selam kızlar nasılsınız bugun benim çok belim ağrıyor ya ne alakaysa iğnelerle alakalı olabilirmi acaba
canımm kasıkların da ağrıyorsa fazla yumoş büyüdüğü için ağrıların olabilir kendine dikkat et ve yorma lütfen ...embriyolar dinlenmiş rahim ve dingin vücut seviyormuşş...
benim doktorum sorardı ağrın sızın var mı diye 5-6 yumoşum güzel büyüyordu o zamnlarda...yok deyince şaşırmıştı ..ve bel sırt aksık ağrılarım çatlatma iğnesiyle ortya çıkmıştı ...coşuyor sonuçtaa yumoşlar
Cnm geçmiş olsun hiç sanmıyorum iğnelerden dolayı olduğunu hiç duymadım iğnelerin bel ağrısı yaptığını...
Hayırdır inşallah azda kaldı cumartesine ... Doktoramı görünsen acaba
canımm kasıkların da ağrıyorsa fazla yumoş büyüdüğü için ağrıların olabilir kendine dikkat et ve yorma lütfen ...embriyolar dinlenmiş rahim ve dingin vücut seviyormuşş...
benim doktorum sorardı ağrın sızın var mı diye 5-6 yumoşum güzel büyüyordu o zamnlarda...yok deyince şaşırmıştı ..ve bel sırt aksık ağrılarım çatlatma iğnesiyle ortya çıkmıştı ...coşuyor sonuçtaa yumoşlar
bilmiyorumki canım ya bende bişi anlamadım bugun bide kasıklarımda başladı ağrımaya belim bi yandan kasıklarım bir yandan alalala
Bebişlerini düşün bence geçer :) dayanılmaz bi ağrın varsa sen istersen bi doktorunu sor gerçi ikramaya güzel açıklamış yumyumlar büyüdüğü içinde ola bilir ...
Geçmiyor zaman yaw biran önce bebiş haberleri alsak offf offfffff
Aynen öyle canım ikramayanın dediği gibi olabilir, zaten persembe son kontrolum var cumada yola cıkıcaz beklim bakalım biraz.... valla canım sanki zaman durdu bide ben kıbrısa git 5 gün orda kal amann düşündükce heyecan basıyor :))vericez inşaallah hepimizzzz hayırlı haberlerrr sonrada bebişleri konusucaz boyu kilosu v.s sonrada bu gece uyumadı yaramazlık yaptı güldü konustu derken yaşlanıcazz inşaaaalllaahhhh
nasılsınız kızlar ??? görüşmeyeli yenı topiğniz hayırlı olsun doktor pğd yöntemini önerdi ama ne yapacagmı bılmıyorm karar veremedm zaten suan duşünmüyorumda ama neden onu önerdıkı ne kadar başarılı oluyor bu yöntemde bılenınız varmı:26::44:
günaydın kızlar netim yoktu 2 gündür gelemdimm keyifler naısl
yeni topikmi açtınız kızlar benim hiçbişeyden haberim yok:44::44::44::44::44::44::44::44:
herkeslere selam...
uzun zamandır giremiyordum ev taşıdık.
inşallah herkes iyidir ve güzel haberler vardır.
biz bebişlerle iyiyiz büyüyor kuzularım. kocaman öpüyorum hepinizi
Çok şükür iyiyiz cnm asıl sen nasılsın eşin nasıl oldu eşinde kemik erimesi sorunu vardı sanırım herşey yolundadır inşallah
bilmiyorumki canım ya bende bişi anlamadım bugun bide kasıklarımda başladı ağrımaya belim bi yandan kasıklarım bir yandan alalala
sağol iyiymevet canım ileri derecede:44::44::44::44::44::44::44::44: cuma gün dr gideceğiz bakalım bir şey önerecekmi:26::26::26::26:
deme yaaaa( ben ilk defa duyuyorum erkeklerde kemik erimesi olduğunu
biiran önce sağlığına kavuşur tez zamanda eşin iyileşir inşallah cnm inan çok üzüldüm önce sağlık valla bebiş olmuyor diye bazen üzülüyorum ama şükredecek o kadar çok şeyimiz varki sağlık kadar önemli bişi yok allahım önce sağlık sonra hayırlısıyla bebiş nasip etsin hepimize
Cnm sende yeni topik açtın dimi kilo ile ilgili hayırlı olsun nasıl gidiyor kilo vere bildinmi kiloyla beraber bi mucize olurda bebiş haberleri alırsın inşallahh dualarımın arası da sizleride aklımdan geçiriyorum isminizi bilmiyorum ama allahım aklımdan geçenleri biliyor ...
herkeslere selam...
uzun zamandır giremiyordum ev taşıdık.
inşallah herkes iyidir ve güzel haberler vardır.
biz bebişlerle iyiyiz büyüyor kuzularım. kocaman öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?