bilgisi olan var mı
ayrıntılı ulturason yapıyolar ve ölçümleri hemen söylüyo dr. birde kan alıyolar ama o bir hafatada çıkıyomuş.bende pazartesi gittim ikili teste, ölçümler iyi çıktı çok şükür bide kan sonucuyla birleştirip yorumlucak dr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisi olan var mı
bilgisi olan var mı
ne güzel ya... ben henüz hiç bişey almadım... düşük tehlikesi geçti dedi dr. son görüşmemizde biraz rahatladık... ama kendime söz verdim cinsiyeti belli olana kadar hiçbişey almıcam... kardeşlerime de dedim sakın almayın bişey onlarda benden onay çıkmasını bekliyo ama anannesi dbimde olmasına rağmen çaktırmadan yeleğin yarısın örmüş bile:)))
ayrıntılı ulturason yapıyolar ve ölçümleri hemen söylüyo dr. birde kan alıyolar ama o bir hafatada çıkıyomuş.bende pazartesi gittim ikili teste, ölçümler iyi çıktı çok şükür bide kan sonucuyla birleştirip yorumlucak dr.
oh oh sevindim senin adına canım inş. oda temiz cıkıcak sen benden 1-2 hafta onden gıdıyorsun dımı canım kac haftalıksınız
bugün itibariyle 12+0 oldum galiba aslında zaman hem hızlı hem çok yavaş geçiyo allahtan burası var yoksa zaman dururdu herhalde.... şimdi de cinsiyet için sabırsızlanıyoz:))
kıyamam sana gene geçmişi okumaya çalışıyo bizimki....
bugün itibariyle 12+0 oldum galiba aslında zaman hem hızlı hem çok yavaş geçiyo allahtan burası var yoksa zaman dururdu herhalde.... şimdi de cinsiyet için sabırsızlanıyoz:))
evet şimdide cinsiyet merakı sardı
en keyifli şeylerden biridir eminim cinsiyeti öğreneceğin günü beklemek...heycan merak tahminler...
erkek mi kız mı istiyorsunuz???
kıyamam sana gene geçmişi okumaya çalışıyo bizimki....
ben normal doğum istiyorum ama doktorum kıymetli bebek diyor sezeryanda bebek için sıfır risk diyor
eşimde takıntı yok ama ben bı kızım olsun ısterım kaynanamda erkek olduguna emın :/
ama en önemlisi saglıklı olması
erken gebelik dönemlerinde nedense hamileler normal doğum istiyorum derler ve gün yaklaşıp ağırlaştıkça kesinlikle sezeryan istiyorum demeye başlarlar...bakalım sen sonuna kadar normal doğum diyenlerden mi olacaksın görecez şekerim
erken gebelik dönemlerinde nedense hamileler normal doğum istiyorum derler ve gün yaklaşıp ağırlaştıkça kesinlikle sezeryan istiyorum demeye başlarlar...bakalım sen sonuna kadar normal doğum diyenlerden mi olacaksın görecez şekerim
ha ha ha kaynanalara göre tek cinsiyet vardır o da erkek...
ben kaynanama inat kız doğurmak istiyorum
ha ha ha kaynanalara göre tek cinsiyet vardır o da erkek...
ben kaynanama inat kız doğurmak istiyorum