Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla dayanamadım ben ohhh iyi yapmış anneannesi sağlıkla güzel günlerde giysin inş.

oh oh sevindim senin adına canım inş. oda temiz cıkıcak sen benden 1-2 hafta onden gıdıyorsun dımı canım kac haftalıksınız

oh oh sevindim senin adına canım inş. oda temiz cıkıcak sen benden 1-2 hafta onden gıdıyorsun dımı canım kac haftalıksınız

bugün itibariyle 12+0 oldum galiba aslında zaman hem hızlı hem çok yavaş geçiyo allahtan burası var yoksa zaman dururdu herhalde.... şimdi de cinsiyet için sabırsızlanıyoz:))

bugün itibariyle 12+0 oldum galiba aslında zaman hem hızlı hem çok yavaş geçiyo allahtan burası var yoksa zaman dururdu herhalde.... şimdi de cinsiyet için sabırsızlanıyoz:))

şüphelisin galiba demişsin ben deyiveriyim hemen 12+0 oldunuz doğru tahmin ettin yani...malumunuz takip ediyorum ya sizi ordan biliyorum...

kıyamam sana gene geçmişi okumaya çalışıyo bizimki....

bencede öyle yapıyor...ALLAH yardımcısı olsun ne denirki

bilgisayarı kocişemi kaptırdın yoksa bi anda kayboldun geliyimmi yardıma arkadaşımmmm

Kizlar gene dokturmussuniz ben valla yatisemiyom valla akaskaya tatlım bebisin yemeğini Güle güle giysin insallah yerim ben onun totosunu

ben normal doğum istiyorum ama doktorum kıymetli bebek diyor sezeryanda bebek için sıfır risk diyor

en keyifli şeylerden biridir eminim cinsiyeti öğreneceğin günü beklemek...heycan merak tahminler...
erkek mi kız mı istiyorsunuz???

eşimde takıntı yok ama ben bı kızım olsun ısterım kaynanamda erkek olduguna emın :/
ama en önemlisi saglıklı olması

ben normal doğum istiyorum ama doktorum kıymetli bebek diyor sezeryanda bebek için sıfır risk diyor

erken gebelik dönemlerinde nedense hamileler normal doğum istiyorum derler ve gün yaklaşıp ağırlaştıkça kesinlikle sezeryan istiyorum demeye başlarlar...bakalım sen sonuna kadar normal doğum diyenlerden mi olacaksın görecez şekerim

eşimde takıntı yok ama ben bı kızım olsun ısterım kaynanamda erkek olduguna emın :/
ama en önemlisi saglıklı olması

ha ha ha kaynanalara göre tek cinsiyet vardır o da erkek...
ben kaynanama inat kız doğurmak istiyorum

Canımcımmm bana kalsa benn çatırr çatırr normal doğurmak isterimmmmm.Ama Rabbim nasibb ederde hamile kalıp o aşamaya gelebilsemde normal doğum asla izin vermez doktorlar diye düşünüyorumm..Bu arada Lalişş daha keseyi görmedi ama doğum için hastane ve fiyat bile araştırıyorr valaa.Hayranımmm yaneeeeeeeeeee

epidural normal doğum istiyorum ama doktorumun dediklerini duyuncada galiba epidural sezeryan olucam bayılmak ıstemıyorum onun ılk dogdugu anı gormek ıstıyorum

ha ha ha kaynanalara göre tek cinsiyet vardır o da erkek...
ben kaynanama inat kız doğurmak istiyorum

Valla benim kayınvalideceğimmm hiçç öyle değill.Kadıncağız artık bir evladınız olsunda kızmışş erkekmişş hiçç farketmez diyorr.Ama kendi annem babmm kız için deli oluyorlarrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…