evet canım diyet topiği açtım iki haftada üç kilo vermişim canım az az gidiyo ama gidiyo sonuçta
duaların için sağol allah razı olsun inşallah meleğim sürpriz yapar gelir ne güzel olur inşallah sende isteyen herkesede bu yıl bitmeden bebeğine kavuşur
yerim senin bebişlerini çok tatlılar ya ev taşımışsın canım güle güle otur bebişlerini benim yerimede öp kokla
canım sağoll benim eşim beyin ameliyattı oldu sonrasında hipofiz yetmezliği gelişti bu hormonları düzenlemek için verdikleri ilaçlardan kaynaklandı
kızlar merhaba birkaç gün uğrayamayacağım..haftasonu misaifr trafiğim olacak inşaallah...cumartesi istanbuldaki arkadaşlarım gelecek onları ağırlayacağım özlemiştim hepsinii..pazar günü de kv giller gelecekmiş...ben çağırmaktan bıkmıştımm..artık kendileri bilir gelirlerse gelirler dediğim sırada gelmeceklerin söylemişler eşimi arayıp... hepinizi öpüyorumm görüşmek üzere inşallah
Ayyy keşke cnm gelsin o günler :))
Cnm transfer olduğunda uzun süre yat hemen kalkma ben öyle yapıcam en az 2 saat yatıcam lavoboya bile gitmeyi düşünmüyorum :))
Ben evde resmen hazırlık yapıyorum transfer yaklaşmasına yakın camlarımı halılarımı sildiricem çarşaflarımı değiştiricem ütülerimi yapıcam hiç iş bırakmıcam hatta mutfak alışverişini 15 günlük alıcam ki dışarı çıkmim sadece yemek yaparım başkada iş yapmıcam 15 gün yatıcam :)) kafayımı yiyorum ne
Cnm nasıl oldu belin ? İnşallah iyisindir cumartesine az kaldı iyi ol ne olursun :)) bende pazartesini iple çekiyorum ne dicek doktor çok merak ediyorum n
canım benimde 14 tane yumurta oluşmus ama dr. bir kaç tane daha olşmasını ve biraz daha büyümesini istedi o yüzden son kez c.tesi bir daha gidicem kontrole pazar aksamına aldık ucak biletlerimizi pazarteside kısmetse yumurtalar toplanacak cumada transfer olucak artık nihayet kesinleşti:)) bu arada iki gün kalçadanda iğne olucakmışımmmm.... İnşaallah sende bi sorun olmuycak hemen transferin olucak sonrada beraberr bekleyippp mutlu haberlerr vericezzzz
Ya bana bildirim gelmyor şansa baktımSadec beğeniler ve öze mesaj geliyor ..
Maşallah maşallah yumurta sayıs çok iyi cnm herey yolunda gtmesine sevindim
Büyük bi ihtimal benimde cuma yada cumartsi olur tabi bi sorun çıkmazsa :)
Sevgili arkadaşlar size acil ve önemli bir sorum var. Doktor histereskopi yapmayı önerdi. Geçen sene yaptırmıştım. Temizdi. Sizce yaptırayım mı? Bin lira.
İçimden hiç yaptırmak geçmiyor. O bin lirayı IMSI gibi tekniklere veririm buna vereceğime diyorum. histereskopi gerektiren bir durum da yok gibi görünüyor. yani ultrasonda vs her şey normal. ama kimyasal oldu ya bir de rahmi göreyim diyor doktor. Yinede kararı bana bıraktı.
Sevgili arkadaşlar size acil ve önemli bir sorum var. Doktor histereskopi yapmayı önerdi. Geçen sene yaptırmıştım. Temizdi. Sizce yaptırayım mı? Bin lira.
İçimden hiç yaptırmak geçmiyor. O bin lirayı IMSI gibi tekniklere veririm buna vereceğime diyorum. histereskopi gerektiren bir durum da yok gibi görünüyor. yani ultrasonda vs her şey normal. ama kimyasal oldu ya bir de rahmi göreyim diyor doktor. Yinede kararı bana bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?