- 10 Eylül 2018
- 53
- 66
- 3
- 45
- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Sağol canım hepimiz hayırlısıyla hayallerimize kavuşuruz inş yok bu benim ikinci denemem daha önceki denemem başarısız olmuştu o yüzden biraz korkuyorum şu anda rahim dinlendirme aşamasındayım zaman geçmek bilmiyor herşeyin hayırlısıHayırlısı olsun canım inş iyi haberler alırsın bu ilk denemen mi?
Ay ben bugün kan verdim hanımlar ne olur dua edin banaa inşallah pozitif çıkar
Insallah canim ya valla cok strese giriyorum bekleyince gunler de gecmek bilmiyo :) hayirli sonuclari alalim insallah hepimiz ❤Oh cogu gitmis canim ins guzel haberler aliriz senden:)
Insallah canim Allah yuzunu guldursun boyle duyunca ben de heyecanlaniyorumAy ben bugün kan verdim hanımlar ne olur dua edin banaa inşallah pozitif çıkar
İnşallah canım, hadi hayırlısı :) Bugün kaçıncı günündü? Test sonucunu kaçta alacaksın?
Insallah canim ya valla cok strese giriyorum bekleyince gunler de gecmek bilmiyo :) hayirli sonuclari alalim insallah hepimiz ❤
Insallah canim Allah yuzunu guldursun boyle duyunca ben de heyecanlaniyorum
Ay bak tuylerim diken diken oldu yemin ederim ya coook sevindim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin coook duygulandimHamileeyyiiimmmmmm
Allahım şükürler olsun duyduğum zamandan beri ağlıyorummmm
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
Aminnnn canim amin hepimiz insInsallah canim ya valla cok strese giriyorum bekleyince gunler de gecmek bilmiyo :) hayirli sonuclari alalim insallah hepimiz ❤
Nekadar sevindm masallah hayirli olsun canim ben bile dutgulandim okuyincaHamileeyyiiimmmmmm
Allahım şükürler olsun duyduğum zamandan beri ağlıyorummmm
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
Ilk denememiydi tatlim. Bize umut oldun vala:))İnşallah hayırlı sonuçları paylaşırım burdan
Sen de mi beklemedesin canim? :)Ilk denememiydi tatlim. Bize umut oldun vala:))
Yok canim benim daha yolum var:) son ignelerm ve bu gece catlatma olcak cars yumurta toplama var. Ctsi veya pzt transfer haber vericez dediler bakalim. Sen kacnci gundesn canim")Sen de mi beklemedesin canim? :)
7. Gunumdeyim canim bugun normalde 30 ekim test gunum ama 14. gün oluyo 30 ekim. Yani bikac gun onceden yapabilirim testi sanirim :)Yok canim benim daha yolum var:) son ignelerm ve bu gece catlatma olcak cars yumurta toplama var. Ctsi veya pzt transfer haber vericez dediler bakalim. Sen kacnci gundesn canim")
Allah razı olsun canım benim bende duyduğumdan beri ağlıyorumAy bak tuylerim diken diken oldu yemin ederim ya coook sevindim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin coook duygulandim
Canim bisey merak ediyorum sana transferden sonra catlatma ignesi verdiler mi? Yani olduysan eger kac gun sonra test yaptin?Evet ilk tüp bebek deneyimiydi şükür Rabbim verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?