eet ama her merkez bu uygulamayı yapmıodur heralde.eet yıpranmasak ii olcak ama napalım başa gelen çekilir.sen bu gün nerelere gidion bakiim.yokum demissin?izledim daktırı...söyledikleri çok mantıklı...bunlara gerek kalmadan ne var sanki anne olsak yıpranmasak...ooooffff of....
Günaydınnn canım iyiyim napıyimmm...Yokkk kızzzzzzz niye kaçasın kiii espri yapptıkk biz zatennnnnnnn..Sen napıyorsunn gün geçtikçe heyecanlanıyormusun tedavi için??İstanbul da hava çook soğukk haberinn ola,öpüyorumm çokk..
benim kociş evden çalışcak bugün... bitane küçük notbook var oda pek bi ağır çalışıyo.. öteki odadaki masa üstünüde tv yok die ne o nede ben kullanıyom. anlıcağın evdde üç bilgisayar var ama biz paylaşamıyozşekerim geçmişi okuyamadınmı halaaaa....
ben öğleden sonra gezentiyim bugün topik sana emanet taammıııı
dünden daha fenayım canım ya boğazların iptal olduğu gibi burunlarda devre dışı kaldı bugun
gece ateşlendım ıslak bez falan düşürdük ama iştah yok((
egünal haber verdiğin için çok saolablam geldi izmirden pek giremedim
nasılsınız kızlarrrrrrrr karasu bebiş nasıl güzel haberlerin var mı akasyacım yeğenim nasıl güzel haberleri olanları tebrik ediyorum uzun zamandır olmayınca boyle bırıkıyor :)
egünal tedavin başladı mı senin için çokkk çokkkkk dua ediyorum :)
Özledikk seniiiiiiiiiiiiiii ataşehirrr...Merakkda ettikkkkkkkkkkkkkk..Hoşşgelldinn sefalarr getirdinn..Sen nasılsın??
eet ama her merkez bu uygulamayı yapmıodur heralde.eet yıpranmasak ii olcak ama napalım başa gelen çekilir.sen bu gün nerelere gidion bakiim.yokum demissin?
yaa eet çok soğukmuş.gecen geldiğimdede hava çok kötüydü işşallah düzelir o zamana kadar.bende öptüm seni
benim kociş evden çalışcak bugün... bitane küçük notbook var oda pek bi ağır çalışıyo.. öteki odadaki masa üstünüde tv yok die ne o nede ben kullanıyom. anlıcağın evdde üç bilgisayar var ama biz paylaşamıyoz
ay...ay....ay... ataşehirim ve miniği gelmiş:)))))) canım benim özledik seni... okudum iyiymişsin çok sevindim... bende gayet iyiyim bebiş göbüşte ben evde yan gelip yatıyoz.......egünal haber verdiğin için çok saolablam geldi izmirden pek giremedim
nasılsınız kızlarrrrrrrr karasu bebiş nasıl güzel haberlerin var mı akasyacım yeğenim nasıl güzel haberleri olanları tebrik ediyorum uzun zamandır olmayınca boyle bırıkıyor :)
egünal haber verdiğin için çok saolablam geldi izmirden pek giremedim
bu arada biz Allahıma şükür iyiyiz göbişim var artık18şubatta randevumuz ikili testimiz yapılacak umarım onuda hayırlı haberlerle atlatırız
Süpersinnnn canımmmmm..Topiği renklendiriyorsunnn.Ellerineee sağğlıkkkk..
bende mitoz bölünmek istiyom bende mitozlada olsa anne olmak istiyom...
ekşın yok ,yumurtlama günü hesaplamak yok ne güzelll...
ay...ay....ay... ataşehirim ve miniği gelmiş:)))))) canım benim özledik seni... okudum iyiymişsin çok sevindim... bende gayet iyiyim bebiş göbüşte ben evde yan gelip yatıyoz.......
ikili testinde iyi çıkar allahın izniyle... ama haber ver bize habersiz bırakma... öpüyorum seni....
bende sizi çokkkkk özledimmmmmm :) turp gibiyiz biz teyzesi
bende sizi çokkkkk özledimmmmmm :) turp gibiyiz biz teyzesi
ay geldin demeeekkkk
çok sevindim canımcım...baktım ortalıkta yoksun acaba bulamadınmı dedim haber verdim...
tedavim mart ın başında başlayacak canım...
dualarında banada yer verdiğin için ALLAH razı olsun...,
MAŞALLAH göbiş yapmışsın ve meleğin iyiymiş...2 li test te güzel çıkacak inşallah...artık özletme kendini yaz bize...
Atasehir hoşgeldin.İyi olmanıza sevindim canım,18 şubatta da güzel haberlerini alırız inşallah.
vermem mi haber veririm tabi bizde aynı evdeyiz bu hafta sonu işte sevgililer günü için yemeğe gitcez hafta içi zaman bulamayız diye bebişime alışveriş yaptım geçen hafta ama tabi cinsiyet bi belli olsa hep ortaklar renklerde bişeyler alabıldım
Allahım inş. isteyen herkese nasip eder hadi bakalım seninde göbişli hallerin için hergün dua ediyoruminş. bu sefer hayırlısyla pozitif sonuçlanıcak burdayım artık bende sizi ozlerdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?