• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler canım...bende akşam kocişe kaptırdım laptobu araba alacakmış ona baktı internetten hem benim hem kendi arabasını verecek bi araba alacak:5::5::5:
onun konusu vardı akşam o yüzden bende uzak kaldım sizden...sabah görüşürüz :54::54::54:
verme arabanı ya.o alsın kendine başka:19:benim kide bazen öle bişiler gevelio ağzında.hemen kapatıom konuyu.valla alıştım arabaya çok zor gelir arabasızlık.yoksa nası gezerim sonra valla kalırım ewde:10::10:
günaydınlar topiğin güzel anneleri ve anne adayları

istanbulda kar yağıyor ve çok soğuk

geçmişi baya birikmiş 134/168 sayfa okuyup geliyım barı öpüldünüz
sanada günaydınn...ya çok mu soğuk istanbul işşallah ben gelene kadar hava düzelir izmirden sonra istanbulu soğuğu çarpıo beni...
tatlım ben dün akşam giremedim sayfalar çok ilerlemiş şöyle bir göz attım ama oku oku birmiyor şu face işini banada bir anlat bende katılmak bende görmek istiyorum sizleri bilgilendirirsen sevinirim :70:

ya kızlar birbirimizi görelim falan dediler.bende egunal kursun bi face grubu dedim.ama bilmiom tabi nasıl olur.sonuçta herkes burda herşeyini paylaşıor kimse kimseyi tanımıo orda nasıl olur bilmem.konusmaya burdan dewam ederiz ama o sadece birbirimizi görmek için olabilir.ama tabi diğer kızlar ne der bakalım.sen nasılsın?

canım günaydınn...nasılsınn?ben seni görünce kaçmadım kız yatmıştım ondan msj atamadım faceden egunale söledim walla.kaçarmıyım hiç istanbula gelince görüşcez işşallah hem dimi??

kızlar sabah kanald haberde tüp bebek te gebelik aşısı die bişi çıkmış onu anlattılar.nası bişi acaba.şansı arttırıomuş tutunmasını yanii..izleyen warmı yada bilgisi olan?

günaydın egunalcim......

walla o kadar ballandırdın ki şu kutlamayı... meraktan çatlıyorum haberin olsun.. birde ben boğa burcuyum.. çok meraklı olurlar haberin olsun.....

sen hamile kal görürsün...benim eşimde boğa burcu bende aslan burcuyum memnun oldum:9:

günaydınnnn canımmm arkadaşlarım beniimmmm

günaydınnnn ey hamile insaaaannnnn:1:

günaydın ayın ikisinde transferim oldu. tek embrio ve 3.gün transfer edildi. Cuma günü test yapmak istiyorum aslında Pazartesi yaptırın dediler ama beklemek çooookkk zor
hoşgeldiiinnnn aramıza..inşallah pozitifle sonuçlanır tedavin...erken test yapma derim...

topiğn güzelleri....

o ben oluyorum galiba:12::12::12::21::9:

verme arabanı ya.o alsın kendine başka:19:benim kide bazen öle bişiler gevelio ağzında.hemen kapatıom konuyu.valla alıştım arabaya çok zor gelir arabasızlık.yoksa nası gezerim sonra valla kalırım ewde:10::10:
sanada günaydınn...ya çok mu soğuk istanbul işşallah ben gelene kadar hava düzelir izmirden sonra istanbulu soğuğu çarpıo beni...
ya kızlar birbirimizi görelim falan dediler.bende egunal kursun bi face grubu dedim.ama bilmiom tabi nasıl olur.sonuçta herkes burda herşeyini paylaşıor kimse kimseyi tanımıo orda nasıl olur bilmem.konusmaya burdan dewam ederiz ama o sadece birbirimizi görmek için olabilir.ama tabi diğer kızlar ne der bakalım.sen nasılsın?

ben arabayı aktif olarak kullanmıyordum ehliyetim var ama kullanma korkumdan dolayı araba kapının önünde bekliyodu kar yerden kalksın pratik yapacaktık ve başlayacaktım kullanmaya...ama şimdi benimkini satarda sadece kendine araba alırsa biraz zor olur araba kullanmam...arabasını kendi aktif olarak kullanırken bana verirmi hayıııııırrrr...

kızlar sabah kanald haberde tüp bebek te gebelik aşısı die bişi çıkmış onu anlattılar.nası bişi acaba.şansı arttırıomuş tutunmasını yanii..izleyen warmı yada bilgisi olan?

yeni duydum cicim bi bakarım...

şekerim ben heryere arabayla gittiğim için sana otobüs hat numaralarını vermem zor...
genel olarak yazıyorum...
ankarada hem metro hem ankaray var aslında bunlar aynı şey demek ama güzergah farkından dolayı farklı isimleri var...siz ANKARAYI kullanacaksınız...
AŞTİ de yani terminalde inince direk içerden ANKARAYA geçiş yapabiliyorsunuz...oradan bilet alın DİKİMEVİ yönüne binin...son durak olan DİKİMEVİ durağında inin...orada kime sorsanız ankara tıp cebeci hastanesini gösterir size belki biraz yürürsünüz...oradan ibni sina geçmeden aynı ANKARAY la bu kez AŞTİ yönüne binip MALTEPE durağında inin GÜLSEREN sokağa çıkış yapacaksınız hastane KUBİLAY sokakta bu iki sokağın kesiştiği yerde Başkent hastanesi var no:36...en son ibni sinaya gitmek için sıhhıyeye yada talatpaşa bulvarına giden bir vesayite binin..ben sana genel olarak yazdım...buralarda işim olmadı hiç ve önlerinde özel arabayla geçtim sadece benim vereceğim bilgiler bu kadar eğer bi eksik varsa AKASYA tamamlar canım..

dünden daha fenayım canım ya boğazların iptal olduğu gibi burunlarda devre dışı kaldı bugun
gece ateşlendım ıslak bez falan düşürdük ama iştah yok :(((

tüh yaa resmen yerleşti demek vücuduna hastalık...
ilaçta alamıyorsun...hiç bi iş yapma lütfen ve sadece dinlen...meyve ye bol bol...sıvı tüket...boğazını kuru bırakma bu kez de öksürüğe çevirir ALLAH korusun...

sizde sorun neydi arkadaşım.
bide bebeğinin kontrolleri için hala egeyemi devam ediyorsun cvplarsan sevinirim:16:

benim sol tüpüm tıkalıydı. yumurta sayım fazla değildi. çok şükür herşey güzel oldu. umarım kan sonuçlarımda temiz çıkar ve herşeyyy daha da güzel olur. oğlumu üzmemiş olurum.

Ege tüp bebek kalp atışlarını duyana kadar bakıyor. sonra kendine bir doktor buluyorsun. ben kendimde egede çalıştığım için orda yaptırıyorum.ama hocanın özeline gidiyorum..

tüh yaa resmen yerleşti demek vücuduna hastalık...
ilaçta alamıyorsun...hiç bi iş yapma lütfen ve sadece dinlen...meyve ye bol bol...sıvı tüket...boğazını kuru bırakma bu kez de öksürüğe çevirir ALLAH korusun...

çok sağol canım söylediklerini yapıyorum zaten inş. iyice artmaz:18:

ervacımmm güzelimmm ben senide göörrdümmm..Naberrrrrrrrrrrrrrrrrr...Topiğin bütün kızlarının peşinndeyimmmmm..Hiiç sorma hava çok soğuk İstanbuldaaa.Pazarde gerçekten pahalıydııı..:27::27::27::27:

leyliko canım inşş hiç birşey çıkmaycak bakk görr.Benim arkadaşımın da erkek bebek ve ense kalınlığı bir süre meşşgul etti beynimizi ama çok şükürr hiç birşey çıkmadı sonundaa..Şimdi 7. ayın içinde kendisi maşallahh..:nazar::nazar::nazar::nazar:

35 izmir çok alem kızsınn vallaa.Çok güldümm yazdıklarınaaa..Demek boş zamanlarınızda sizde bizim gibi kan veriyorsunuz:)))

Fulya ne denirki canımmm,Rabbim sabrını versin inşallah...Dualarım seninle...:43::43::43::43::43::43:

Amin canım inşallah. dualarınızı eksik etmeyin...

şekerim geçmişi okuyamadınmı halaaaa....
ben öğleden sonra gezentiyim bugün topik sana emanet taammıııı

Kızlar merhabaaa :70:

Hepinize güzel,keyifli bir gün diliyorum.:16:

Bugünkü karikatür,laboratuvar ortamını tercih eden embriyolarıma gelsin.:101:

$mitoz bölünme.jpg

Son düzenleme:
iyi geceler canım...dün gece rüyanda kocişinle kavga ettin bu gece etme uslu kız ol tamammı:3:
ah kuzum ya.. ne hikmettir neye delalettir bilmiyorum ama iki gündür acayip rüyalar görüyorum ve mutsuz uyanıyorum...

kızlar ben birşey soracağım..
yeni birşey öğrendim bir arkadaşım sayesinde..
ben iğnelerime başladım bugün itibariyle..
ama bana dozları bugün verildi..yani bu doz neye göre veriliyor?
ben lucrin kullanmaya başladım ve bugün 10 ünite vuruldum..yarın 5e düşecek pazar günü son iğnem..
ayrıca menogonda başlayacak yarın o da 4 doz ve 1 su olarak vurulacak..pazar günü son olacak.
ve pazartesi yumurtalara bakılacak..

normal mi sizce bu?
canın dr.lar yumurtaların durumuna ve gelişimine göre ilaç dozu belirliyo

inşallah canım inşallah evlat hasreti çeken kimse kalmayacak inşallah hepimiz elbet bir gün müjdelerle mutluluklarımızı paylaşacağızzz inşşşş :31::49::29:
AMİİİİNNNNNNN......

günaydınlar topiğin güzel anneleri ve anne adayları

istanbulda kar yağıyor ve çok soğuk

geçmişi baya birikmiş 134/168 sayfa okuyup geliyım barı öpüldünüz

GÜNAYDIN GÜZELİM... maaşllah ben kalkanaca sen dünyanın işini halletmiş olıyosun....
merhaba ....

sizlere soğuk bir istanbul sabahından sıcacık günaydın dileklerimi yolluyorum.....

sayfaları doldurup taşırmışsınız yine... gözlere zararız walla.....

bakayım dedim ama bak bak bitmiyor....

artık sonucum belli olduktan sonra 3-4 gün oturup topk geçmişi okuyacam anlaşılan :)))))) :1:

ah canım benim... ben gece genelde geç yatıyorum gece burdayım ama sabah geç kalkıyom diye ben kalkanaca bile kaç sayfa geçiyo.. bizim topiğin hızına yetişmek ciddi bir mesai istiyo.. bide ben takıntılıyım herşeyi okumam lazım:)))) anlıcağın zor iş....
canım arkadaşlarım hepinize günaydınnnn...:16:
güzel haberler aldığımız süppeeerrrr birgün diliyorum...:16:
:32::32::21::21::24::24::8::8:
günün aydın olsun.. soğuk ankaramın sıcak insanı......

hepimiz için hayırlı bir gün olsun inşallah...
:3::3::3:

aminnn baharcım... ve sana da koccaman günaydıınnnn......

saol canım ben aslında çok sıcak bakmadım... özel hayat ve yazışmalar olacak herkese açık bi durum varsa katılırım ama yazmam diye düşündüm...kızlar bi toplaşsın bakalım ne diyecekler...
aslında sende haklısın özel hayatı karıştırmak ne kadar doğru olur... bilemedim şimdi..

Günaydınnn aslında güzel olur bende çook merak ediyorum herkesiii sadece bizlere ait bir sayfa olabilir kimse görmeden kendi aramızda yazışabiliriz + burdan devam tabiki hoş olabilir.

gülden yada akasya :) siz ankaradasınız sie sorum olacak cuma sabahı ankara tıp fakultesi cebeci hastanesine ordanda ibni sinaya geçeceğizzz bunlar nerde ???? ayrıca görüşme için başknete gidicem bu nerde??? yani nerde derken birbilerine yakınmı yoksa biri hanya biri konyamı ??+++++ otobusle gelicez garajda inip metro, otobus nereye binmemiz gerekiyor en rahat ne olur??? beni bir aydınlatırsanız memnuniye olurum:=)
memnuniye:)))))) canım slında aynı hat üzerinde sayılır, gülden tarif etmiş aştiden ankaraya binerek direk cebeciye gidersiniz. sonra ankarayla maltepedeki (tekrar söylüyorum anıttepedeki merkez bina değil) başkente yine direk ve çok rahat gelirsiniz. başkentten çıkınca taksiyle ankara tıpa geçersiniz oldukça yakın mesafe çok az tutar hani yaz günü olsa yürüncek kadar yakın. bir alt caddenin ilerisinde hastane.

günaydın nazlı bebişlerin güzel anne adayları bende sizlerden biriyim 1 şubatta transferim yapıldı tahlil günümü bekliyorum heyecanla.. rabbim isteyen herkezin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun
amin... iyi haberlerini almak dileğiyle...

günaydınnnn canımmm arkadaşlarım beniimmmm
günaydın nazlı papatya.....

günaydın ayın ikisinde transferim oldu. tek embrio ve 3.gün transfer edildi. Cuma günü test yapmak istiyorum aslında Pazartesi yaptırın dediler ama beklemek çooookkk zor

evet beklemek zor ama cuma biraz erken... biraz daha sık dişini.. pazertesi bize iyi haberi ver....
günaydın anne ve anne adayları

günaydın canımmmm.....

canım günaydınn...nasılsınn?ben seni görünce kaçmadım kız yatmıştım ondan msj atamadım faceden egunale söledim walla.kaçarmıyım hiç istanbula gelince görüşcez işşallah hem dimi??

Günaydınnn canım iyiyim napıyimmm...Yokkk kızzzzzzz niye kaçasın kiii espri yapptıkk biz zatennnnnnnn..Sen napıyorsunn gün geçtikçe heyecanlanıyormusun tedavi için??İstanbul da hava çook soğukk haberinn ola,öpüyorumm çokk..

Back