öyle canım yeterki iyi olsunlar bende progestan kullanıyorum kan ilacı verdi doktorum doğuma kadar ama hap benimki hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık
amiiiinnnnnnnnnn.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle canım yeterki iyi olsunlar bende progestan kullanıyorum kan ilacı verdi doktorum doğuma kadar ama hap benimki hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık
allah herkezin gönlüne göre versin.. yeterki sağlıklı olsunlar kızıda bir erkeğide.. peki gülden cim sence benim neyim olacak ne geçiyo içinden? kızlaarrrrrr sizdende tahmin isterim:)))))
hoşbuldumm.. 29,genart ,sebepsiz,ilk tüp bebek denememiz,13 şubat test günüm teşekkürler
Valla benim kayınvalideceğimmm hiçç öyle değill.Kadıncağız artık bir evladınız olsunda kızmışş erkekmişş hiçç farketmez diyorr.Ama kendi annem babmm kız için deli oluyorlarrr..
dürüst olim mi bende eşim gibiydim ama kaynanamdan sonra ona inat allahım bana saglıklı bi kız bebek ver diyorum
merhaba, bişey sormak istiyorum.
30 ocak da ASM de transferim yapıldı. transferimin 6. günü banyo yaptım. banyodan sonra kanamam oldu. hemen yattım. sonrasında uzun aralıklarla kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. bu şekilde bi durum yaşayan oldu mu? 5. gün blastosit 2 emriyo konuldu. kasıklarımda ve belimde ağrı da hissediyorum ama heran adet olcam diye endişe içindeyim.
Canım hoşgeldin
Kızlaaar Baharcığım aşılama topiğinden arkadaşım
Canım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Benim konuyla igili tek bilgim,su kesinlikle sıcak olmaması,ılık olması ve ayakta yıkanmak gerektiği.
Dilerim yerleşme kanamasıdır canım...
ahhh canımmmm içli gördüm senii Lalişin misafiri varr,msnde yazıştık valla..Topiğe vakit ayıramıyor galiba şu ara bilemiyorumm..
selam arkadaşlar nasılsınız bugün ataşehircim sende hoş geldin seni görmek ne güzel . alışverişlerine başlamışsın sende benim gibi ikili test sonucu bekliyosun hayırlı
sonuçlar alırız inşallah
pregestan fitili günde üç öğün dürtüyorum kendime:)))))) hatta kociş dalga geçiyo şu pregestan kadar şanslı değilim diye
benim iğneler kan iğneleri fraxapine ve büyük ihtimal doğuma kadar kullanıcam. dr.düşük riski geçti ama bebeğin özelliklede bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bi sürü şey anlattı devam etmem gerekiyomuş bende çaresiz devam ediyom. tek bebişim sağlıklı olsunda ben kaşınır dururum:)))
arkadaşın arkaşımızdır bundan sonra eyvallahhhhh....
pregestan fitili günde üç öğün dürtüyorum kendime:)))))) hatta kociş dalga geçiyo şu pregestan kadar şanslı değilim diye
benim iğneler kan iğneleri fraxapine ve büyük ihtimal doğuma kadar kullanıcam. dr.düşük riski geçti ama bebeğin özelliklede bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bi sürü şey anlattı devam etmem gerekiyomuş bende çaresiz devam ediyom. tek bebişim sağlıklı olsunda ben kaşınır dururum:)))
ay bu pregestanla ilgili ne geyikler dönüyo bizim evde bilseniz çatlarsınız gülmekten...cicim cooook güldüm su kocanın dedine sen neye gülüyon diye evdekiler soruyor coooook yasa emiiiiii
yazık adama bi kıskanmadığı fitil kalmıştı bu da oldu yaniiiiii
Kimse yazmadığına göre herkez geçmişi okuyo sanırım... En iyisi bende biraz evimi toparlayım bi taraftan....
hürmet bizden saygılarrrr...Canım benim teşekkür ederim
Hürmetler
Kimse yazmadığına göre herkez geçmişi okuyo sanırım... En iyisi bende biraz evimi toparlayım bi taraftan....
kızlar ben de ocak, şubat topiğindeydim ancak buraya da yazmak istedim..
hazirandan bu yana tedavi için uğraşıyorum..
eşimin sperm sorunu benim triod problemim var..
bir de rahimde perde vardı bi kaç ay önce histeroskopi oldum..
tam transfer aşamasındayken tsh yükseldi iptal oldu..
aranızda tsh problemi yaşayan var mı? transfer yaptırdığınızda tsh değerlerniz sizin kaçtı ?
tsh düşünce doktor transferi yapacağını söyledi..
bu arada yaşım 30
2 yıllık evliyim..
ilk deneme
umut tüp bebek merkezindeyim..
ay bu pregestanla ilgili ne geyikler dönüyo bizim evde bilseniz çatlarsınız gülmekten...
tedaviydi..test di.. Düşük tehlikesiydi derken.. Aşk hayatımız baya sekteye uğradı adamın da diline vurdu artık
biraz önce selam veremeden cıktım,kocişim yemege geldi da aniden cıkmak zorunda kaldım ve gözlerim şaşı olaraktan geri geldim,okuuuu okuuuu bitmiyo...akasya cım evet gecmişi okuyodum ama buarada arkadaşım aradı bi 25 dk lık tlf konuştum o arada okuyamadım tabi,dikkatim dagılıyo çünkü:))egunal cim sagol okumak cooook zor ama okuyoz işte napalım,buarada kredi kartını hallettinmi:))arabana gelince bence sakın sattırma derim,bi giderse bi daha gelmez araba falan,sen pratik yap sürersin,o kendine alsın araba..bigün paramız olurda kocişim araba alırsa bana alcak zaten ehliyeti var ama süremiyo cesater yok,sen sür ben yanında otururum diyoogünleri görürsek tabi inş..
selam canım,nasılsın?bizde seni özledik:))
ahhh canım nasıl yakalandım anlamadım,güldenin edigi gibi bi de ikinci yakalanışım,yok ben gizli bi şey yapamıycam,bi başka topige giremiycem hemen sobeleniyorum:))ayy kiminle ugraştıgımı biliyorum da ben ne bileyim listede yazdıgını,listeyi hergün incelemiyorum ki..neyse olan oldu..sen nasılsın canım?