Tüp Bebek İçin Hastane Önerilerinize İhtiyacım Var

TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN HANGİ HASTANEYİ SEÇERDİNİZ ?

• Bahçeci Fulya

OY: 11 35,5%
  • Acıbadem Maslak

OY: 4 12,9%
  • Şişli Memorial

OY: 13 41,9%
  • Acıbadem Atakent

OY: 1 3,2%
  • İstanbul Tüp Bebek

• Medicana Beylikdüzü

• Ankete Katılan
    31
Sizin bozukluğunuz nedir genetik olarak, bu hamileliğiniz için genetik test yaptırdınız mı bebeğinize ? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bizde genetik testi yaptırdık 7 nisanda. Sonuçlar çıkınca arıycaz dediler ama çok mu geç çıkıyor bu testler.

Evet hem eşimden hemde benden kan aldılar. Benden 2 tüp kan alındı galiba pıhtılaşma var mi onada bakılacak.
Pıhtılaşma 3, genetik 5 hafta sonra çıkıyor. Hastaneye göre değişiyor. Sizin pgt neden yapıldı ki ilk gebelikte, bu gebelikte cvs yada aminyosentez yapılacak mı

Pıhtılaşma 3, genetik 5 hafta sonra çıkıyor. Hastaneye göre değişiyor. Sizin pgt neden yapıldı ki ilk gebelikte, bu gebelikte cvs yada aminyosentez yapılacak mı
Canım acaba ben mi yanlış yazdım bilmiyorum. Benim embriyolara hiç pgt yapılmadı 3. denemede doktorum dedi ama o an müsait olamadığımız için yaptıramadık.. Sonrasında eşimle ikimizden genetik testleri istedi. Şimdi tekrar tedavi görsem kesinlikle pgt yaparlar ki bende yaptırırım.

Anladım canım, evet bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım :)

Merhaba çok geçmiş olsun. Bezmialem Pınar Özcan. Ya da Amerikan Hastanesi Bülent Urman.

ANKARA YA GELME ŞANSINIZ VARSA TOLGA ECEMİŞİ ÖNERİRİM

benim gittiğim doktor var tüp bebek için..
burda seçeneklerde yok amaaa benden sana tavsiyem kavacık medistate özel hastanesinde
OYA GÖKMEN var tüp bebek uzmanı en iyi doktorlardan bitanesii bi küçük değerler düşük olsa bile
elinden geleni herşeyi yapan bi doktor kesinliklee git bi dene bide ilk tüp bebek çııkaranların arasında
sakın bahçeciye gitme çoğu kimse memnun kalmıyo artık ve çok pahalıı değmez..

Teşekkür ederim...
Eğer İstanbul’a gelebilme şansınız varsa Hsg filminiz, kan değerleriniz, smear sonuçlarınız şişe yapılan tüm işlemlerin olduğu dosyanızla beraber Pınar Özcan’ı bir görmenizi tavsiye ederim. Çok gerçekçi bir doktor. Umarım en yakın sürede güzel haberlerinizi alırız.

Yakınım aslında bu dr hanımın ismini duydum. Bakıcam şimdi çok teşekkür ederim amin inşallah.

Yakınım aslında bu dr hanımın ismini duydum. Bakıcam şimdi çok teşekkür ederim amin inşallah.
Genetik test ister zaten direkt. Çok önem veriyor genetiğe. Aynı zamanda kanda pıhtılaşma sorununuz için de test ister. Zaten onların sonucunun çıkması 1 ay sürüyor. O sırada size ve eşinize takviye yapar. Hemen tüp bebek aşamasına geçmiyor. O yüzden zaman kaybetmeyin bence. Bakarsınız aşılama ile hamile kalırsınız. Aşılama oranı çok yüksek. 40 yaşında amh düşük kaç tane hastası aşılama ile hamile kaldı.

Teşekkür ederim.

Reactions: Jou
Genetik testleri yaptırdık geçen ay ama halen çıkmadı sonuçlar bugün arayıp sordum :) Benim tüpler kapalı o yüzden bana aşılama olmaz maalesef. Anladığım kadarıyla çalıştığı hastane üniv. hastanesi raporda çıkartırlar ordan ilaçlar için.

Üniversite hastanesi evet eğer şartlarınız tutuyorsa rapor çıkarıyorlar. Bizim sebepsiz olduğu için ve 3 yılı aşkındır evli olduğumuz için çıkarmışlardı. Ama yaş sınırı var diye biliyorum onu bir araştırın ben 35 yaş ve altı diye biliyorum rapor için, Şunu da eklemek istiyorum çok hasta var inanılmaz bir ilgi bekliyorsanız hiç başlamayın çok yoğun. Pınar hoca kısa ve öz konuşur açık açık söyler her şeyi. Biraz mesafelidir. Ama işinde çok iyidir.

39 yaşındayım rapor şartlarına uyuyorum zaten mart ayında raporlu yaptırdım. Tüp bebekle ilgili yoğun olmayan dr yok alıştım bu duruma. Siz ne zaman tedavi gördünüz

39 yaşındayım rapor şartlarına uyuyorum zaten mart ayında raporlu yaptırdım. Tüp bebekle ilgili yoğun olmayan dr yok alıştım bu duruma. Siz ne zaman tedavi gördünüz
Şartlar uyuyorsa harika. Ben pozitif haberi yeni aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…