Tüp Bebek İçin Hastane Önerilerinize İhtiyacım Var

TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN HANGİ HASTANEYİ SEÇERDİNİZ ?

• Bahçeci Fulya

OY: 11 35,5%
  • Acıbadem Maslak

OY: 4 12,9%
  • Şişli Memorial

OY: 13 41,9%
  • Acıbadem Atakent

OY: 1 3,2%
  • İstanbul Tüp Bebek

• Medicana Beylikdüzü

• Ankete Katılan
    31

Szr_

Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
2.571
7.216
42
Merhabalar herkese.

Benim ilk denemem kürtajla sonlanmıştı. Sonrasında da merkez değiştirdim ve 2 kere negatif aldım.. 2 ay sonrası için 4. tedaviye başlamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım. 2 kere negatif aldığım doktor yumurta kalitesizliğimin olduğunu söyledi ama sonradan da hastanede sık sık embriyologların değiştiğini ve çok fazla negatif alan insanların olduğunu öğrendim.

Dediği gibi yumurta kalitesizliği illaki vardır yaşım 39 amh da düşük 0.96 .. Son şansım gibi geliyor ve tekrar tekrar deneme imkanım yok maalesef.
Maddi olarak çok zorlanacağız hatta borç alıp tekrar deneyeceğiz.

Sizlerden ricam burda bir çok kadın çocuk konusunda araştırma yapıyor fikrinizi belirtir anketi oylarsanız sevinirim.

Teşekkürler şimdiden :)

Bu hastanelerde tedavi gören hiç mi kimse yok

??

Eskisehir acıbadem desem gelmek zor olur. Doktorumuz ggenelde ilk seferinde pozitifi görüyor, olmazsa 2 . De. ama hiç 3. defaya kalan hastası olmadi. Doc. Dr. Nicel taşdemir, instagram adresinden bir bakın isterseniz.

Eskisehir acıbadem desem gelmek zor olur. Doktorumuz ggenelde ilk seferinde pozitifi görüyor, olmazsa 2 . De. ama hiç 3. defaya kalan hastası olmadi. Doc. Dr. Nicel taşdemir, instagram adresinden bir bakın isterseniz.
Teşekkür ederim. Aslında baya adı geçiyor bu forumda. Bakıcam Instagramdan sağolun

Teşekkür ederim. Aslında baya adı geçiyor bu forumda. Bakıcam Instagramdan sagolun

Canım bu merkezlerin hepsi iyi merkezler ama bence merkez+doktor olarak düşün. Yani yakından birebir ilgilenecek, kalabalıkta arada kaynamayacak bir tedavi olması önemli. Öngörüsmeler ücretsiz oluyor bence önce görüş sonra karar ver. Bu tedavide moral de çok önemli, en baştan sadece olumsuzlukları siralayani direk eleyin. Sizinle beraber canla başla cabalayacagkni düşündüğünüzü seçin. Allah kolaylıklar versin, güzel sonuçlansin inşallah

Çok teşekkür ederim

Tekirdağ çerkezköydeyim ama istanbula yakınız
Bende süreç ile ilgili bir kaç yer ile görüştüm, sizinde listelediğiniz yerler hep iyiler zaten. Önemli olan birazda hasta doktor enerji ilişkisi, ön görüşmeler yaparak doktora karar vermeniz en doğru olan. Diğer türlü her doktor merkez için iyi yada kötü yorumlar var.

Siz ne yaptınız peki karar verdiniz mi?
İlk defa mı tedavi olacaksınız. Benim fikrim sadece doktorla olmuyor labaratuvar ve embriyologlarda çok önemli. Hepsinin iyi olması lazım. Benim dr um iyiydi mesela ama embriyologlardan ve labaratuvardan emin olamadım ben.

Açıkçası ben bahçeci, acıbadem, memorial ve medicalpark ile görüştüm. Neredeyse hepsinin %70 pozitif sonuç oranları var. Memorial kendi bünyesinde lab. Mevcut diğer hastanelerde iyi lab. İle çalışıyorlar. Benim problemim kromozom bozukluğum var, ileri tetkikler yapıldı şu an sonuçlarını bekliyorum. Tüp bebek yapmaya karar verebilirsem, pgt için yaptıracağım. Benim biraz kafam karışık

Anlıyorum sizin yaşınız gençtir %70 şans verdiklerine göre. Ben 39 yaşındayım bana söylenen %25. Inşallah güzel sonuçlar alırız.

Anlıyorum sizin yaşınız gençtir %70 şans verdiklerine göre. Ben 39 yaşındayım bana söylenen %25. Inşallah güzel sonuçlar alırız.
Yok %25 herkes için geçerli, %70 hastanelerin hastalarındaki pozitiflik oranı

Yok %25 herkes için geçerli, %70 hastanelerin hastalarındaki pozitiflik oranı
Tamam anladım şimdi hastanenin oranı Ayrıca transfer olacağımız zaman dr lar şu kadar şansın diyorlar ya bende şansım az demek istedim Gerçi hiç belli olmuyor o kadar şey okudum ki burada. 5AA kalitede olup tutmayan bir sürü insanı gördüm ayrıca doktorların pek umutlanma orta kalitede dediklerinin tuttuğunu. Allah nasip ederse olur.

Evet, kader kısmet bu işler hayırlısıyla olur inşallah

Canim.rabbim gönlüne göre versin inşallah .Bende de genetik bozukluk 10 yıllık evliyiz suan hamileyim doğal yoldan aklımız cikti ki bi sakatlık felan varmi diye ama.hic birsey çıkmadı şükürler olsun. Pgt yaptr benim ilk yavrum da bu hastanede oldu tek yumurta tek embriyo can oldu.rabbim ikinciyi doğal yollardan verdi .. Yücel hoca ya ne kadar teşekkür etsem az kalır.rabbim onuda yavrularına bagislasin

Sizin bozukluğunuz nedir genetik olarak, bu hamileliğiniz için genetik test yaptırdınız mı bebeğinize ? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…