Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba canm ben tup bebek tedavisi görüyorum .. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bi tane 3 aa —1aa olarak embriyo kalıtesı tam adet gunumde pıhtılı kanamam oldu 1 gün gün surdu progestan vurdurdu doktor ertesi gün doktora gittim doktor bi ıkı tane pıhtı gordu kese gozuktü sorun yok bebeğinde dedi degerlerim falan da iyi . En son persembe doktorun yanındaydım bugunde biraz eşimle dısarda dolastık eve geldım kasıklarım agırıyo ve kahverengi bi lekelenme vardı normalmi sence diye sormak istedım :)

Merhaba benimde sorum var :)
Tüp bebeğe başlamadan rahim filmi çekindim doktor normal dedi herşey ve şimdi transferden önce histereskopi istiyor benden. Bu normalimi ? Bişey olsa rahim filminde gözükmezmiydi gerçekten bişey anlamadım ?

Canimm senin test günün ne zaman bana 10.gun dediler...
Bende dün o kahverengi pembe leke yo gördüm hala da devam ediyor
Senin kaç gün sürdü lekelenme?
Yerleşmedir o sen hamilesin bence
Evet maşallah baya sabirlisinn
Belirti vs çok olmuyor zaten canım

Kız ne testi yaptın 7. Gün erken değil mı ay sevındım ama ınsallah devam eder
6.gun yaptım canım, 5gunden sonra idrara yansıyor genelde
İnşallah sağlıkla devam eder .şuan kahverengi lekelenme yaşıyorum bugün 8.gunum..
Darısı senin başına inşallah

bugun kacıncı gunun canım ?
benımde dun pembe akıntı oldu,suan kahverengı devam eıdyor.. bugun 8.gunum benıdme

Eklentiler

• 329D5B8C-D257-416F-94C4-A1507133CA66.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…