diye acikcasi..Neguzel haberler canim ya bize de nasip olur inss:) sen ne zaman test yapcaksn
Devam eder canim bi sure daha transferden sonra daha da cok oluyo sutyenlerime olmuyo su an benim hatta. ilaclardan iste katlancaz artikKizlar selam. Ya benim goguslerim fena aciyo elleyemiyorum sisti de biraz. Bu normal mi ignelerden hormondan dolayi dusundum. Yarin yumrtalar toplancak ins iyi gecer
Hamilelerin duasi kabul olurmus bizim icin de dua etÇok teşekkür ederim canım amin inş
Korkma canım o agrılardan bende de vardı çok sıddetlı degılse bısey olmaz Allah’ım izniyle sen stres yapma30 ekim yazmislar canim test gunume ama 14.gun oluyo yani bu pazar falan yapayim diye dusunuyorum :) ama korkuyorum ya transferin ikinci gununden beri adet olucakmisim gibi bi agri var geceleri daha da siddetleniyo valla korkuyorum yoksa diye acikcasi..
ederim canım etmez miyim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım sizinleHamilelerin duasi kabul olurmus bizim icin de dua et
Haklısın canım bu yol meşakkatli bir yol bu yolda seni zorlayacak bir sürü şey var ama pes etmeden sıkıntı yapmadan geçmelisin ki bebişine kavuşasın beklemek çok zor ama sonundaki güzelliği düşün ve başka şeylerle uğraş İnan hamile olduğunu duyunca hepsini unutacaksın :))Evet bnde ole dusunuyorm strestn uzak rahat olmasi lazm kafamin bakalim basarabilcem mi canim:) bklemek en zoru
Insallah canim insallah bu sefer pozitifi gorurumKorkma canım o agrılardan bende de vardı çok sıddetlı degılse bısey olmaz Allah’ım izniyle sen stres yapma
Ins canım kaçıncı denemendi bu?Insallah canim insallah bu sefer pozitifi gorurum
Bu tup bebekte ilk denemem canim oncesinde asilamalarim varIns canım kaçıncı denemendi bu?
Anladım canım hayırlısı olsun inş sende hamile olduğunu duyarsın.kac yıllık evlısın?Bu tup bebekte ilk denemem canim oncesinde asilamalarim var
Insallah canim Insallah Allah hepimize yardim etsin iste bu kasik agrilari korkutuyo beni onun disinda pek bisey yok zaten. 2 yillik evliyimAnladım canım hayırlısı olsun inş sende hamile olduğunu duyarsın.kac yıllık evlısın?
O çok güzel daha yeni evli sayılırsın. Yok bısey olmaz Allah’ın izniyle kasık agrısı bende de vardı ki hala ara ara oluyor takılma hıc onlara ıyı olacak dıye düşün ıyı olsunInsallah canim Insallah Allah hepimize yardim etsin iste bu kasik agrilari korkutuyo beni onun disinda pek bisey yok zaten. 2 yillik evliyim
Hadi ya nese olan bisise tamam bende pank olmstm:) sen yinede cok erken yapma soradan yukselebiliyor ya deger. Iyim bende iyi gecti sukur canimDevam eder canim bi sure daha transferden sonra daha da cok oluyo sutyenlerime olmuyo su an benim hatta. ilaclardan iste katlancaz artik
Evet oyle canim destek olan anlayanlarla devam heyecanla o ozel gunu bkliyorum ins cok bekletmez bizi:)Haklısın canım bu yol meşakkatli bir yol bu yolda seni zorlayacak bir sürü şey var ama pes etmeden sıkıntı yapmadan geçmelisin ki bebişine kavuşasın beklemek çok zor ama sonundaki güzelliği düşün ve başka şeylerle uğraş İnan hamile olduğunu duyunca hepsini unutacaksın :))
Aynen canım herzaman desteğe devam bizi en iyi biz anlarız merak etme senin bebeğinde gelecek en kısa zamanda ıns :))Evet oyle canim destek olan anlayanlarla devam heyecanla o ozel gunu bkliyorum ins cok bekletmez bizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?