• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlar nasılsınız bugun benim çok belim ağrıyor ya ne alakaysa iğnelerle alakalı olabilirmi acaba

canımm kasıkların da ağrıyorsa fazla yumoş büyüdüğü için ağrıların olabilir kendine dikkat et ve yorma lütfen ...embriyolar dinlenmiş rahim ve dingin vücut seviyormuşş...
benim doktorum sorardı ağrın sızın var mı diye 5-6 yumoşum güzel büyüyordu o zamnlarda...yok deyince şaşırmıştı ..ve bel sırt aksık ağrılarım çatlatma iğnesiyle ortya çıkmıştı ...coşuyor sonuçtaa yumoşlar:16::16::16:

canımm kasıkların da ağrıyorsa fazla yumoş büyüdüğü için ağrıların olabilir kendine dikkat et ve yorma lütfen ...embriyolar dinlenmiş rahim ve dingin vücut seviyormuşş...
benim doktorum sorardı ağrın sızın var mı diye 5-6 yumoşum güzel büyüyordu o zamnlarda...yok deyince şaşırmıştı ..ve bel sırt aksık ağrılarım çatlatma iğnesiyle ortya çıkmıştı ...coşuyor sonuçtaa yumoşlar:16::16::16:

Aynı soruyu banada sormuştu doktorum bak ben onu unutmuşum :)) kesin ondandır
İkramaya doktor gibisin cnm valla bravo :)))

Cnm geçmiş olsun hiç sanmıyorum iğnelerden dolayı olduğunu hiç duymadım iğnelerin bel ağrısı yaptığını...
Hayırdır inşallah azda kaldı cumartesine ... Doktoramı görünsen acaba

bilmiyorumki canım ya bende bişi anlamadım bugun bide kasıklarımda başladı ağrımaya belim bi yandan kasıklarım bir yandan alalala

Aynen canım ya bugunde kasıklarımda ağrı başladı bende anlamadım, aslında bişeyde yapmıyorumda yorulayım, havalarda kötü bol bol yatıyorum yaksa ondanmı ağrıyor belim:))

bilmiyorumki canım ya bende bişi anlamadım bugun bide kasıklarımda başladı ağrımaya belim bi yandan kasıklarım bir yandan alalala

Bebişlerini düşün bence geçer :) dayanılmaz bi ağrın varsa sen istersen bi doktorunu sor gerçi ikramaya güzel açıklamış yumyumlar büyüdüğü içinde ola bilir ...
Geçmiyor zaman yaw biran önce bebiş haberleri alsak offf offfffff (:

Bebişlerini düşün bence geçer :) dayanılmaz bi ağrın varsa sen istersen bi doktorunu sor gerçi ikramaya güzel açıklamış yumyumlar büyüdüğü içinde ola bilir ...
Geçmiyor zaman yaw biran önce bebiş haberleri alsak offf offfffff (:

Aynen öyle canım ikramayanın dediği gibi olabilir, zaten persembe son kontrolum var cumada yola cıkıcaz beklim bakalım biraz.... valla canım sanki zaman durdu bide ben kıbrısa git 5 gün orda kal amann düşündükce heyecan basıyor :))vericez inşaallah hepimizzzz hayırlı haberlerrr sonrada bebişleri konusucaz boyu kilosu v.s sonrada bu gece uyumadı yaramazlık yaptı güldü konustu derken yaşlanıcazz inşaaaalllaahhhh :16::16::16:

Aynen öyle canım ikramayanın dediği gibi olabilir, zaten persembe son kontrolum var cumada yola cıkıcaz beklim bakalım biraz.... valla canım sanki zaman durdu bide ben kıbrısa git 5 gün orda kal amann düşündükce heyecan basıyor :))vericez inşaallah hepimizzzz hayırlı haberlerrr sonrada bebişleri konusucaz boyu kilosu v.s sonrada bu gece uyumadı yaramazlık yaptı güldü konustu derken yaşlanıcazz inşaaaalllaahhhh :16::16::16:

Ayyy keşke cnm gelsin o günler :))
Cnm transfer olduğunda uzun süre yat hemen kalkma ben öyle yapıcam en az 2 saat yatıcam lavoboya bile gitmeyi düşünmüyorum :))
Ben evde resmen hazırlık yapıyorum transfer yaklaşmasına yakın camlarımı halılarımı sildiricem çarşaflarımı değiştiricem ütülerimi yapıcam hiç iş bırakmıcam hatta mutfak alışverişini 15 günlük alıcam ki dışarı çıkmim sadece yemek yaparım başkada iş yapmıcam 15 gün yatıcam :)) kafayımı yiyorum ne (:

nasılsınız kızlar ??? görüşmeyeli yenı topiğniz hayırlı olsun doktor pğd yöntemini önerdi ama ne yapacagmı bılmıyorm karar veremedm zaten suan duşünmüyorumda ama neden onu önerdıkı ne kadar başarılı oluyor bu yöntemde bılenınız varmı:26::44:

nasılsınız kızlar ??? görüşmeyeli yenı topiğniz hayırlı olsun doktor pğd yöntemini önerdi ama ne yapacagmı bılmıyorm karar veremedm zaten suan duşünmüyorumda ama neden onu önerdıkı ne kadar başarılı oluyor bu yöntemde bılenınız varmı:26::44:

yeni topikmi açtınız kızlar benim hiçbişeyden haberim yok:44::44::44::44::44::44::44::44:

günaydın kızlar netim yoktu 2 gündür gelemdimm keyifler naısl

herkeslere selam...
uzun zamandır giremiyordum ev taşıdık.
inşallah herkes iyidir ve güzel haberler vardır.
biz bebişlerle iyiyiz büyüyor kuzularım. kocaman öpüyorum hepinizi :54::54:

yeni topikmi açtınız kızlar benim hiçbişeyden haberim yok:44::44::44::44::44::44::44::44:

Cnm sende yeni topik açtın dimi kilo ile ilgili hayırlı olsun nasıl gidiyor kilo vere bildinmi kiloyla beraber bi mucize olurda bebiş haberleri alırsın inşallahh dualarımın arası da sizleride aklımdan geçiriyorum isminizi bilmiyorum ama allahım aklımdan geçenleri biliyor ...

herkeslere selam...

Çok şükür iyiyiz cnm
Bebişler yazmışsın ikizlerin mi var maşallahhh allahım bizlerede nasip eder inşallahh

Çok şükür iyiyiz cnm asıl sen nasılsın eşin nasıl oldu eşinde kemik erimesi sorunu vardı sanırım herşey yolundadır inşallah

sağol iyiym :34::34::34:evet canım ileri derecede:44::44::44::44::44::44::44::44: cuma gün dr gideceğiz bakalım bir şey önerecekmi:26::26::26::26:

Cnm nasıl oldu belin ? İnşallah iyisindir cumartesine az kaldı iyi ol ne olursun :)) bende pazartesini iple çekiyorum ne dicek doktor çok merak ediyorum n

sağol iyiym :34::34::34:evet canım ileri derecede:44::44::44::44::44::44::44::44: cuma gün dr gideceğiz bakalım bir şey önerecekmi:26::26::26::26:

Deme yaaaa :(( ben ilk defa duyuyorum erkeklerde kemik erimesi olduğunu
Biiran önce sağlığına kavuşur tez zamanda eşin iyileşir inşallah cnm inan çok üzüldüm önce sağlık valla bebiş olmuyor diye bazen üzülüyorum ama şükredecek o kadar çok şeyimiz varki sağlık kadar önemli bişi yok allahım önce sağlık sonra hayırlısıyla bebiş nasip etsin hepimize

deme yaaaa :(( ben ilk defa duyuyorum erkeklerde kemik erimesi olduğunu
biiran önce sağlığına kavuşur tez zamanda eşin iyileşir inşallah cnm inan çok üzüldüm önce sağlık valla bebiş olmuyor diye bazen üzülüyorum ama şükredecek o kadar çok şeyimiz varki sağlık kadar önemli bişi yok allahım önce sağlık sonra hayırlısıyla bebiş nasip etsin hepimize

canım sağoll benim eşim beyin ameliyattı oldu sonrasında hipofiz yetmezliği gelişti bu hormonları düzenlemek için verdikleri ilaçlardan kaynaklandı

Cnm sende yeni topik açtın dimi kilo ile ilgili hayırlı olsun nasıl gidiyor kilo vere bildinmi kiloyla beraber bi mucize olurda bebiş haberleri alırsın inşallahh dualarımın arası da sizleride aklımdan geçiriyorum isminizi bilmiyorum ama allahım aklımdan geçenleri biliyor ...

evet canım diyet topiği açtım iki haftada üç kilo vermişim canım az az gidiyo ama gidiyo sonuçta

duaların için sağol allah razı olsun inşallah meleğim sürpriz yapar gelir ne güzel olur inşallah sende isteyen herkesede bu yıl bitmeden bebeğine kavuşur

herkeslere selam...

yerim senin bebişlerini çok tatlılar ya ev taşımışsın canım güle güle otur bebişlerini benim yerimede öp kokla

Back