• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba, bişey sormak istiyorum.
30 ocak da ASM de transferim yapıldı. transferimin 6. günü banyo yaptım. banyodan sonra kanamam oldu. hemen yattım. sonrasında uzun aralıklarla kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. bu şekilde bi durum yaşayan oldu mu? 5. gün blastosit 2 emriyo konuldu. kasıklarımda ve belimde ağrı da hissediyorum ama heran adet olcam diye endişe içindeyim.

bilgisayarı kocişemi kaptırdın yoksa bi anda kayboldun geliyimmi yardıma arkadaşımmmm:10::10::10:

kaptırdım şekerim.. diğer iki bilgisayar yazıcıyı tanımıyomuş, yazıcının cd si nerdeymiş bilmiyomuş.. sadece o faxı görüyomuş falanmış filanmış yoksa alırmıymış... diye diye bi öpücük bi sarılma derken aldı bilgisayarımı....
Kizlar gene dokturmussuniz ben valla yatisemiyom valla akaskaya tatlım bebisin yemeğini Güle güle giysin insallah yerim ben onun totosunu :1::1::1::1::1::1::1::1::1::emir_bebek::nazar:
sağolasın teyzesi.....

ben normal doğum istiyorum ama doktorum kıymetli bebek diyor sezeryanda bebek için sıfır risk diyor
valla bana kalsa bende epudral anestezili normal doğum isterim

yazık canım ya anca okur çünkü hamile ya hormanlar geç algılanıyo ama maşşallah hepsine tek tek cevap veriyo aklında tutuyo yanı
:1::1::1:
ha..ha..ha... valla bazen benimde kafa karışıyo kime ne yazcaktım diye.. allahtan toplu cevap verme var yoksa yanmıştım:1::1:

Canımcımmm bana kalsa benn çatırr çatırr normal doğurmak isterimmmmm.Ama Rabbim nasibb ederde hamile kalıp o aşamaya gelebilsemde normal doğum asla izin vermez doktorlar diye düşünüyorumm..Bu arada Lalişş daha keseyi görmedi ama doğum için hastane ve fiyat bile araştırıyorr valaa.Hayranımmm yaneeeeeeeeeee:32::32::32::32::32:

valla bende çatır çatır doğurmam direk sezeryana giderim...günü belli saati belli ben normal doğumda ne zaman gelecek sancı diye beklerken gerilir erken doğururum mazallahhh:1:
son durumu zaten doktorlar belirliyor...biz isteriz ama olurmu bilemeyiz....lale hatun nerdeki ayol niye yazmıyo buraya bir ara gördüm hayalet gibi sonra kayboldu...artık beni sevmiyomu yoksaaaa:84:

kaptırdım şekerim.. diğer iki bilgisayar yazıcıyı tanımıyomuş, yazıcının cd si nerdeymiş bilmiyomuş.. sadece o faxı görüyomuş falanmış filanmış yoksa alırmıymış... diye diye bi öpücük bi sarılma derken aldı bilgisayarımı....

sağolasın teyzesi.....

valla bana kalsa bende epudral anestezili normal doğum isterim

ha..ha..ha... valla bazen benimde kafa karışıyo kime ne yazcaktım diye.. allahtan toplu cevap verme var yoksa yanmıştım:1::1:

epiduralle normal doğum yeni bi uygulama aslında demek sen onu istiyosun...tamam canım ben doğurturum seni...topiğin ebesi olmaya karar verdim:1:

Son düzenleme:
ne dediki dr.? ben daha hiç sormadım çok erken diye

özellikle sormadım konu oraya geldi normal istiyorum dedim ama kıymetli bebek vs. dedi sezeryan bebek için sıfır riskmiş felan çatlak kaşıntıların başladı mı ben 10gündür acayip kaşınıyorum :( 3gündür kreme başladım catlak ıcın

ha ha ha kaynanalara göre tek cinsiyet vardır o da erkek...
ben kaynanama inat kız doğurmak istiyorum :1:

allah herkezin gönlüne göre versin.. yeterki sağlıklı olsunlar kızıda bir erkeğide.. peki gülden cim sence benim neyim olacak ne geçiyo içinden? kızlaarrrrrr sizdende tahmin isterim:)))))

merhaba, bişey sormak istiyorum.
30 ocak da ASM de transferim yapıldı. transferimin 6. günü banyo yaptım. banyodan sonra kanamam oldu. hemen yattım. sonrasında uzun aralıklarla kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. bu şekilde bi durum yaşayan oldu mu? 5. gün blastosit 2 emriyo konuldu. kasıklarımda ve belimde ağrı da hissediyorum ama heran adet olcam diye endişe içindeyim.

Canım hoşgeldin

Kızlaaar Baharcığım aşılama topiğinden arkadaşım:70:

Canım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Benim konuyla igili tek bilgim,su kesinlikle sıcak olmaması,ılık olması ve ayakta yıkanmak gerektiği.:50:

Dilerim yerleşme kanamasıdır canım...

epiduralle normal doğum yeni bi uygulama aslında demek sen onu istiyosun...tamam canım ben doğurturum seni...topiğin ebesi olmaya karar verdim:1:
bana uyar:)))) şimdilik pek düşünmüyoru doğum zamanını hayırlısıyla o günler gelelim zaten dr. ne derse o olucak tüp bebekte hele bide benim gibi pıhtılaşma problemin varsa dr. ne derse o olacak bide ben tüp dr.la devam ettiğim için kendimi braktım gitti ona.. hakkımda hayırlısı....

özellikle sormadım konu oraya geldi normal istiyorum dedim ama kıymetli bebek vs. dedi sezeryan bebek için sıfır riskmiş felan çatlak kaşıntıların başladı mı ben 10gündür acayip kaşınıyorum :( 3gündür kreme başladım catlak ıcın
ben iğneler yüzünden zaten sürekli kaşınıyorum. göbeğimin ve bacağımın her tarafı beze dolu ve acayip kaşınıyo.. kremlerle aram pek iyi değil şimdilik aklıma geldikçe normal krem sürüyorum. bide hergün duş alıyorum.

valla bende çatır çatır doğurmam direk sezeryana giderim...günü belli saati belli ben normal doğumda ne zaman gelecek sancı diye beklerken gerilir erken doğururum mazallahhh:1:
son durumu zaten doktorlar belirliyor...biz isteriz ama olurmu bilemeyiz....lale hatun nerdeki ayol niye yazmıyo buraya bir ara gördüm hayalet gibi sonra kayboldu...artık beni sevmiyomu yoksaaaa:84:

ahhh canımmmm içli gördüm senii:1::1::1::1::1::1: Lalişin misafiri varr,msnde yazıştık valla..Topiğe vakit ayıramıyor galiba şu ara bilemiyorumm..

bana uyar:)))) şimdilik pek düşünmüyoru doğum zamanını hayırlısıyla o günler gelelim zaten dr. ne derse o olucak tüp bebekte hele bide benim gibi pıhtılaşma problemin varsa dr. ne derse o olacak bide ben tüp dr.la devam ettiğim için kendimi braktım gitti ona.. hakkımda hayırlısı....

ben iğneler yüzünden zaten sürekli kaşınıyorum. göbeğimin ve bacağımın her tarafı beze dolu ve acayip kaşınıyo.. kremlerle aram pek iyi değil şimdilik aklıma geldikçe normal krem sürüyorum. bide hergün duş alıyorum.

bebe yağı felanda kullanıyorum iyi geldiğini duymuştum onu kullanabılırsın neden hala iğne kullanıyorsun canım ben fitil kullanıyorum bende ondan bıktım :(

hoşbuldumm.. 29,genart ,sebepsiz,ilk tüp bebek denememiz,13 şubat test günüm teşekkürler

Canım hayırlı uğurlu olsun inş tedavinn..Yarısı gitmiş yarısı kalmışşş..13 şubatta güzel haberler almak dileğiyleee hoşgeldin aramıza güzelim...:71::71::71::71:

selam arkadaşlar nasılsınız bugün ataşehircim sende hoş geldin seni görmek ne güzel . alışverişlerine başlamışsın sende benim gibi ikili test sonucu bekliyosun hayırlı
sonuçlar alırız inşallah

bebe yağı felanda kullanıyorum iyi geldiğini duymuştum onu kullanabılırsın neden hala iğne kullanıyorsun canım ben fitil kullanıyorum bende ondan bıktım :(
pregestan fitili günde üç öğün dürtüyorum kendime:)))))) hatta kociş dalga geçiyo şu pregestan kadar şanslı değilim diye:1::1::1::1::1:
benim iğneler kan iğneleri fraxapine ve büyük ihtimal doğuma kadar kullanıcam. dr.düşük riski geçti ama bebeğin özelliklede bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bi sürü şey anlattı devam etmem gerekiyomuş bende çaresiz devam ediyom. tek bebişim sağlıklı olsunda ben kaşınır dururum:)))

selam arkadaşlar nasılsınız bugün ataşehircim sende hoş geldin seni görmek ne güzel . alışverişlerine başlamışsın sende benim gibi ikili test sonucu bekliyosun hayırlı
sonuçlar alırız inşallah

ben testimi daha yapmadım canım 18 şubatta yapıcaz doktor ogun cagırdı saol canım benim hosbulduk

pregestan fitili günde üç öğün dürtüyorum kendime:)))))) hatta kociş dalga geçiyo şu pregestan kadar şanslı değilim diye:1::1::1::1::1:
benim iğneler kan iğneleri fraxapine ve büyük ihtimal doğuma kadar kullanıcam. dr.düşük riski geçti ama bebeğin özelliklede bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bi sürü şey anlattı devam etmem gerekiyomuş bende çaresiz devam ediyom. tek bebişim sağlıklı olsunda ben kaşınır dururum:)))

öyle canım yeterki iyi olsunlar bende progestan kullanıyorum kan ilacı verdi doktorum doğuma kadar ama hap benimki hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık

canım ben yaşamadım ama burda kanaması yada lekelenmesi olupta hamiş olan pek ok arkadaşımız var. dilerim seninkide yerleşme kanamasıdır. ayrıca adet belirtileri ile hamilelik belirileri hemen hemen aynı. rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin...

Back