- Konu Sahibi Heycanli anne
-
Bide senin akıntın varmıydı opudqn önce benim biraz akıntım geliyo
Çatlamasın diye iğne kullanıyorum ben ama tedirgin oluyorum işteValla onu hiç hatırlamıyorum canım ya
Pozitif olur inş canımmAsıl iş ondan sonra başlıyor bizim üç defa olumsuz olunca embriyolar genetik teste gönderildi 5 taneden 3ü kaliteli çıktı biri transfer edildi bakalım heyecanla sonucu bekliyorum
Yok korkma bişey olmaz yinede için rahat etmiyorsa doktoruna sor.Çatlamasın diye iğne kullanıyorum ben ama tedirgin oluyorum işte
Büyür inşallh salıya kadarYok 10 mm altını almıyorlar sanırım.
İnş canım hepimizin inş boşa gitmesin ekmeklerimizPozitif olur inş canımm
Evet büyür bence Salıya kadar var baya dahaBüyür inşallh salıya kadar
20 falan istiyorlar sanirm canim. Ama son 2 3 gunde ek igneler veriyor ya onlar hizli buyutuyo sanirim. Aminn canim benm inss herkesn bu yolda cektiklerine emeklerine degsinİnşallah doludurlar canım ya emeğimiz boşa çıkmasın benim 8 bile vardı salıya kadar iki üç büyür dediler ama bilmiyorum artık merak ettiğim bu boyutta bile olsa oluyo mu döllenme
Amin inşşlah20 falan istiyorlar sanirm canim. Ama son 2 3 gunde ek igneler veriyor ya onlar hizli buyutuyo sanirim. Aminn canim benm inss herkesn bu yolda cektiklerine emeklerine degsin
İnşallah öyledir canım bende yaptırıcam aralık ayında bana da umut olursun
Yumurtası toplananlar boyutları ne kadardı benim 10 mm olanda var 14 olanda salı opum var bunlar toplancak dolu çıkarmı yada döllenir mi sizce
Hayırlı olsun canım. Hangi şehir ve hastane acabaCanım ben ilk 4 gün gonal f 225 lik vurdum 4 günün sonunda yumurta gelişimi yavaş geldi doktora merional diye bi iğne ye başlattı ek olarak. Onun dışında yumurta çatlamaması için cetrotide kullandım gün de 3 iğne vurdum yani yumurta toplama öncesi de çatlaması için ovitrelle vuruldum. 15 tane yumurtam toplandı bunların 15ide döllendi 9 tanesi 5. Güne geldi 1 tanesi transfer edildi gerisi donduruldu. Çok şükür herşey güzel ilerledi bu süreçte bol yürüyüş yaptım bol su içtim kiloma dikkat ettim ödem tutmadı vücudum yumurta toplama sonrası karnım şişti biraz o kadar. Şimdi transferimin 8. Günündeyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim Rabbim sizlere de nasip eylesin InşAllah
Aynen benımde öyle geç büyüyor ek ıgne veriyorlar içini ferah tut.Benımde ıyıce adet agrım arttı korkmaya basladım önceleri de böyle olmustu hepAmin inşşlah
Bende de kasık agrısı ve karnın alt kısmında agrı var adet çok yaklaşınca olur genelde bu şekildeBenim 5 adet yumurtam vardı sağ tarafta 3 adet 19 mm sol tarafta 2 adet 16-17 mm 1 adet döllenen oldu oda transfer oldu 4. Günde çok iyi gelişimi dedi embriyolog kesim gibi baktı hatta gelişimine göre inşallah tutar benimde salı günü test günüm bakalım kasık ve göğüs ağrılarım var çok hayırlısı
Bugünde iğne kullandım gonal ve menopur yarında kullancam son son inşallah hayırlısıyla kaliteli büyürlerAynen benımde öyle geç büyüyor ek ıgne veriyorlar içini ferah tut.Benımde ıyıce adet agrım arttı korkmaya basladım önceleri de böyle olmustu hep(
Diyarbakır bahçeci sağlık kliniği doktorum da zeki akkum du canımHayırlı olsun canım. Hangi şehir ve hastane acaba
Oh cogu gitmis canim ins guzel haberler aliriz senden:)Hayirli aksamlar herkese benim de bugun transferimin 5. gunu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
İnş canım hayırlısı hepimiz içinOh cogu gitmis canim ins guzel haberler aliriz senden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?