• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

izledim daktırı...söyledikleri çok mantıklı...bunlara gerek kalmadan ne var sanki anne olsak yıpranmasak...ooooffff of....
eet ama her merkez bu uygulamayı yapmıodur heralde.eet yıpranmasak ii olcak ama napalım başa gelen çekilir.sen bu gün nerelere gidion bakiim.yokum demissin?
Günaydınnn canım iyiyim napıyimmm...Yokkk kızzzzzzz niye kaçasın kiii espri yapptıkk biz zatennnnnnnn..Sen napıyorsunn gün geçtikçe heyecanlanıyormusun tedavi için??İstanbul da hava çook soğukk haberinn ola,öpüyorumm çokk..

yaa eet çok soğukmuş.gecen geldiğimdede hava çok kötüydü işşallah düzelir o zamana kadar.bende öptüm seni:54:

şekerim geçmişi okuyamadınmı halaaaa....
ben öğleden sonra gezentiyim bugün topik sana emanet taammıııı
benim kociş evden çalışcak bugün... bitane küçük notbook var oda pek bi ağır çalışıyo.. öteki odadaki masa üstünüde tv yok die ne o nede ben kullanıyom. anlıcağın evdde üç bilgisayar var ama biz paylaşamıyoz:52::52::52::52::52::52:

dünden daha fenayım canım ya boğazların iptal olduğu gibi burunlarda devre dışı kaldı bugun
gece ateşlendım ıslak bez falan düşürdük ama iştah yok :(((

Lotuscumm canımmm nazarlaramı gelldin ne oldu ya böyleeee..Bende faranjiti olan biri olarakk boğazz ağğrısını çok iyi bilirimm.Hele ateşde yapptıysaa bütün vücudunn kırılıyordur şimdii.Bol bol yatt dinlennn canımın içi..Portakal suyu falan içç...Yapıyorsundur zatenn..Allah biran önce şifanı versin gülümm..Çook geçmişş olsunn..

egünal haber verdiğin için çok saol :D ablam geldi izmirden pek giremedim
nasılsınız kızlarrrrrrrr karasu bebiş nasıl güzel haberlerin var mı akasyacım yeğenim nasıl güzel haberleri olanları tebrik ediyorum uzun zamandır olmayınca boyle bırıkıyor :)
egünal tedavin başladı mı senin için çokkk çokkkkk dua ediyorum :)

nasılsınız kızlarrrrrrrr karasu bebiş nasıl güzel haberlerin var mı akasyacım yeğenim nasıl güzel haberleri olanları tebrik ediyorum uzun zamandır olmayınca boyle bırıkıyor :)

Özledikk seniiiiiiiiiiiiiii ataşehirrr...Merakkda ettikkkkkkkkkkkkkk..Hoşşgelldinn sefalarr getirdinn..Sen nasılsın??

bu arada biz Allahıma şükür iyiyiz göbişim var artık :D 18şubatta randevumuz ikili testimiz yapılacak umarım onuda hayırlı haberlerle atlatırız

eet ama her merkez bu uygulamayı yapmıodur heralde.eet yıpranmasak ii olcak ama napalım başa gelen çekilir.sen bu gün nerelere gidion bakiim.yokum demissin?
yaa eet çok soğukmuş.gecen geldiğimdede hava çok kötüydü işşallah düzelir o zamana kadar.bende öptüm seni:54:

e tabii her merkezde yoktur...bi doktor tekrarlayan düşüklerden sonra dedi yani onlarda negatif denemelerden sonra uyguluyorlar anladığım kadarıyla...daha önceden önlem alsalar keşke...
gıda alışverişine gitcem cicim buzdolabına fare düşse kafası kırılır...artvinden döneli stokları tükettik bi gidiyim artık...sonra da yorgun olmazsam kendimi şımartacam bişiler alcam...

benim kociş evden çalışcak bugün... bitane küçük notbook var oda pek bi ağır çalışıyo.. öteki odadaki masa üstünüde tv yok die ne o nede ben kullanıyom. anlıcağın evdde üç bilgisayar var ama biz paylaşamıyoz:52::52::52::52::52::52:

en iyisini sen kap...hamilelik durumunu kullan acıtasyon falan da ekle al istediğin bilgisayarı...iletişimimize taş koymasın kocişin...

ay...ay....ay... ataşehirim ve miniği gelmiş:)))))) canım benim özledik seni... okudum iyiymişsin çok sevindim... bende gayet iyiyim bebiş göbüşte ben evde yan gelip yatıyoz.......
ikili testinde iyi çıkar allahın izniyle... ama haber ver bize habersiz bırakma... öpüyorum seni....

bu arada biz Allahıma şükür iyiyiz göbişim var artık :D 18şubatta randevumuz ikili testimiz yapılacak umarım onuda hayırlı haberlerle atlatırız

ay geldin demeeekkkk:70:
çok sevindim canımcım...baktım ortalıkta yoksun acaba bulamadınmı dedim haber verdim...
tedavim mart ın başında başlayacak canım...
dualarında banada yer verdiğin için ALLAH razı olsun...,
MAŞALLAH göbiş yapmışsın ve meleğin iyiymiş...2 li test te güzel çıkacak inşallah...artık özletme kendini yaz bize...

ay...ay....ay... ataşehirim ve miniği gelmiş:)))))) canım benim özledik seni... okudum iyiymişsin çok sevindim... bende gayet iyiyim bebiş göbüşte ben evde yan gelip yatıyoz.......
ikili testinde iyi çıkar allahın izniyle... ama haber ver bize habersiz bırakma... öpüyorum seni....

vermem mi haber veririm tabi bizde aynı evdeyiz bu hafta sonu işte sevgililer günü için yemeğe gitcez hafta içi zaman bulamayız diye bebişime alışveriş yaptım geçen hafta ama tabi cinsiyet bi belli olsa hep ortaklar renklerde bişeyler alabıldım :D

ay geldin demeeekkkk:70:
çok sevindim canımcım...baktım ortalıkta yoksun acaba bulamadınmı dedim haber verdim...
tedavim mart ın başında başlayacak canım...
dualarında banada yer verdiğin için ALLAH razı olsun...,
MAŞALLAH göbiş yapmışsın ve meleğin iyiymiş...2 li test te güzel çıkacak inşallah...artık özletme kendini yaz bize...

Allahım inş. isteyen herkese nasip eder hadi bakalım seninde göbişli hallerin için hergün dua ediyorum ;) inş. bu sefer hayırlısyla pozitif sonuçlanıcak burdayım artık bende sizi ozlerdım :D

bi de ANTALYAAA dan yani çiğdem den haber alsak süper olcak yaniii....

vermem mi haber veririm tabi bizde aynı evdeyiz bu hafta sonu işte sevgililer günü için yemeğe gitcez hafta içi zaman bulamayız diye bebişime alışveriş yaptım geçen hafta ama tabi cinsiyet bi belli olsa hep ortaklar renklerde bişeyler alabıldım :D

ne güzel ya... ben henüz hiç bişey almadım... düşük tehlikesi geçti dedi dr. son görüşmemizde biraz rahatladık... ama kendime söz verdim cinsiyeti belli olana kadar hiçbişey almıcam... kardeşlerime de dedim sakın almayın bişey onlarda benden onay çıkmasını bekliyo:52::52::52: ama anannesi dbimde olmasına rağmen çaktırmadan yeleğin yarısın örmüş bile:)))

Allahım inş. isteyen herkese nasip eder hadi bakalım seninde göbişli hallerin için hergün dua ediyorum ;) inş. bu sefer hayırlısyla pozitif sonuçlanıcak burdayım artık bende sizi ozlerdım :D

AMİNNN inşallahhh...bu kez olacak diye çok umutluyum...

Back