• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

allah herkezin gönlüne göre versin.. yeterki sağlıklı olsunlar kızıda bir erkeğide.. peki gülden cim sence benim neyim olacak ne geçiyo içinden? kızlaarrrrrr sizdende tahmin isterim:)))))

du bi transa geçeyim sonra sölerim :9:

hoşbuldumm.. 29,genart ,sebepsiz,ilk tüp bebek denememiz,13 şubat test günüm teşekkürler

tamam canım ilk fırsatta eklerim bilgilerini...

Valla benim kayınvalideceğimmm hiçç öyle değill.Kadıncağız artık bir evladınız olsunda kızmışş erkekmişş hiçç farketmez diyorr.Ama kendi annem babmm kız için deli oluyorlarrr..

hepimiz cinsiyet seçecek durumda değiliz aslında önce bi hamile kalalım sonra sağlıkla gelsinler yeter valla...topikte şimdiye kadar 2 topikcan 1 topikgül var bakalım bundan sonra ne haberler gelecek....sende bende kız doğuralım anlaştıkmı:34:

dürüst olim mi bende eşim gibiydim ama kaynanamdan sonra ona inat allahım bana saglıklı bi kız bebek ver diyorum :D

valla maalesef etkili oluyorlar hayatımızda...rabbim senin gönlüne göre versin inşallah...

merhaba, bişey sormak istiyorum.
30 ocak da ASM de transferim yapıldı. transferimin 6. günü banyo yaptım. banyodan sonra kanamam oldu. hemen yattım. sonrasında uzun aralıklarla kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. bu şekilde bi durum yaşayan oldu mu? 5. gün blastosit 2 emriyo konuldu. kasıklarımda ve belimde ağrı da hissediyorum ama heran adet olcam diye endişe içindeyim.

hoşgeldin canım:71::71::71:
tedavinin pozitif sonuçlanmasını diliyorum...
sıcak suyla banyo yapmadın umarım bunu özellikle tembih ediyorlar...
bu durumun ikinci bi açıklaması şu olabilir yerleşme kanaması....ki inşallah öyledir...
bugünler regl olmak için erken çünkü...
valla benim içime iyi şeyler doğdu...

Canım hoşgeldin

Kızlaaar Baharcığım aşılama topiğinden arkadaşım:70:

Canım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Benim konuyla igili tek bilgim,su kesinlikle sıcak olmaması,ılık olması ve ayakta yıkanmak gerektiği.:50:

Dilerim yerleşme kanamasıdır canım...

arkadaşın arkaşımızdır bundan sonra eyvallahhhhh....ay ne kıroca bi yazımdı böleee....:1:

ahhh canımmmm içli gördüm senii:1::1::1::1::1::1: Lalişin misafiri varr,msnde yazıştık valla..Topiğe vakit ayıramıyor galiba şu ara bilemiyorumm..

pek içlendim doğrusu...misafir var die ekiyomu bizi...:43:

selam arkadaşlar nasılsınız bugün ataşehircim sende hoş geldin seni görmek ne güzel . alışverişlerine başlamışsın sende benim gibi ikili test sonucu bekliyosun hayırlı
sonuçlar alırız inşallah

hoşgeldinnn şekerimmm...

pregestan fitili günde üç öğün dürtüyorum kendime:)))))) hatta kociş dalga geçiyo şu pregestan kadar şanslı değilim diye:1::1::1::1::1:
benim iğneler kan iğneleri fraxapine ve büyük ihtimal doğuma kadar kullanıcam. dr.düşük riski geçti ama bebeğin özelliklede bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bi sürü şey anlattı devam etmem gerekiyomuş bende çaresiz devam ediyom. tek bebişim sağlıklı olsunda ben kaşınır dururum:)))

Cicim cooook güldüm su kocanın dedine sen neye gülüyon diye evdekiler soruyor coooook yasa emiiiiii:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

pregestan fitili günde üç öğün dürtüyorum kendime:)))))) hatta kociş dalga geçiyo şu pregestan kadar şanslı değilim diye:1::1::1::1::1:
benim iğneler kan iğneleri fraxapine ve büyük ihtimal doğuma kadar kullanıcam. dr.düşük riski geçti ama bebeğin özelliklede bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bi sürü şey anlattı devam etmem gerekiyomuş bende çaresiz devam ediyom. tek bebişim sağlıklı olsunda ben kaşınır dururum:)))

yazık adama bi kıskanmadığı fitil kalmıştı bu da oldu yaniiiiii :60::60::60:

Kimse yazmadığına göre herkez geçmişi okuyo sanırım... En iyisi bende biraz evimi toparlayım bi taraftan....

kızlar ben de ocak, şubat topiğindeydim ancak buraya da yazmak istedim..
hazirandan bu yana tedavi için uğraşıyorum..
eşimin sperm sorunu benim triod problemim var..
bir de rahimde perde vardı bi kaç ay önce histeroskopi oldum..
tam transfer aşamasındayken tsh yükseldi iptal oldu..
aranızda tsh problemi yaşayan var mı? transfer yaptırdığınızda tsh değerlerniz sizin kaçtı ?
tsh düşünce doktor transferi yapacağını söyledi..
bu arada yaşım 30
2 yıllık evliyim..
ilk deneme
umut tüp bebek merkezindeyim..

cicim cooook güldüm su kocanın dedine sen neye gülüyon diye evdekiler soruyor coooook yasa emiiiiii:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ay bu pregestanla ilgili ne geyikler dönüyo bizim evde bilseniz çatlarsınız gülmekten...

yazık adama bi kıskanmadığı fitil kalmıştı bu da oldu yaniiiiii :60::60::60:

tedaviydi..test di.. Düşük tehlikesiydi derken.. Aşk hayatımız baya sekteye uğradı adamın da diline vurdu artık:17::17::17::17::17:

biraz önce selam veremeden cıktım,kocişim yemege geldi da aniden cıkmak zorunda kaldım ve gözlerim şaşı olaraktan geri geldim,okuuuu okuuuu bitmiyo...akasya cım evet gecmişi okuyodum ama buarada arkadaşım aradı bi 25 dk lık tlf konuştum o arada okuyamadım tabi,dikkatim dagılıyo çünkü:))egunal cim sagol okumak cooook zor ama okuyoz işte napalım,buarada kredi kartını hallettinmi:))arabana gelince bence sakın sattırma derim,bi giderse bi daha gelmez araba falan,sen pratik yap sürersin,o kendine alsın araba..bigün paramız olurda kocişim araba alırsa bana alcak zaten ehliyeti var ama süremiyo cesater yok,sen sür ben yanında otururum diyo:9:ogünleri görürsek tabi inş..

allah seni kahretmesin emi,güldürdün beni canım yaa,demek kocan fitili kıskanıyo,kız yazık adamlarda haklı,ignesiydi,tedaviydi,hadi bebekleriydi,yok oram agrıyo,yok midem bulanıyo derken 9 ay adamlarla brader olcaz,ee dogurduktan sonra bide bunun 40 cıkması var,bütün hepsini toplarsan 1 yıl adam nadasa cekilcek:17:benimkide aynı durumda:17:

Kimse yazmadığına göre herkez geçmişi okuyo sanırım... En iyisi bende biraz evimi toparlayım bi taraftan....

offff yaaaa bugün birtlü topiğimizde kalamadım net koptu yeni geldi okadar üzüldüm ki bir girdim yazdım günaydın dedim koptum özledim sizi nasılsınız bakim sizde beni özledinizmi yine sayfalar almış başını gitmiş maaşallah:nazar: :1:

cadııı suu seni,derlerdi de inanmazdım..demek hamile olunca hormonlardan zor algılanıyo ölemi?:9:inş.sizinde hamile kaldıgınız günleri görcez,sizde yazcaksınız şöyle böyle diye,senin hormonlarıda görcem ben inş..:9:nasıl oluyo,varmı böyle gariban hamilelerle ugraşmak:5:okadar maşallahımız var ki bi bakıyom sayfalar 20 30 sayfa birden ucmuş,okuması kolaymı?bi de aklımda kalanlara tek tek cevap yazıyorum,gerci bugünlerde fazla aklımda tutamıyorum bak hormonlarım aklımıda etkiledi görüyonmu:37::52:canım benim güldürdün beni,darısı tez vakitte sizin başınıza inş.hemde ikiz ikiz...

ahhh canım nasıl yakalandım anlamadım,güldenin edigi gibi bi de ikinci yakalanışım,yok ben gizli bi şey yapamıycam,bi başka topige giremiycem hemen sobeleniyorum:))ayy kiminle ugraştıgımı biliyorum da ben ne bileyim listede yazdıgını,listeyi hergün incelemiyorum ki..neyse olan oldu..sen nasılsın canım?

Canım benim teşekkür ederim:16:

Hürmetler:34:
hürmet bizden saygılarrrr...:1:

kuzum ben dışarı çıkacam bi yandan hazırlanıyorum akşam oldu hala evdeyimmmm...

kızlar ben de ocak, şubat topiğindeydim ancak buraya da yazmak istedim..
hazirandan bu yana tedavi için uğraşıyorum..
eşimin sperm sorunu benim triod problemim var..
bir de rahimde perde vardı bi kaç ay önce histeroskopi oldum..
tam transfer aşamasındayken tsh yükseldi iptal oldu..
aranızda tsh problemi yaşayan var mı? transfer yaptırdığınızda tsh değerlerniz sizin kaçtı ?
tsh düşünce doktor transferi yapacağını söyledi..
bu arada yaşım 30
2 yıllık evliyim..
ilk deneme
umut tüp bebek merkezindeyim..

hoşgeldinnnnn sefalar getirdin canımmm:71::71::71:
inşallah herşey yoluna girer ve bebeğine kavuşursun...
senide ilk fırsatta listemize eklerim...

ay bu pregestanla ilgili ne geyikler dönüyo bizim evde bilseniz çatlarsınız gülmekten...
tedaviydi..test di.. Düşük tehlikesiydi derken.. Aşk hayatımız baya sekteye uğradı adamın da diline vurdu artık:17::17::17::17::17:

haklı adamcağız az bile demişşşş....

biraz önce selam veremeden cıktım,kocişim yemege geldi da aniden cıkmak zorunda kaldım ve gözlerim şaşı olaraktan geri geldim,okuuuu okuuuu bitmiyo...akasya cım evet gecmişi okuyodum ama buarada arkadaşım aradı bi 25 dk lık tlf konuştum o arada okuyamadım tabi,dikkatim dagılıyo çünkü:))egunal cim sagol okumak cooook zor ama okuyoz işte napalım,buarada kredi kartını hallettinmi:))arabana gelince bence sakın sattırma derim,bi giderse bi daha gelmez araba falan,sen pratik yap sürersin,o kendine alsın araba..bigün paramız olurda kocişim araba alırsa bana alcak zaten ehliyeti var ama süremiyo cesater yok,sen sür ben yanında otururum diyo:9:ogünleri görürsek tabi inş..

bak dertlendim yine hatırlattın:5::5::5:
yok gitti gider 2 araba verecek bir araba alacak deliiiii....
söz veriyo istediğim zaman arabayı verecekmiş yalaaaannnn:63::19:

bencede yalan hemde kuyrukluuuuu...inanma kuzum:9::9:ya gitceksen git artık akşam oldu,hava soguycak,kararcak hala evdesin aaaa

bencede yalan hemde kuyrukluuuuu...inanma kuzum:9::9:ya gitceksen git artık akşam oldu,hava soguycak,kararcak hala evdesin aaaa

ahhh canım nasıl yakalandım anlamadım,güldenin edigi gibi bi de ikinci yakalanışım,yok ben gizli bi şey yapamıycam,bi başka topige giremiycem hemen sobeleniyorum:))ayy kiminle ugraştıgımı biliyorum da ben ne bileyim listede yazdıgını,listeyi hergün incelemiyorum ki..neyse olan oldu..sen nasılsın canım?

ha ha ha fena yakalarım:4:...başka topik de gezme meselesi değil cicim herkes istediği yerde takılır...ben liste yapıyoz geçmişe bakıyon madem bi de listeye göz atsan görürdün diye demiştim...

Back