Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

Arkadaşlar tüp bebek masrafını dusurmek icin devlet hastanesinde yaptırmak gereken neler var tedaviye gitmeden önce

Kızlar hamileyimmmmmÇok şükür yıllardır bugünü bekliyorduk. Allah’ım hepinize nasip etsin inş
Ay ne guzel iki gun ard arda hamilelik haberleri :) cok sevindim adina Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim darisi bizim basimiza

Kızlar hamileyimmmmmÇok şükür yıllardır bugünü bekliyorduk. Allah’ım hepinize nasip etsin inş
Ay masallahh cok sevindm canim:) darisi basimiza. Boyle haberleri okuyunca cok umutlaniyorum. Belirtin vsr mydi canim kacnci gun test yaptin. Dinlendn mi bide.ben calstgm icin transfer sorasi 1 hafta izinli olsan iyi olur dedi surkli yatma ama yorulmada dedi

Valla canım belirtmi bılmem ama benim diğer tüplerden farklı olarak arada su gibi şeffaf akıntım oldu ama çok az öyle çok degıl sonra ılk ıkı gün adet olacakmışım gıbı agrım oldu sonra durdu o agrı sonra son ıkı uç gun gene ara ara oldu ama çok degıl benım dıger olumsuzlarda çok agrım oldu ve negatif çıktı bunda hafıf oldu agrım

10. Gün test yaptım valla ben dıgerlerınde hep yattım dınlendım annem yaptı herşeyi ama bu sefer ıkıncı gün çıktım gezdım dolaştım akşamları dınlendım kafama takmadım rahattım bence rahatlık dınlenmekten daha önemli hem kan dolaşımı olması lazım. Kremi yaptıktan sonra bırde 15 20 dakıka evin ıcınde yürüdüm yanı genel olarak kendını yormadan ve rahat bırsekılde gecır en onmelısı o.

Cok sagol cvplar icin. Bende evdeki hareketime devsm ederm die dusundm srada kisa yurus msrket vs. Surkli yatmk da iyi degl kan dolasimi olsn die de okumustum bnde canim. Servisle yolda sarsilmk istemiyorm bide stresli olucm isyernde doktorda cok onrmedi. Rahat olmak onemli diyosn benmde bole olmaya calisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…