verme arabanı ya.o alsın kendine başkabenim kide bazen öle bişiler gevelio ağzında.hemen kapatıom konuyu.valla alıştım arabaya çok zor gelir arabasızlık.yoksa nası gezerim sonra valla kalırım ewdeiyi geceler canım...bende akşam kocişe kaptırdım laptobu araba alacakmış ona baktı internetten hem benim hem kendi arabasını verecek bi araba alacak
onun konusu vardı akşam o yüzden bende uzak kaldım sizden...sabah görüşürüz
sanada günaydınn...ya çok mu soğuk istanbul işşallah ben gelene kadar hava düzelir izmirden sonra istanbulu soğuğu çarpıo beni...günaydınlar topiğin güzel anneleri ve anne adayları
istanbulda kar yağıyor ve çok soğuk
geçmişi baya birikmiş 134/168 sayfa okuyup geliyım barı öpüldünüz
tatlım ben dün akşam giremedim sayfalar çok ilerlemiş şöyle bir göz attım ama oku oku birmiyor şu face işini banada bir anlat bende katılmak bende görmek istiyorum sizleri bilgilendirirsen sevinirim
ya kızlar birbirimizi görelim falan dediler.bende egunal kursun bi face grubu dedim.ama bilmiom tabi nasıl olur.sonuçta herkes burda herşeyini paylaşıor kimse kimseyi tanımıo orda nasıl olur bilmem.konusmaya burdan dewam ederiz ama o sadece birbirimizi görmek için olabilir.ama tabi diğer kızlar ne der bakalım.sen nasılsın?