canos simdi sana tavsiyem eger histereskopiden sonra diger adetinde tup yapicaksa istereskopinin faydasi var.ama yapmicak tek rahime bakicaksa yaptirma cok ellettin kendini canim bissuuru sey yaptilar .. ben 500 e yaptirdim canim buarada... benim dr. um imsinin bi fayfadasinin olmadigini soyluyor ama embriyoskopun faydasi oldugunu soyluyor.ikisi de 500 er tl imsi yerine embriyoskopa koydurabilirsin..Sevgili arkadaşlar size acil ve önemli bir sorum var. Doktor histereskopi yapmayı önerdi. Geçen sene yaptırmıştım. Temizdi. Sizce yaptırayım mı? Bin lira.
İçimden hiç yaptırmak geçmiyor. O bin lirayı IMSI gibi tekniklere veririm buna vereceğime diyorum. histereskopi gerektiren bir durum da yok gibi görünüyor. yani ultrasonda vs her şey normal. ama kimyasal oldu ya bir de rahmi göreyim diyor doktor. Yinede kararı bana bıraktı.
ilk gunler tabi bise olmaz bebek bi sure sonra tutunuyor.o belirtiler de hamileleik olabilir insallahhhkizlar hatirliyosunuz belkide beni ilk hamileliyim kimyasal oldu,dusuk yapdim
ayin 23 unde ikinci tup bebek denememi yapdim dondurulmuslarla iki tane blastokist iyi kalitede embiro transfer oldu ilk gunler bi seyler hiss etmiyodum ama dunden itibaren kasik bel agriis yasiyorum cok ari oluyo en cok belde kasiklarda batmalar bu nedir acaba cok korkuyorum boyle olupda hamile olan varmi
ayy canim basiniz saolsunn mekanlati cennet olsun .. okurum tabi..cok kötü 1 hafta geçirdim canlar..
1 hafta içinde canımın bi parçası cok sevdiğim iki insanı kaybettim
gecen cuma dedemi kaybettik çarsamba günüde dedemin kardeşi amcamı kaybettik
5 gün içinde arka arkaya iki kardeş cenazemiz vardı cok etkilendim yıkıldım
sizlerden ricam 1 er fatiha okuyabilirmisiniz ölmüşlerimiz için