Tüp Bebek Günlüğümüz !

canos simdi sana tavsiyem eger histereskopiden sonra diger adetinde tup yapicaksa istereskopinin faydasi var.ama yapmicak tek rahime bakicaksa yaptirma cok ellettin kendini canim bissuuru sey yaptilar .. ben 500 e yaptirdim canim buarada... benim dr. um imsinin bi fayfadasinin olmadigini soyluyor ama embriyoskopun faydasi oldugunu soyluyor.ikisi de 500 er tl imsi yerine embriyoskopa koydurabilirsin..
ilk gunler tabi bise olmaz bebek bi sure sonra tutunuyor.o belirtiler de hamileleik olabilir insallahhh

ayy canim basiniz saolsunn mekanlati cennet olsun .. okurum tabi..

Canım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

başınız sağolsun tatlım Allah mekanlarını cennet etsin fatiha okudum canım

inşaallahh sende bi sorun çıkmıycak cnm içini benim gibi ferahh tuttt

İnşallah cnm
Ferah tutmaya çalışıcam bakalım ne kadar başarılı olurum bilmiyorum gerçi hafta sonu girdi araya pazartesi gününkü heycanını biraz unuturum :)) pazartesi bizim için büyük gün hadi hayırlısı :)

Okumazmıyız cnm okudum bile başın sağolsun dicek bişi bulamadım çok üzüldüm mekanları cennet olsun

Son düzenleme:

Başın sağolsun canım ALLAH sabır versin kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip etsin yattıkları yer cennet olsun

aynen öyle canım bizim için büyük gün dualarınızda beni unutmayınn

((( başınız sağ olsun kuzum, mekanları cennet olsun inşallah...

Okumazmıyız cnm okudum bile başın sağolsun dicek bişi bulamadım çok üzüldüm mekanları cennet olsun

Başın sağolsun canım ALLAH sabır versin kalanlara uzun sağlıklı ömür nasip etsin yattıkları yer cennet olsun
saolun kızlar Allah razı olsun..
ölüm elbet hepimizin başına gelicek biliyoruz ama ayrılık insana zor geliyor Rabbim güzel yelerde karsılastırsın bi daha bizleri inşallah

canımm başın sağolsun mekanları cennet olsun nur içinde yatsınlar fatiha okudum rabbim kabul etsin

Hiç unuturmuyum cnm adını bilmesemde aklımdasın allahın izniyle herşey güzel olacak

Adım şenay cnm..benimde dualarım hepinizee....ama varya cnm cok sıkılmaya başladım iğnelerden herhalde vucudum cok şişti ve stres yapmaya başladı o yuzden suratım beş karıs ağlamaklı bi haldeyim bide ben ağır bi panik atak geçirmiştim bi kaç ay evvel ilaç kullanıyordum psikologum ilaçları azalttı ve kesicek pazartesioda bana kızdı iyileşmeden neden başladın tedaviye diye ya hastalanırsan ben sana nasıl müdahele edicem falan dedi iyice bunaldım anlıycgın

Çok sağol cnaım cevabın için. Evet doktor değiştirdiğim için kendi görmek istiyor. Sanırım yaptırmayacağım.

neden bi daha istediki doktorun canım bi defa yapmışsın bi sorunda yoksa ne gerek var ama tabiki seni en iyi doktorun tanır bide çok pahalı yaaaa ben haziran ayında 450 liraya yaptırdım

Canım sorma doktor kendi belirliyor bunu. Özel bir merkezde yapıyor, çok az bir kısmını merkez alıyor, gerisini kendi alıyor. Aslında bize bu defa yardımcı olacağını söylemişti. Ben de geçen sene 600 TL'ye yaptırmıştım. Doktor yapmasak da olurmuş, temiz olduğunu tescil etmiş olduk demişti.

Canım çok üzüldüm. Allah günahlarını affetsin. Mekanları cennet olsun. Sizlere de sabır versin. Namazdan sonra okuyacağım canım.

Evet canım tüp yapılacak. Histereskopide rahimde ufak bir travma oluştuğu için faydalı oluyormuş. Onu zaten 17. gün yapacak. Bir öncekinde de yapmıştı. Histereskopi olmadan, görmeden yapabiliyor onu. Bu sefer sadece bakacak. Ne örnek alınacak ne bir şey. Ben karar verdim gibi, yaptırmayacağım. Embriyoskop'u da sorayım canım iyi dedin.

Canım senin ne zaman test günün? Tabiki çok merak ediyorum!!!!

Canım tedavin hayırlı olsun. Ne aşamadasın? İğnelerle barış bence :) Ben de bu sabah hesapladım. 150'ye yakın iğne olmuşum. Bu iş böyle. Canını da çok sıkmamaya çalış.

turquoisse ben bir hesap yaptım sen test yaptırmış olmalısın. pozitif öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…