bilgisayarı kocişemi kaptırdın yoksa bi anda kayboldun geliyimmi yardıma arkadaşımmmm
sağolasın teyzesi.....Kizlar gene dokturmussuniz ben valla yatisemiyom valla akaskaya tatlım bebisin yemeğini Güle güle giysin insallah yerim ben onun totosunu
valla bana kalsa bende epudral anestezili normal doğum isterimben normal doğum istiyorum ama doktorum kıymetli bebek diyor sezeryanda bebek için sıfır risk diyor
ha..ha..ha... valla bazen benimde kafa karışıyo kime ne yazcaktım diye.. allahtan toplu cevap verme var yoksa yanmıştımyazık canım ya anca okur çünkü hamile ya hormanlar geç algılanıyo ama maşşallah hepsine tek tek cevap veriyo aklında tutuyo yanı
Canımcımmm bana kalsa benn çatırr çatırr normal doğurmak isterimmmmm.Ama Rabbim nasibb ederde hamile kalıp o aşamaya gelebilsemde normal doğum asla izin vermez doktorlar diye düşünüyorumm..Bu arada Lalişş daha keseyi görmedi ama doğum için hastane ve fiyat bile araştırıyorr valaa.Hayranımmm yaneeeeeeeeeee
ne dediki dr.? ben daha hiç sormadım çok erken diyeepidural normal doğum istiyorum ama doktorumun dediklerini duyuncada galiba epidural sezeryan olucam bayılmak ıstemıyorum onun ılk dogdugu anı gormek ıstıyorum
kaptırdım şekerim.. diğer iki bilgisayar yazıcıyı tanımıyomuş, yazıcının cd si nerdeymiş bilmiyomuş.. sadece o faxı görüyomuş falanmış filanmış yoksa alırmıymış... diye diye bi öpücük bi sarılma derken aldı bilgisayarımı....
sağolasın teyzesi.....
valla bana kalsa bende epudral anestezili normal doğum isterim
ha..ha..ha... valla bazen benimde kafa karışıyo kime ne yazcaktım diye.. allahtan toplu cevap verme var yoksa yanmıştım
ne dediki dr.? ben daha hiç sormadım çok erken diye
ha ha ha kaynanalara göre tek cinsiyet vardır o da erkek...
ben kaynanama inat kız doğurmak istiyorum
hoşgeldin sefalar getirdin
tedavin hayırlı ve bebekli son bulsun inşallah...
bilgilerini yaz listemize ekleyim bu süreci beraber paylaşalım...
yaş,merkez,sebep,deneme sayısı ve test günü...
merhaba, bişey sormak istiyorum.
30 ocak da ASM de transferim yapıldı. transferimin 6. günü banyo yaptım. banyodan sonra kanamam oldu. hemen yattım. sonrasında uzun aralıklarla kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor. bu şekilde bi durum yaşayan oldu mu? 5. gün blastosit 2 emriyo konuldu. kasıklarımda ve belimde ağrı da hissediyorum ama heran adet olcam diye endişe içindeyim.
bana uyar:)))) şimdilik pek düşünmüyoru doğum zamanını hayırlısıyla o günler gelelim zaten dr. ne derse o olucak tüp bebekte hele bide benim gibi pıhtılaşma problemin varsa dr. ne derse o olacak bide ben tüp dr.la devam ettiğim için kendimi braktım gitti ona.. hakkımda hayırlısı....epiduralle normal doğum yeni bi uygulama aslında demek sen onu istiyosun...tamam canım ben doğurturum seni...topiğin ebesi olmaya karar verdim
ben iğneler yüzünden zaten sürekli kaşınıyorum. göbeğimin ve bacağımın her tarafı beze dolu ve acayip kaşınıyo.. kremlerle aram pek iyi değil şimdilik aklıma geldikçe normal krem sürüyorum. bide hergün duş alıyorum.özellikle sormadım konu oraya geldi normal istiyorum dedim ama kıymetli bebek vs. dedi sezeryan bebek için sıfır riskmiş felan çatlak kaşıntıların başladı mı ben 10gündür acayip kaşınıyorum3gündür kreme başladım catlak ıcın
valla bende çatır çatır doğurmam direk sezeryana giderim...günü belli saati belli ben normal doğumda ne zaman gelecek sancı diye beklerken gerilir erken doğururum mazallahhh
son durumu zaten doktorlar belirliyor...biz isteriz ama olurmu bilemeyiz....lale hatun nerdeki ayol niye yazmıyo buraya bir ara gördüm hayalet gibi sonra kayboldu...artık beni sevmiyomu yoksaaaa:84:
bana uyar:)))) şimdilik pek düşünmüyoru doğum zamanını hayırlısıyla o günler gelelim zaten dr. ne derse o olucak tüp bebekte hele bide benim gibi pıhtılaşma problemin varsa dr. ne derse o olacak bide ben tüp dr.la devam ettiğim için kendimi braktım gitti ona.. hakkımda hayırlısı....
ben iğneler yüzünden zaten sürekli kaşınıyorum. göbeğimin ve bacağımın her tarafı beze dolu ve acayip kaşınıyo.. kremlerle aram pek iyi değil şimdilik aklıma geldikçe normal krem sürüyorum. bide hergün duş alıyorum.
hoşbuldumm.. 29,genart ,sebepsiz,ilk tüp bebek denememiz,13 şubat test günüm teşekkürler
pregestan fitili günde üç öğün dürtüyorum kendime:)))))) hatta kociş dalga geçiyo şu pregestan kadar şanslı değilim diyebebe yağı felanda kullanıyorum iyi geldiğini duymuştum onu kullanabılırsın neden hala iğne kullanıyorsun canım ben fitil kullanıyorum bende ondan bıktım
selam arkadaşlar nasılsınız bugün ataşehircim sende hoş geldin seni görmek ne güzel . alışverişlerine başlamışsın sende benim gibi ikili test sonucu bekliyosun hayırlı
sonuçlar alırız inşallah
pregestan fitili günde üç öğün dürtüyorum kendime:)))))) hatta kociş dalga geçiyo şu pregestan kadar şanslı değilim diye
benim iğneler kan iğneleri fraxapine ve büyük ihtimal doğuma kadar kullanıcam. dr.düşük riski geçti ama bebeğin özelliklede bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bi sürü şey anlattı devam etmem gerekiyomuş bende çaresiz devam ediyom. tek bebişim sağlıklı olsunda ben kaşınır dururum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?