- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Kız ne testi yaptın 7. Gün erken değil mı ay sevındım ama ınsallah devam ederİyiyim canım şükür , belim ağrıyor biraz.dun test yaptım pozitif..insaah sağlıklıdir ve kucağımıza alırız
Sen nasılsın test günün ne zaman ?
Bi arkadaşım sıfır belırtıyle 12. Güne geldi ve abartmıyorum zerre belırtı yoktu çok şükür pozıtıf oldu inşallah öyle olacaktır merak etmeBende hicbirsey yok belirti falan hiçbir şey yok bakalım daha yarın transfer olalı 1hafta olucak
Merhaba canm ben tup bebek tedavisi görüyorum .. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bi tane 3 aa —1aa olarak embriyo kalıtesı tam adet gunumde pıhtılı kanamam oldu 1 gün gün surdu progestan vurdurdu doktor ertesi gün doktora gittim doktor bi ıkı tane pıhtı gordu kese gozuktü sorun yok bebeğinde dedi degerlerim falan da iyi . En son persembe doktorun yanındaydım bugunde biraz eşimle dısarda dolastık eve geldım kasıklarım agırıyo ve kahverengi bi lekelenme vardı normalmi sence diye sormak istedım :)Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba benimde sorum var :)Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Canimm senin test günün ne zaman bana 10.gun dediler...Ben 11. Güne girdim henüz test yapmadım bı belirtim yok ara ara kaşık ağrısı sürekli degıl ama ara ara vurup gecıyor.Kahverengı tarzı akıntı oldu 8. Günden beri adet günüm gecıyor 5 gün oldu kahverengiyı görünce adet oluyorum sandım hala da öyle hissediyorum çünkü benim normalde de adet olmaya yakın kahverengi akıntı leke olur sonra kana döner.Zannımca ılac engelliyor bıraktığım gün olurum gibi.Olumlu düşünmeye çalışıyorum ve kendımı bu vakte kadar test yapmadığım ıcın tebrik ediyorum sabrıma hayran kaldım
6.gun yaptım canım, 5gunden sonra idrara yansıyor geneldeKız ne testi yaptın 7. Gün erken değil mı ay sevındım ama ınsallah devam eder
Ayy inşallah ya ağzın bal yesinBi arkadaşım sıfır belırtıyle 12. Güne geldi ve abartmıyorum zerre belırtı yoktu çok şükür pozıtıf oldu inşallah öyle olacaktır merak etme
Bi yapsana yaCanımsın yeni gördüm mesajını yok yapmadım daha 11.güne girdim
İnşallah cnm ya bu son bir hafta da geçerseBelirti pek olmuyor yaa, biraz kasik ağrım var benimde..
İnşallah sağlıkla pozitif görürsün canim
bugun kacıncı gunun canım ?Merhaba canm ben tup bebek tedavisi görüyorum .. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bi tane 3 aa —1aa olarak embriyo kalıtesı tam adet gunumde pıhtılı kanamam oldu 1 gün gün surdu progestan vurdurdu doktor ertesi gün doktora gittim doktor bi ıkı tane pıhtı gordu kese gozuktü sorun yok bebeğinde dedi degerlerim falan da iyi . En son persembe doktorun yanındaydım bugunde biraz eşimle dısarda dolastık eve geldım kasıklarım agırıyo ve kahverengi bi lekelenme vardı normalmi sence diye sormak istedım :)
Canimm senin test günün ne zaman bana 10.gun dediler...
Bende dün o kahverengi pembe leke yo gördüm hala da devam ediyor
Senin kaç gün sürdü lekelenme?
Yerleşmedir o sen hamilesin bence
Evet maşallah baya sabirlisinn
Belirti vs çok olmuyor zaten canım
Canım attım sana görüntü 11. Gün var mi sence6.gun yaptım canım, 5gunden sonra idrara yansıyor genelde
İnşallah sağlıkla devam eder .şuan kahverengi lekelenme yaşıyorum bugün 8.gunum..
Darısı senin başına inşallah
Sen de baka bı var mı sence arkadaşımAyy inşallah ya ağzın bal yesin
baakkk ben ne dedım sanaaaa,Sen de baka bı var mı sence arkadaşım
kız cocuk okula baslayacak var tabıııı, kan verVar mi sence dayanamadım yaptım nolur söyleyim bısey var mı
Gerçekten mi var mı ya kımyasalsa değer düşerse 1 saattır ağlıyorum test günüm yarın yarına gidecezbaakkk ben ne dedım sanaaaa,
hayırlı olsun canım kız olmaz mı :)))
maşallah ıyı dayandın 11gun ..
kan ver hemen hayırlı olsun canım
8. Gün sabah uyandığımda 8 den beri devam ediyordu ama böyle bildiğin kahverengi bisey değil hafif kahve tonunda akıntıyla geldi gelıyordasenın lekelenme ne zaman olmustu ? kac gun surdu canım? hangı renktı M Muhacirrrr
bende aynı durumdayım suan 8.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?