Tüp bebek hemşiresiyim

İnstagram da esra cabuk cömert var ona attim 2 sonucumu da Bunlar benim sonucum devlet hastanesinde bi doktora gittim yumurtalik rezervin düşük aşılama olmaz belki diretk tüp bebek dedi kötü mu sonuclarim yazdim normal bence yazmis
Nasıl yani hem normal, hem direkt tüp bebek mi dedi orayı pek anlayamadım 🌸

Diretk tup bebek diyen yasadigim yerdeki gittigim doktordu, degerlerin normal diyende instagram da tanınmış bi cok doktora yazdim ikisi cevap verdi degerleriniz normal dediler
Aynen öyle dediğim gibi orta normal değerde. Siz içinizi şimdilik ferah tutun. Eşiniz de baktırsın artık ne gerekiyorsa o zaman yaparsınız. İnşallah hiçbi şeye gerek kalmaz 🌹

Merhabalar, 11. Gün hcg değerim 18; 13. Gün 21 olarak cıktı. Doktor düşük bir ihtimal ama iki embriyo da tutunup biri düşüğe geçtiyse böyle olabilyior cuma tekrarlayalım ilaçları kesmeyin dedi. 9. Gün bir kaç tane normal kaset test yapmıstım ikinci çizgiler baya belirgn cıkmıstı ama 10. Günden sonra silikleşmeye basladı. Çok umutlanmak istemiyorum ama böyle durumlar olabiliyor mu?

Bugün opu işlemi oldum bahsetmiştim havuz işlemi yapılıyor 2 ay önce 8 yumurta toplanmış 4 3. Gün embriyosu oluşmuştu bu sefer sadece 3 yumurta toplanmış genetik test yapılacak olumsuz iki denemem nedeniyle bir sefer daha opu işlemi gerekir mi tecrübeleriniz doğrultusunda birşey denilir mi şu durumda

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
merhaba 4 nisanda 5.gün embriyosu dondurulmuş transfer edildi sonuç pozitif 10.haftadayız. progestan fitil progesteron iğne folik asit ve coraspin kullanıyorum. çok yoğun gaz sorunu yaşıyorum internette progestan fitil ve iğnenin gaz yapabileceği yazıyodu bunu soracaktım. çok sancı yaşatıyor bana bulantılarda oluuyo haliyle böyle oluncada pek bişey yemek içmek mümkün olmuyor :(

Mrb benimde dün transfer yapıldı hiç yatmadan direk gönderdi. Eve kafam çok takıldı normalde herkes en az yarım saat kalkmadan yatıyormus hemen idrarını yapabilirsin de dedi anlamadım neden acaba @

Merhaba öncelikle allah sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin.okuduğum kadarıyla hamilesiniz sanırım.hastalarınız arasında en yüksek kaç yaşına kadar tedaviye gelen oldu.

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Saglicakla büyütün Bebeginizi.
Ben yeni Tüp Bebek Transferi oldum 2ci Evladim icin, ve az önce 2 yaşindaki oglum yanlislikla tekme atti kasigima. Biliyorum Allahim ne derse o olur, ama cok daha fazla dikkat etmedim diye kendime kiziyorum. Acaba icimi rahatlatlatcak seyler söyleyebilirmisiniz.
Tekme söyle oldu, yanimda yatiyordu ve dönerken ayagiyla vurdu.

Selam kızlar.

Merhaba böyle bir başlık açmak büyük incelik kendi adıma teşekkür ederim 💕 bir çok arkadaşıma da faydalı olacak 🤗 dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladık benim sorum regl 21 gün kullanılan zoladex iğneyi 13 mayısta oldum hemşirem 15 gün içinde regl olsanız da olmasanızda haber verin şeklinde oldu olmamak sorun mudur herhangi bir terslik yaratır mı? Teşekkür ederim 💕bebeğinizle sağlıklı mutlu bir hayatınız olsun 🍀

Merhabalar, 11. Gün hcg değerim 18; 13. Gün 21 olarak cıktı. Doktor düşük bir ihtimal ama iki embriyo da tutunup biri düşüğe geçtiyse böyle olabilyior cuma tekrarlayalım ilaçları kesmeyin dedi. 9. Gün bir kaç tane normal kaset test yapmıstım ikinci çizgiler baya belirgn cıkmıstı ama 10. Günden sonra silikleşmeye basladı. Çok umutlanmak istemiyorum ama böyle durumlar olabiliyor mu?
Merhaba. Maalesef tek embriyo bile ilerlese her halükarda en azından ikiye katlanması gerekir değerin. Yine de doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin tabi ki 🌸 hayırlısı olsun inşallah 🙏

Saglicakla büyütün Bebeginizi.
Ben yeni Tüp Bebek Transferi oldum 2ci Evladim icin, ve az önce 2 yaşindaki oglum yanlislikla tekme atti kasigima. Biliyorum Allahim ne derse o olur, ama cok daha fazla dikkat etmedim diye kendime kiziyorum. Acaba icimi rahatlatlatcak seyler söyleyebilirmisiniz.
Tekme söyle oldu, yanimda yatiyordu ve dönerken ayagiyla vurdu.
Çookk teşekkür ederim. Size de sağlıkşa nasip olsun inşallah. Öyle kolay kolay etkilenmez. İçinizi ferah tutun 🌹

Merhaba böyle bir başlık açmak büyük incelik kendi adıma teşekkür ederim 💕 bir çok arkadaşıma da faydalı olacak 🤗 dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladık benim sorum regl 21 gün kullanılan zoladex iğneyi 13 mayısta oldum hemşirem 15 gün içinde regl olsanız da olmasanızda haber verin şeklinde oldu olmamak sorun mudur herhangi bir terslik yaratır mı? Teşekkür ederim 💕bebeğinizle sağlıklı mutlu bir hayatınız olsun 🍀
Merhaba.

Çookk teşekkür ederim. Size de nasip olsun inşallah 🌹 bu süreçte bazı iğneler, ilaçlar adet döngüsünü değiştirebilir ya da az veya hiç gelmemesine neden olabilir. Bu iğne bizim yaptığımız Lucrin muadili sanırım. Adet gelmeyebilir. ama bu bi sorun teşkil etmez 💜

Merhaba öncelikle allah sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin.okuduğum kadarıyla hamilesiniz sanırım.hastalarınız arasında en yüksek kaç yaşına kadar tedaviye gelen oldu.
Merhaba. Doğum yaptım çok şükür 💜 En yüksek 47 yaştı ama maalesef pozitif sonuç alamadık. İleri yaşta yumurta olsa bile kaliteli yumurta ve embriyo elde etmek maalesef çok zorlaşıyor

Bugün opu işlemi oldum bahsetmiştim havuz işlemi yapılıyor 2 ay önce 8 yumurta toplanmış 4 3. Gün embriyosu oluşmuştu bu sefer sadece 3 yumurta toplanmış genetik test yapılacak olumsuz iki denemem nedeniyle bir sefer daha opu işlemi gerekir mi tecrübeleriniz doğrultusunda birşey denilir mi şu durumda
Geçmiş olsun 💜

Bugün alınan yumurtalar da döllenir güzelce inşallah. Bu sizin ve doktorunuzun karar vereceği bir şey. Belki yeterli görürse gerek görmeyebilir tekrar 🌷

Mrb benimde dün transfer yapıldı hiç yatmadan direk gönderdi. Eve kafam çok takıldı normalde herkes en az yarım saat kalkmadan yatıyormus hemen idrarını yapabilirsin de dedi anlamadım neden acaba @
Merhaba. Evet transfer sonrası 1 saat biz de yatırıyoruz. Demek ki farklı uygulama yapan yerler de var. Ama emin olun tutunacağı varsa her türlü tutunacaktır. İçinizi ferah tutun 🌷

merhaba 4 nisanda 5.gün embriyosu dondurulmuş transfer edildi sonuç pozitif 10.haftadayız. progestan fitil progesteron iğne folik asit ve coraspin kullanıyorum. çok yoğun gaz sorunu yaşıyorum internette progestan fitil ve iğnenin gaz yapabileceği yazıyodu bunu soracaktım. çok sancı yaşatıyor bana bulantılarda oluuyo haliyle böyle oluncada pek bişey yemek içmek mümkün olmuyor :KK43:
Merhaba hayırlısı olsun ınşallah.

Evet progestanlar maalesef kabızlık, şişkinlik vegaz problemi yapabiliyor. Doktorunuz ekstra ilaç önermediyse eğer zaten progestanların kesilmesine az bi süre kalmış. Biraz daha sabredin 🌹 ayrıca ilk 3 ay bebeklerim bizim yediklerimizle ilgisi yoktur. Depolardan alırlar. 3 aydan sonra yedikleriniz önem kazanmaya başlar 💜

Ayrıca 2 ay içinde bu kadar fark şaşkınım
Ay ay değişkenlik gösterebilir. Mesela yumurta adayı az görüldüğü ayı pas geçip iyi olduğu bir ayda başlanılabilir büyütmeye . Ama onun da garantisi yok. Diğer ay ne olacağını kimse bilemez maalesef

Back
X