canos simdi sana tavsiyem eger histereskopiden sonra diger adetinde tup yapicaksa istereskopinin faydasi var.ama yapmicak tek rahime bakicaksa yaptirma cok ellettin kendini canim bissuuru sey yaptilar .. ben 500 e yaptirdim canim buarada... benim dr. um imsinin bi fayfadasinin olmadigini soyluyor ama embriyoskopun faydasi oldugunu soyluyor.ikisi de 500 er tl imsi yerine embriyoskopa koydurabilirsin..Sevgili arkadaşlar size acil ve önemli bir sorum var. Doktor histereskopi yapmayı önerdi. Geçen sene yaptırmıştım. Temizdi. Sizce yaptırayım mı? Bin lira.
İçimden hiç yaptırmak geçmiyor. O bin lirayı IMSI gibi tekniklere veririm buna vereceğime diyorum. histereskopi gerektiren bir durum da yok gibi görünüyor. yani ultrasonda vs her şey normal. ama kimyasal oldu ya bir de rahmi göreyim diyor doktor. Yinede kararı bana bıraktı.
ilk gunler tabi bise olmaz bebek bi sure sonra tutunuyor.o belirtiler de hamileleik olabilir insallahhhkizlar hatirliyosunuz belkide beni ilk hamileliyim kimyasal oldu,dusuk yapdim
ayin 23 unde ikinci tup bebek denememi yapdim dondurulmuslarla iki tane blastokist iyi kalitede embiro transfer oldu ilk gunler bi seyler hiss etmiyodum ama dunden itibaren kasik bel agriis yasiyorum cok ari oluyo en cok belde kasiklarda batmalar bu nedir acaba cok korkuyorum boyle olupda hamile olan varmi
ayy canim basiniz saolsunn mekanlati cennet olsun .. okurum tabi..cok kötü 1 hafta geçirdim canlar..
1 hafta içinde canımın bi parçası cok sevdiğim iki insanı kaybettim
gecen cuma dedemi kaybettik çarsamba günüde dedemin kardeşi amcamı kaybettik
5 gün içinde arka arkaya iki kardeş cenazemiz vardı cok etkilendim yıkıldım
sizlerden ricam 1 er fatiha okuyabilirmisiniz ölmüşlerimiz için
cok kötü 1 hafta geçirdim canlar..
ayy canim basiniz saolsunn mekanlati cennet olsun .. okurum tabi..
saol canlar Allah razı olsunCanım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
Allah razı olsun canım saolbaşınız sağolsun tatlım Allah mekanlarını cennet etsin fatiha okudum canım
saol canlar Allah razı olsun
inşaallahh sende bi sorun çıkmıycak cnm içini benim gibi ferahh tuttt
İnşallah cnm
Ferah tutmaya çalışıcam bakalım ne kadar başarılı olurum bilmiyorum gerçi hafta sonu girdi araya pazartesi gününkü heycanını biraz unuturum :)) pazartesi bizim için büyük gün hadi hayırlısı :)
((( başınız sağ olsun kuzum, mekanları cennet olsun inşallah...
Okumazmıyız cnm okudum bile başın sağolsun dicek bişi bulamadım çok üzüldüm mekanları cennet olsun
saolun kızlar Allah razı olsun..Başın sağolsun canım ALLAH sabır versin kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip etsin yattıkları yer cennet olsun
Gecen cuma dedemi kaybettik çarsamba günüde dedemin kardeşi amcamı kaybettik
Sizlerden ricam 1 er fatiha okuyabilirmisiniz ölmüşlerimiz için
benim sonucumu merak edenler parmak kaldirsinnnnnnn :))
aynen öyle canım bizim için büyük gün dualarınızda beni unutmayınn
benim sonucumu merak edenler parmak kaldirsinnnnnnn :))
Hiç unuturmuyum cnm adını bilmesemde aklımdasın allahın izniyle herşey güzel olacak
canım geçmiş olsun öncelikle. galiba doktor değiştirdin. geçen sene
histereskopi olduysan niye bir daha istiyor ki? ben 3 tüp tedavisinden sonra
özelde kendim yaptırmıştım, doktor gerek yok diyordu. sen bilirsin ama
kolay değil histereskopi geçirmek, pahalı da hem. 4. tüpten hemen önce yaptırmıştım 2cm lik
polip varmış tüpün dibinde onu aldılar. sonraki ay tüp tedavim oldu. bir daha yaptırmak istemem doğrusu
iyi düşün aklına ne yatıyorsa öyle karar ver. öptüm.
neden bi daha istediki doktorun canım bi defa yapmışsın bi sorunda yoksa ne gerek var ama tabiki seni en iyi doktorun tanır bide çok pahalı yaaaa ben haziran ayında 450 liraya yaptırdım
canos simdi sana tavsiyem eger histereskopiden sonra diger adetinde tup yapicaksa istereskopinin faydasi var.ama yapmicak tek rahime bakicaksa yaptirma cok ellettin kendini canim bissuuru sey yaptilar .. ben 500 e yaptirdim canim buarada... benim dr. um imsinin bi fayfadasinin olmadigini soyluyor ama embriyoskopun faydasi oldugunu soyluyor.ikisi de 500 er tl imsi yerine embriyoskopa koydurabilirsin..
Adım şenay cnm..benimde dualarım hepinizee....ama varya cnm cok sıkılmaya başladım iğnelerden herhalde vucudum cok şişti ve stres yapmaya başladı o yuzden suratım beş karıs ağlamaklı bi haldeyim bide ben ağır bi panik atak geçirmiştim bi kaç ay evvel ilaç kullanıyordum psikologum ilaçları azalttı ve kesicek pazartesioda bana kızdı iyileşmeden neden başladın tedaviye diye ya hastalanırsan ben sana nasıl müdahele edicem falan dedi iyice bunaldım anlıycgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?