• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar merhaba birkaç gün uğrayamayacağım..haftasonu misaifr trafiğim olacak inşaallah...cumartesi istanbuldaki arkadaşlarım gelecek onları ağırlayacağım özlemiştim hepsinii..pazar günü de kv giller gelecekmiş...ben çağırmaktan bıkmıştımm..artık kendileri bilir gelirlerse gelirler dediğim sırada gelmeceklerin söylemişler eşimi arayıp... hepinizi öpüyorumm görüşmek üzere inşallah

merhabalar ben butik kurabiye tarifi arıyorum şeker hamuru kalıp vs.

ama böyle portakallı falan, tadı da güzel olsun istiyorum sadece görüntüsü değil.:56:

gülden bir arkadaşı için yapmıştı tarifi bulabilir miyim acaba?:40:

öpüyorum :54::54::54:

evet canım diyet topiği açtım iki haftada üç kilo vermişim canım az az gidiyo ama gidiyo sonuçta

duaların için sağol allah razı olsun inşallah meleğim sürpriz yapar gelir ne güzel olur inşallah sende isteyen herkesede bu yıl bitmeden bebeğine kavuşur

yerim senin bebişlerini çok tatlılar ya ev taşımışsın canım güle güle otur bebişlerini benim yerimede öp kokla

Amin cnm 2014 bizim yılımız olur inşallah :)

günaydın kızlar

herkese güzel bi gün olsun gönlünüzden geçeni Rabbim hayırlı kılarak nasip etsin

kızlar merhaba birkaç gün uğrayamayacağım..haftasonu misaifr trafiğim olacak inşaallah...cumartesi istanbuldaki arkadaşlarım gelecek onları ağırlayacağım özlemiştim hepsinii..pazar günü de kv giller gelecekmiş...ben çağırmaktan bıkmıştımm..artık kendileri bilir gelirlerse gelirler dediğim sırada gelmeceklerin söylemişler eşimi arayıp... hepinizi öpüyorumm görüşmek üzere inşallah

kolay gelsin canım misafirlerin ağır toplarmış arkadaşlarınla eğleneceğine eminim ama inşallah kayınvalidenlerlede güzel zaman geçirirsiniz senin gibi maharetli bi gelinleri olduğu için çok şanslılar bunu onlara hissettir :34::34::34::34::34::34::34::34: bu arada çok kalacaklarmı acaba seni bizden çok ayrı koymasınlar:20::20::20::20::20::20:

Selam kızlar moralim çook bozuk bebişim öksürüyor ve burnu tıkalı nasıl oldu üşüttü anlamadım bebek bakması çok zor insan ne yapacağını şaşıp kalıyor ama zor olsada darısı başınıza olsun canlarımm.

Slm kızlar bu millet nereye gidiyor kimseyi bulamıyorum girdiğimde neyse biz iyiyiz görkem bey 2 günden beri beni üzmüyor kendime yardımcı buldum saç kurutma makinası :52: görkem bununla dalıyor uykuya kıpırdanınca hemen çalıştırıyorum uyumaya devam ediyo valla bunla çok rahat ettim gecede çalıştıryorum uyanınca gece altını alınca uykusu açılıyo sonrada uyumakta zorlanıyo neyse geçen gün merkezimize ziyarete gittik sevindiler fotosunu falan çektiler sonra dosyamı incelemişler dün aradılar yüksek fsh la 1 yumurtayla hamile kalma hikayesini sayfalarında paylaşmak istediklerini söylediler bende kabul ettim başkalarına umut olsun diye merkezim smyrna izmirde bakmak isteyenler başarı öyküsü adı altında yazıyor inşallah umut olurum herkese doktor çok bekleme 1 yaşına gelince gel hemen 2. İçin dedi bakalım inşallah kendiliğinden olurda gerek kalmaz:46:

Ayyy keşke cnm gelsin o günler :))
Cnm transfer olduğunda uzun süre yat hemen kalkma ben öyle yapıcam en az 2 saat yatıcam lavoboya bile gitmeyi düşünmüyorum :))
Ben evde resmen hazırlık yapıyorum transfer yaklaşmasına yakın camlarımı halılarımı sildiricem çarşaflarımı değiştiricem ütülerimi yapıcam hiç iş bırakmıcam hatta mutfak alışverişini 15 günlük alıcam ki dışarı çıkmim sadece yemek yaparım başkada iş yapmıcam 15 gün yatıcam :)) kafayımı yiyorum ne (:

süpersinnn canım en iyisini yapmıssın bende dün temizlikçi aldım evi kaldırttım temizlettim zaten belim ağrıyor yapamam diye.. transferden sonra gittiğim merkez 4 saatte yakın yatırıyormus ondan sonra ucaga binip gelicez ALLAH nasip ederse sen gittinmi kontrole ne zaman senin transfer

Cnm nasıl oldu belin ? İnşallah iyisindir cumartesine az kaldı iyi ol ne olursun :)) bende pazartesini iple çekiyorum ne dicek doktor çok merak ediyorum n

canım benimde 14 tane yumurta oluşmus ama dr. bir kaç tane daha olşmasını ve biraz daha büyümesini istedi o yüzden son kez c.tesi bir daha gidicem kontrole pazar aksamına aldık ucak biletlerimizi pazarteside kısmetse yumurtalar toplanacak cumada transfer olucak artık nihayet kesinleşti:)) bu arada iki gün kalçadanda iğne olucakmışımmmm.... İnşaallah sende bi sorun olmuycak hemen transferin olucak sonrada beraberr bekleyippp mutlu haberlerr vericezzzz:16::16::46::46:

canım benimde 14 tane yumurta oluşmus ama dr. bir kaç tane daha olşmasını ve biraz daha büyümesini istedi o yüzden son kez c.tesi bir daha gidicem kontrole pazar aksamına aldık ucak biletlerimizi pazarteside kısmetse yumurtalar toplanacak cumada transfer olucak artık nihayet kesinleşti:)) bu arada iki gün kalçadanda iğne olucakmışımmmm.... İnşaallah sende bi sorun olmuycak hemen transferin olucak sonrada beraberr bekleyippp mutlu haberlerr vericezzzz:16::16::46::46:

Ya bana bildirim gelmyor şansa baktım :( Sadec beğeniler ve öze mesaj geliyor ..
Maşallah maşallah yumurta sayıs çok iyi cnm herey yolunda gtmesine sevindim
Büyük bi ihtimal benimde cuma yada cumartsi olur tabi bi sorun çıkmazsa :)

Sevgili arkadaşlar size acil ve önemli bir sorum var. Doktor histereskopi yapmayı önerdi. Geçen sene yaptırmıştım. Temizdi. Sizce yaptırayım mı? Bin lira.

İçimden hiç yaptırmak geçmiyor. O bin lirayı IMSI gibi tekniklere veririm buna vereceğime diyorum. histereskopi gerektiren bir durum da yok gibi görünüyor. yani ultrasonda vs her şey normal. ama kimyasal oldu ya bir de rahmi göreyim diyor doktor. Yinede kararı bana bıraktı.

Son düzenleme:
kizlar hatirliyosunuz belkide beni ilk hamileliyim kimyasal oldu,dusuk yapdim
ayin 23 unde ikinci tup bebek denememi yapdim dondurulmuslarla iki tane blastokist iyi kalitede embiro transfer oldu ilk gunler bi seyler hiss etmiyodum ama dunden itibaren kasik bel agriis yasiyorum cok ari oluyo en cok belde kasiklarda batmalar bu nedir acaba cok korkuyorum boyle olupda hamile olan varmi :43::43:

Ya bana bildirim gelmyor şansa baktım :( Sadec beğeniler ve öze mesaj geliyor ..
Maşallah maşallah yumurta sayıs çok iyi cnm herey yolunda gtmesine sevindim
Büyük bi ihtimal benimde cuma yada cumartsi olur tabi bi sorun çıkmazsa :)

inşaallahh sende bi sorun çıkmıycak cnm içini benim gibi ferahh tuttt

Sevgili arkadaşlar size acil ve önemli bir sorum var. Doktor histereskopi yapmayı önerdi. Geçen sene yaptırmıştım. Temizdi. Sizce yaptırayım mı? Bin lira.

İçimden hiç yaptırmak geçmiyor. O bin lirayı IMSI gibi tekniklere veririm buna vereceğime diyorum. histereskopi gerektiren bir durum da yok gibi görünüyor. yani ultrasonda vs her şey normal. ama kimyasal oldu ya bir de rahmi göreyim diyor doktor. Yinede kararı bana bıraktı.

canım geçmiş olsun öncelikle. galiba doktor değiştirdin. geçen sene

histereskopi olduysan niye bir daha istiyor ki? ben 3 tüp tedavisinden sonra

özelde kendim yaptırmıştım, doktor gerek yok diyordu. sen bilirsin ama

kolay değil histereskopi geçirmek, pahalı da hem. 4. tüpten hemen önce yaptırmıştım 2cm lik

polip varmış tüpün dibinde onu aldılar. sonraki ay tüp tedavim oldu. bir daha yaptırmak istemem doğrusu

iyi düşün aklına ne yatıyorsa öyle karar ver. öptüm.:38:

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine evlerimizdeki huzur ve mutluluğu artırsın bedenimize sağlık versin ve bizi tüm kötülüklerden korusun

AMİN

neden bi daha istediki doktorun canım bi defa yapmışsın bi sorunda yoksa ne gerek var ama tabiki seni en iyi doktorun tanır bide çok pahalı yaaaa ben haziran ayında 450 liraya yaptırdım

cok kötü 1 hafta geçirdim canlar..
1 hafta içinde canımın bi parçası cok sevdiğim iki insanı kaybettim:14:
gecen cuma dedemi kaybettik çarsamba günüde dedemin kardeşi amcamı kaybettik
5 gün içinde arka arkaya iki kardeş cenazemiz vardı cok etkilendim yıkıldım:14::14:

sizlerden ricam 1 er fatiha okuyabilirmisiniz ölmüşlerimiz için

Back