- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Ayy ne mutlu canimcim ya masallah:) bende bu gece catlatmayi oluyorm carsmba yumrta toplama sorasi hayirlisi ama cok heyecanliym:)Evet ilk tüp bebek deneyimiydi şükür Rabbim verdi
Evet ya 12 dede cikar canim:) guzel haber duyariz ins sendende7. Gunumdeyim canim bugun normalde 30 ekim test gunum ama 14. gün oluyo 30 ekim. Yani bikac gun onceden yapabilirim testi sanirim :)
Sagol canim ins. Bnde merak ediyorm net bisi demiyo doktor surpriz diyo:) 14 gibi gordm notlarini. Biraz heyecan yapiyorm islem icin ya iyi olir insYumurta toplandiktan sonra heyecanli bekleyis basliyo zaten acaba kac tanesi dollencek vb. gibi :) umarim iyi gecer canim
Insallah hepsi saglikli bi sekilde dollenirler canim :) haberdar et bizi :)Sagol canim ins. Bnde merak ediyorm net bisi demiyo doktor surpriz diyo:) 14 gibi gordm notlarini. Biraz heyecan yapiyorm islem icin ya iyi olir ins
Tabiki ederim tatlimInsallah hepsi saglikli bi sekilde dollenirler canim :) haberdar et bizi :)
Son kontrolde kaç yumurtan vardı cnm benimde yarın toplancakTabiki ederim tatlimsu toplama isini atlatsam bi rahatlicam:)
Tam sayi vermiyo canim 10 civari sanirim tahminim. Senin kac? Yarn atlaticaksn sen inss iyi gecerSon kontrolde kaç yumurtan vardı cnm benimde yarın toplancak
Sağol canım hepimiz hayırlısıyla hayallerimize kavuşuruz inş yok bu benim ikinci denemem daha önceki denemem başarısız olmuştu o yüzden biraz korkuyorum şu anda rahim dinlendirme aşamasındayım zaman geçmek bilmiyor herşeyin hayırlısı[/QUOTE. Seni çok iyi anlıyorum canım emin ol insan bir kere negatifi görünce korkuyor bu çok normal benim 3 başarısız denemem var ve çok zor herseferinde negatif olup tekrar başlamak ama bu son olur inş ben yarın sonucumu öğrenicem çok heyecanlıyım bende bir kere o pozitifi görüp mutlu olurum artık inş. Benimde ilk defa dondurulmus oldu rahim dinlendi o sürede bakalım inş iyi olmuştur.seninde herşey çok güzel olur inş.
Tebrikler canım darısı başıma yarın benim için büyük gün:))bende böyle yazarım inşNekadar sevindm masallah hayirli olsun canim ben bile dutgulandim okuyinca
Sende hiç belirti oldu mu?Tebrikler canım darısı başıma yarın benim için büyük gün:))bende böyle yazarım inş
Test gunun mu canim?Tebrikler canım darısı başıma yarın benim için büyük gün:))bende böyle yazarım inş
Kızlar hamileyimmmmmÇok şükür yıllardır bugünü bekliyorduk. Allah’ım hepinize nasip etsin inşTest gunun mu canim?
Ay ne guzel iki gun ard arda hamilelik haberleri :) cok sevindim adina Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim darisi bizim basimizaKızlar hamileyimmmmmÇok şükür yıllardır bugünü bekliyorduk. Allah’ım hepinize nasip etsin inş
Ay masallahh cok sevindm canim:) darisi basimiza. Boyle haberleri okuyunca cok umutlaniyorum. Belirtin vsr mydi canim kacnci gun test yaptin. Dinlendn mi bide.ben calstgm icin transfer sorasi 1 hafta izinli olsan iyi olur dedi surkli yatma ama yorulmada dediKızlar hamileyimmmmmÇok şükür yıllardır bugünü bekliyorduk. Allah’ım hepinize nasip etsin inş
Neguzel haberler canim ya bize de nasip olur inss:) sen ne zaman test yapcaksnAy ne guzel iki gun ard arda hamilelik haberleri :) cok sevindim adina Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim darisi bizim basimiza
Çok teşekkür ederim canım amin inşAy ne guzel iki gun ard arda hamilelik haberleri :) cok sevindim adina Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim darisi bizim basimiza
Valla canım belirtmi bılmem ama benim diğer tüplerden farklı olarak arada su gibi şeffaf akıntım oldu ama çok az öyle çok degıl sonra ılk ıkı gün adet olacakmışım gıbı agrım oldu sonra durdu o agrı sonra son ıkı uç gun gene ara ara oldu ama çok degıl benım dıger olumsuzlarda çok agrım oldu ve negatif çıktı bunda hafıf oldu agrımAy masallahh cok sevindm canim:) darisi basimiza. Boyle haberleri okuyunca cok umutlaniyorum. Belirtin vsr mydi canim kacnci gun test yaptin. Dinlendn mi bide.ben calstgm icin transfer sorasi 1 hafta izinli olsan iyi olur dedi surkli yatma ama yorulmada dedi
10. Gün test yaptım valla ben dıgerlerınde hep yattım dınlendım annem yaptı herşeyi ama bu sefer ıkıncı gün çıktım gezdım dolaştım akşamları dınlendım kafama takmadım rahattım bence rahatlık dınlenmekten daha önemli hem kan dolaşımı olması lazım. Kremi yaptıktan sonra bırde 15 20 dakıka evin ıcınde yürüdüm yanı genel olarak kendını yormadan ve rahat bırsekılde gecır en onmelısı o.Ay masallahh cok sevindm canim:) darisi basimiza. Boyle haberleri okuyunca cok umutlaniyorum. Belirtin vsr mydi canim kacnci gun test yaptin. Dinlendn mi bide.ben calstgm icin transfer sorasi 1 hafta izinli olsan iyi olur dedi surkli yatma ama yorulmada dedi
Cok sagol cvplar icin. Bende evdeki hareketime devsm ederm die dusundm srada kisa yurus msrket vs. Surkli yatmk da iyi degl kan dolasimi olsn die de okumustum bnde canim. Servisle yolda sarsilmk istemiyorm bide stresli olucm isyernde doktorda cok onrmedi. Rahat olmak onemli diyosn benmde bole olmaya calisiyim10. Gün test yaptım valla ben dıgerlerınde hep yattım dınlendım annem yaptı herşeyi ama bu sefer ıkıncı gün çıktım gezdım dolaştım akşamları dınlendım kafama takmadım rahattım bence rahatlık dınlenmekten daha önemli hem kan dolaşımı olması lazım. Kremi yaptıktan sonra bırde 15 20 dakıka evin ıcınde yürüdüm yanı genel olarak kendını yormadan ve rahat bırsekılde gecır en onmelısı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?