Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delisin sen :) :) hesabin dogru cnm evet pozitif ama bakalim katlancak mi ?turquoisse ben bir hesap yaptım sen test yaptırmış olmalısın. pozitif öyle değil mi
ben de onu diodum cnm cizik atiyolar.galiba bende faydasi oldu.ofis his. koptu bana bayiltmadan bakti sanada oyle bise yapicak sanirim yapisiklik filan varsa acicak.hazir bakmisken azcik yeni hucre olusumu icin cizebilir.tabi cnm embriyoskop cok iyi diolar.ben ikisinde de yaptirmustim ama bu sefer yaptirmadim makinalari yoktu.Çok sağol cnaım cevabın için. Evet doktor değiştirdiğim için kendi görmek istiyor. Sanırım yaptırmayacağım.
Canım sorma doktor kendi belirliyor bunu. Özel bir merkezde yapıyor, çok az bir kısmını merkez alıyor, gerisini kendi alıyor. Aslında bize bu defa yardımcı olacağını söylemişti. Ben de geçen sene 600 TL'ye yaptırmıştım. Doktor yapmasak da olurmuş, temiz olduğunu tescil etmiş olduk demişti.
Canım çok üzüldüm. Allah günahlarını affetsin. Mekanları cennet olsun. Sizlere de sabır versin. Namazdan sonra okuyacağım canım.
Evet canım tüp yapılacak. Histereskopide rahimde ufak bir travma oluştuğu için faydalı oluyormuş. Onu zaten 17. gün yapacak. Bir öncekinde de yapmıştı. Histereskopi olmadan, görmeden yapabiliyor onu. Bu sefer sadece bakacak. Ne örnek alınacak ne bir şey. Ben karar verdim gibi, yaptırmayacağım. Embriyoskop'u da sorayım canım iyi dedin.
Canım senin ne zaman test günün? Tabiki çok merak ediyorum!!!!
cnm sıkılma rahat ol igneler ne ki ben tv izlerken batiriyodum valla ama simdi artik.karnimda yerim kalmadi o ayri mesele aha bak sonuc pozitif ama hala gunde 2 igne vuruyom.buyuk ihtimal 3 e cikicakAdım şenay cnm..benimde dualarım hepinizee....ama varya cnm cok sıkılmaya başladım iğnelerden herhalde vucudum cok şişti ve stres yapmaya başladı o yuzden suratım beş karıs ağlamaklı bi haldeyim bide ben ağır bi panik atak geçirmiştim bi kaç ay evvel ilaç kullanıyordum psikologum ilaçları azalttı ve kesicek pazartesioda bana kızdı iyileşmeden neden başladın tedaviye diye ya hastalanırsan ben sana nasıl müdahele edicem falan dedi iyice bunaldım anlıycgın
yazdim :)))Ben çok merek ediyorum :)) ne zaman güzel haberi yazacaksın ? Lütfen sonucu öğrendiğinde buraya kocaman hamileyimmmmmmm yaz :))
test gunum bugun tatlim ama ben dun yaptim.test günün ne zaman canım inşallah pozitif olur bu yolda bi arkadaşımız daha emeline kavuşur
evet kizlarr Allah devam ettirirse hamileyimm insallahhhh....
harika bir haber sağlıkla ilerlesin inşşşevet kizlarr Allah devam ettirirse hamileyimm insallahhhh....
günaydın arkadaşlarrrr Allahın izniyle dün start verildi ilk tüp bebeğe.puregon 150+menopur 75 ile...pazartesi bakalım kaç yumoşum olacak.rabbim sabırlar versin hepimizeeee
canım hayırlı olsunnn su gibi geçsin tedavin sonuda bebişli osun inşşş
ay allah razı olsun inşallah kuzummm
saol canim insallah size olsun darisi..allah kucağına almanıda nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun senin adına çok sevindim
saol yeterim.ben de bu gunleri gorucekmiydim.insallah saglikla ilerler cnm cok korkuyom..darisi sana cnmharika bir haber sağlıkla ilerlesin inşşş
günaydın arkadaşlarrrr allahın izniyle dün start verildi ilk tüp bebeğe.puregon 150+menopur 75 ile...pazartesi bakalım kaç yumoşum olacak.rabbim sabırlar versin hepimizeeee
saol canim insallah size olsun darisi..
Saol yeterim.ben de bu gunleri gorucekmiydim.insallah saglikla ilerler cnm cok korkuyom..darisi sana cnm
canim cok saol ben de sana cooook sevinicem insallah biliosunnn...darisi sana ve tum isteyenlere olsun insallahhhhhh..yaaa olsun artikk dimiiii seninkide bu tedavide insallahhh.ve de biliomusun cnm digerindeki gibi yatarak grcirmdim transferimi.. cnm 11. gun 121 cikti.Turkuaz canım sana bakmaya geldim. ÇOOOOOK sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kaç çıktı değerin?
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah
saol cnm benim insallahhhhh tum isteyene versin allahhh ins...Canım benim Allah tamamına erdirsin çoook çook sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına olsun.
yaaaa sok oldun dimi tatlim :))) cok saol insallah cnm edin bana dua :)) bende optum ikinizi cnm :)Turkuaaaaaazzzzzzzzz canım yaaaaaaa nasıl mutlu oldum ben, sanki yeniden kendi hamileligimin haberini aldim. Valla gözlerim doldu :)))
Allahım sağlıklı bir hamilelik kolay bir dogum nasip etsin canım. Kalan 8 ay boyunca oğlumla dua edicez senin için. Öpüyorum :)
saol cnm insallahh darisi sana olsun ins.Slm kzılar iyisinzdir inş ben iyim okula gidip geliyorum turkuazcım tebrk edrim canım rabbim inş saglıkla sıhatle devamını nasip etsin inş darısı hepimize olsun bu yeni yılda saglık huzr mutluluk hep yanımzda olsun ve bebişlerimz bize süpriz yapssın butun dileğim bu allhım hayırlı kapılar açsın sorunlarımz sıkıntılarımz uçup gitsin inş
amin kuzum saolll senin bebisler napio?Amanın canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Mrb arkadaşlar benimde dün trasferim yapıldı tek embriyo konuldu. Ama çok zor yapıldı bir sürü aksilikler yaşandı. Pek umutlu olmasamda yinede sonucu dört gözle bekliyorum.
canim cok saol ben de sana cooook sevinicem insallah biliosunnn...darisi sana ve tum isteyenlere olsun insallahhhhhh..yaaa olsun artikk dimiiii seninkide bu tedavide insallahhh.ve de biliomusun cnm digerindeki gibi yatarak grcirmdim transferimi.. cnm 11. gun 121 cikti.