Tüp bebek icin tedaviye baslayanlar gelsin

İnşallah doludurlar canım ya emeğimiz boşa çıkmasın benim 8 bile vardı salıya kadar iki üç büyür dediler ama bilmiyorum artık merak ettiğim bu boyutta bile olsa oluyo mu döllenme
20 falan istiyorlar sanirm canim. Ama son 2 3 gunde ek igneler veriyor ya onlar hizli buyutuyo sanirim. Aminn canim benm inss herkesn bu yolda cektiklerine emeklerine degsin

İnşallah öyledir canım bende yaptırıcam aralık ayında bana da umut olursun

İnşallah çok korkuyorum sma normalde eşimden ö ve yapıp sürpriz yapacaktım ama günler geçtikçe sanki tutmayacak diye korkuyorum yapamıyor. Gün geçtikçe hevesim kırılıyor

Yumurtası toplananlar boyutları ne kadardı benim 10 mm olanda var 14 olanda salı opum var bunlar toplancak dolu çıkarmı yada döllenir mi sizce

Benim 5 adet yumurtam vardı sağ tarafta 3 adet 19 mm sol tarafta 2 adet 16-17 mm 1 adet döllenen oldu oda transfer oldu 4. Günde çok iyi gelişimi dedi embriyolog kesim gibi baktı hatta gelişimine göre inşallah tutar benimde salı günü test günüm bakalım kasık ve göğüs ağrılarım var çok hayırlısı

Hayırlı olsun canım. Hangi şehir ve hastane acaba

Bende de kasık agrısı ve karnın alt kısmında agrı var adet çok yaklaşınca olur genelde bu şekilde

Aynen benımde öyle geç büyüyor ek ıgne veriyorlar içini ferah tut.Benımde ıyıce adet agrım arttı korkmaya basladım önceleri de böyle olmustu hep(
Bugünde iğne kullandım gonal ve menopur yarında kullancam son son inşallah hayırlısıyla kaliteli büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…