39 yaşındayım rapor şartlarına uyuyorum zaten mart ayında raporlu yaptırdım. Tüp bebekle ilgili yoğun olmayan dr yok alıştım bu duruma. Siz ne zaman tedavi gördünüz
Genetik testleri yaptırdık geçen ay ama halen çıkmadı sonuçlar bugün arayıp sordum :) Benim tüpler kapalı o yüzden bana aşılama olmaz maalesef. Anladığım kadarıyla çalıştığı hastane üniv. hastanesi raporda çıkartırlar ordan ilaçlar i
Vakıf hastanesi. Yarı özel yarı devlet. Ücretli. Tüp bebek 10.250₺ diye biliyorum. İlaçlar da 5000₺ buluyor.Genetik testleri yaptırdık geçen ay ama halen çıkmadı sonuçlar bugün arayıp sordum :) Benim tüpler kapalı o yüzden bana aşılama olmaz maalesef. Anladığım kadarıyla çalıştığı hastane üniv. hastanesi raporda çıkartırlar ordan ilaçlar için.
Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Fiyatları ortalama aynı gibi. Rapor olunca çok iyi oluyor.Vakıf hastanesi. Yarı özel yarı devlet. Ücretli. Tüp bebek 10.250₺ diye biliyorum. İlaçlar da 5000₺ buluyor.
merhaba Pınar hanım ile bizde görüştük bizden bir evrak evlilk cuzdanı vs istendi aama evrakların içerisinde birde DNA KİMLİK BELİRLEME SONUCU adınd bir test istendi bir türlü nerede yapılacağını bulamadık haseki dediler gittik sorduk hasekinin dünyadan haberi yok arkadaşlar böyle bir test yaptıran varsa yardımcı olabilir mi lütfen ... :-( Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Eğer İstanbul’a gelebilme şansınız varsa Hsg filminiz, kan değerleriniz, smear sonuçlarınız şişe yapılan tüm işlemlerin olduğu dosyanızla beraber Pınar Özcan’ı bir görmenizi tavsiye ederim. Çok gerçekçi bir doktor. Umarım en yakın sürede güzel haberlerinizi alırız.
Amin sağolunGözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Fiyatları ortalama aynı gibi. Rapor olunca çok iyi oluyor.
Merhaba bizden öyle bir şey hiç istenmedi ilk defa sizden duyuyorum hastaneyi arayıp bir sorsanız aslında.merhaba Pınar hanım ile bizde görüştük bizden bir evrak evlilk cuzdanı vs istendi aama evrakların içerisinde birde DNA KİMLİK BELİRLEME SONUCU adınd bir test istendi bir türlü nerede yapılacağını bulamadık haseki dediler gittik sorduk hasekinin dünyadan haberi yok arkadaşlar böyle bir test yaptıran varsa yardımcı olabilir mi lütfen ... :-( Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Bende ilk defa duyuyorum böyle bir test mi varmışmerhaba Pınar hanım ile bizde görüştük bizden bir evrak evlilk cuzdanı vs istendi aama evrakların içerisinde birde DNA KİMLİK BELİRLEME SONUCU adınd bir test istendi bir türlü nerede yapılacağını bulamadık haseki dediler gittik sorduk hasekinin dünyadan haberi yok arkadaşlar böyle bir test yaptıran varsa yardımcı olabilir mi lütfen ... :-( Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Teşekkür ederim ayrıntılı yazmışsınızMerhaba. Bende 2 ay sonra 41 olucam. Acıbadem maslakta tedavi gördüm. İlk denememdi cokm şükür sonucum pozitif. Benimde amh yok denecek kadar azdır fsh tavan. Onin dışında başka sıkıntılarım da vardı. Çok yoğun bir merkeZ birebir özel ilgi beklemeyin bence iyii olan her kurum için geçerli.. bence bu tedavi de en önemli şeylerden biri kafanızın rahat olması relax olmak çok önemli. Ben cok memnun kaldım çünkü tedavide cok alternatif sunuyorlar ve asla bana ümitsiz konuşmadı Bülent hoca. Cok nazik ve mütevazi babacan biri. Ayrica eğitim hemşireme her istediğimde ulasabildim.
. Hele transferi yaptıktan sonra omzuma oyle bir güvenle baba şefkati ile eğilerek dokundu ve güzel sözler söyledi ki ...
Ayrica size prod.umit ozekici de önerebilirim. Arkadaşım ilk tedavisini onda gördü ve bebeği 1 yaşında. Hem daha uygun yardimcida olabiliyor sanırım.kendisi ile bende görüştüm cok ilgili kibardi ve durumumu cok guzel açıklamıştı bana
Evet cok maliyetli gerçektenTeşekkür ederim ayrıntılı yazmışsınızBülent beyde tedavi görmeyi çok isterdim ama maliyeti çok fazla gelir. 50 bin liralardan bahsediliyor. Bakalım artık hayırlısı.
Eşim varikosel ameliyatı oldu öncesinde ne olur ne olmaz diye spermiyogram testi yapıldı. embriyolar donduruldu sonrasında aşılama veya tüp bebek yapmak isterseniz diye , o esnafa bizden istediler fakat henüz veremedik daha nerenin yaptığını bulamadık klinikleri arıyorum onlar da benden öğreniyorlar oda neymiş diyeBende ilk defa duyuyorum böyle bir test mi varmış
Kadın hastalıkları ve tüp bebekle ilgili konu açılınca bildiklerimi söylüyorum. Arkadaşlarım da garipsiyor. Başa geldi mi herşeyi araştırıyoruz o yüzden de kafalar artık bi milyonABende ilk defa duyuyorum böyle bir test mi varmış
Eşim varikosel ameliyatı oldu öncesinde ne olur ne olmaz diye spermiyogram testi yapıldı. embriyolar donduruldu sonrasında aşılama veya tüp bebek yapmak isterseniz diye , o esnafa bizden istediler fakat henüz veremedik daha nerenin yaptığını bulamadık klinikleri arıyorum onlar da benden öğreniyorlar oda neymiş diye
Devlet hastanelerinde genetik bölümü yapmıyor mu? Hasekide genetik test verdim. Doktorun adı ömer faruk ama soyadını hatırlamıyorum. Çok yardımcı oldu sağolsun. Siz telefonla arayıp sorduysanız belki asistanlar bilmiyordur. Doktorun yanına gidip sorsanız. Ben geçen ay gittim hastane bomboştu.kesinlikle katılıyorum herkes bildiklerini yazarsa bir çok araştıran kişiler bilgilenmiş olur önemli şeyler bazen hastaneye gittiğinde alamadığın net bilgiyi sitelerde yazılanları okuyunca daha net anlıyorsun umarım bana da yardımcı olacak birini bulurum.
BEZMİ ALEM HASTANESİNDE DNA KİMLİK BELİRLEME SONUCU istediler eşimden bir türlü neresi yapıyorsa bulamadık.
Momart klinik. Dr Erbil yağmur. Kesinlikle hiç düşünmeyin. İşlemleri acıbadem fulyada yapıyor. Klinik de hemen karşısı zaten. Asla pişman olmazsınızMerhabalar herkese.
Benim ilk denemem kürtajla sonlanmıştı. Sonrasında da merkez değiştirdim ve 2 kere negatif aldım.. 2 ay sonrası için 4. tedaviye başlamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım. 2 kere negatif aldığım doktor yumurta kalitesizliğimin olduğunu söyledi ama sonradan da hastanede sık sık embriyologların değiştiğini ve çok fazla negatif alan insanların olduğunu öğrendim.
Dediği gibi yumurta kalitesizliği illaki vardır yaşım 39 amh da düşük 0.96 .. Son şansım gibi geliyor ve tekrar tekrar deneme imkanım yok maalesef.
Maddi olarak çok zorlanacağız hatta borç alıp tekrar deneyeceğiz.
Sizlerden ricam burda bir çok kadın çocuk konusunda araştırma yapıyor fikrinizi belirtir anketi oylarsanız sevinirim.
Teşekkürler şimdiden :)
Teşekkür ederimMomart klinik. Dr Erbil yağmur. Kesinlikle hiç düşünmeyin. İşlemleri acıbadem fulyada yapıyor. Klinik de hemen karşısı zaten. Asla pişman olmazsınız
Tüp bebek fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlarda oluyor tecrübeme göre. Yani her türlü vereceğiniz ücret aynı sayılır. Önemli olan doğru doktorla devam etmek bence. Güncel fiyatını bilmiyorum. Ama ararsanız bilgi veriyorlar.Teşekkür ederimmaliyeti ne oluyor bilginiz varmi
Teşekkür ederim sağolunTüp bebek fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlarda oluyor tecrübeme göre. Yani her türlü vereceğiniz ücret aynı sayılır. Önemli olan doğru doktorla devam etmek bence. Güncel fiyatını bilmiyorum. Ama ararsanız bilgi veriyorlar.