• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Keçi kızım teyzesı cıddı keçilik yapıyor benı son ses avazım çıktığı kadar bağırtıyor evde :5:yorgun bıtmış haldyim gözüm kocamı bilem görmüyor herseye içki kapmış durumdayım gergınım fena halde sen nadılsn cnm test ne zamn do güzel haber alıcam inşllhhhhh rabbım sizden de bunları duymayı nasıp etsın yaramaz yarılar verişin inşllhhhhh duam beddua gı boldu ama ben hiç uslu hır tüp evlendi görmedim kardeşim
ayy allah yardimcin olsun cnm :)) bagirma cocugumuza :) cnm bn ne yapim ya off sıkıldim valla dusunmekten tuttu mu tutmadimi diye bizim gucumuz bitmis ya sabrimiz kalmamis cnm topige yeni takilmaya baslayan kizlari okuyorum da icim sisiyo Allah tez zamanda versin istedikdikletini benim gibi 3 denemesinler insallah.
işlrimi bitirdim ütüyü alt ettim dışarıya çıktım bir arkadaşım hamileymiş ona güzel hediyeler aldım eve geldim yemek yaptım şimdide çay yaptım hadi gelin birlikte içelim :68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68:

Allah kendi bebegine alisvers yapacagin gunleride gostersin insallahh..

ayy allah yardimcin olsun cnm :)) bagirma cocugumuza :) cnm bn ne yapim ya off sıkıldim valla dusunmekten tuttu mu tutmadimi diye bizim gucumuz bitmis ya sabrimiz kalmamis cnm topige yeni takilmaya baslayan kizlari okuyorum da icim sisiyo Allah tez zamanda versin istedikdikletini benim gibi 3 denemesinler insallah.

Amın cnm rabbım isteyen her kadına verişin anneliği bağırma dimek tızım bu benı çıldırtıyr ciddi hıperaktıf bıd bıdı konuşuyor papağanı gibi yaaa bana gözlerini patlatıyor bagımaaa diyoryeyeyyy apma kapa ac apma diyip diyip kaçıyraradan rabbım hepinize nasip ediciek inşallh benim de 2. Demem bu keçi kız teyzesi bir geldi tam geldi senınde tutucak inşllhhhh bu son olsun kucağın dolsun

:3:slm kzılar iyi gecelrinz olsun sabh güneşiniz saglık sıhat huzr mutlulukla doğsun yuvalarımıza rabbimn iznyle inş:16:sağolun ikramaya ve saracım yok malesef ablam olydı yakınımda eyiydi yada ben orada olydım ama işte kısmet çok şükür iyim eşim sağolsun iyi olmamda yardımcı oldu çorbamı yaptı akşm içtik bugunde sinemaya götürdü thoru izledik tavsiye edrim rabbim hepimzin mutluluğunu daim etsin çok şükr bu gunlerimze allah bugunlerimizi aratmsın gülden abla bugunlerde yok işleri var sanırım topk aktif değil pek:40:

günaydın kızlar güzel bir hafta geçirelim inşş

aminnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Rabb'im;
Ben duamı ettim.
Emanetim sendedir.
Hüküm sende,
Nâsibim "ol" emrindedir..

Merhaba Kızlar Ben Elif,

Çocukluk aşkım olan eşimle 5 yıldır evliyiz.Evliliğimizin 4 yılı vajinismus hastalığıyla geçti.Eşimle 4 yıl ilişkiye giremedik.Gitmediğimiz doktor kalmadı tam umudumuzu kesmişken Ankarada bir doktor bitecek evliliğimizi kurtardı.Tam mutlu olduk derken bu seferde eşimden kaynaklanan bir sorunla hamile kalamadım.Tüp bebek denedik ama ne yazıkki tutmadı.Kararlıydık herşeyin üstünden gelen biz bununda üstünden gelecektik.2.denememizde hamile kaldım hemde ikiz.Sonucu aldığım gün bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.Şuan 14 haftalık ikizlere hamileyim ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatamam.Allah sizlerede versin inşallah.Lütfen umudunuzu kırmayın ve asla vazgeçmeyin.Bugün doktor kontrolüm var.Cinsiyetleri belli olacak çok merek ediyorum.İçinden cinsiyetleri ile ilgili tahmin yapmak isteyen varsa çok sevinirim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Slm kızlar arada size slm verip çıkıyorum görkem hiç durmuyor akşam toplasan 2 saatlik uykuyla duruyor biraz önce uyudu daha ama heran uyanabilir tilki uykusunda resmen cumartesi günü merkezimize ziyarete gittik çok sevdiler ordakiler fotoğraf çekildiler doktorumuzda sevdi 1 yaşında olunca ikinciye gel dedi inşallah kendiliğinden olurda gitmek zorunda kalmam sizlerden haber varmı geçmişe bakamadım inşallah güzel haberler vardır öptüm hepinizi:54:

Merhaba Kızlar Ben Elif,

Çocukluk aşkım olan eşimle 5 yıldır evliyiz.Evliliğimizin 4 yılı vajinismus hastalığıyla geçti.Eşimle 4 yıl ilişkiye giremedik.Gitmediğimiz doktor kalmadı tam umudumuzu kesmişken Ankarada bir doktor bitecek evliliğimizi kurtardı.Tam mutlu olduk derken bu seferde eşimden kaynaklanan bir sorunla hamile kalamadım.Tüp bebek denedik ama ne yazıkki tutmadı.Kararlıydık herşeyin üstünden gelen biz bununda üstünden gelecektik.2.denememizde hamile kaldım hemde ikiz.Sonucu aldığım gün bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.Şuan 14 haftalık ikizlere hamileyim ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatamam.Allah sizlerede versin inşallah.Lütfen umudunuzu kırmayın ve asla vazgeçmeyin.Bugün doktor kontrolüm var.Cinsiyetleri belli olacak çok merek ediyorum.İçinden cinsiyetleri ile ilgili tahmin yapmak isteyen varsa çok sevinirim.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Zor günler geçirmişsin çok şükür hepsi geçti gitti maşallah ikizlerinde var senden mutlusu yoktur :)) içime ikiside kız diye doğdu ama sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez ... İnşallah kolay bi hamilelik geçirirsin cnm
Cinsiyetlerini öğrenince bizee yazsana :) inşallah benimde ikizlerim olur hep hayalimdir

Son düzenleme:
:3:slm kzılar iyi gecelrinz olsun sabh güneşiniz saglık sıhat huzr mutlulukla doğsun yuvalarımıza rabbimn iznyle inş:16:sağolun ikramaya ve saracım yok malesef ablam olydı yakınımda eyiydi yada ben orada olydım ama işte kısmet çok şükür iyim eşim sağolsun iyi olmamda yardımcı oldu çorbamı yaptı akşm içtik bugunde sinemaya götürdü thoru izledik tavsiye edrim rabbim hepimzin mutluluğunu daim etsin çok şükr bu gunlerimze allah bugunlerimizi aratmsın gülden abla bugunlerde yok işleri var sanırım topk aktif değil pek:40:
sorma gülüm ben de pek uğrayamıyrorumm Güldenimin de paşalarıyla kızkardeşi geldi o sebeple pc yi paşalarına kaptırmış uğrayamıyor..birkaç güne döner sanırım aramıza....benim de düzenim falan karıştı ..33. günüm hala adet olmadımm 28 -29 günde şaşmayan günümm ne hikmetse muayeneye gidecem yaa gözünü gözleyince gecikti:19::19::19: bel ağrım had safhada zor kalkıyorumm sabahları evdeki işlerimi hala bitiremedimm..günler çok kısa birden akşam oluyor...haftasonu da arkadaşlarımdan müsait olanları ağırlayacam Rabbim nasip ederse inşaallah evimde:16::16::16:
Rabb'im;
Ben duamı ettim.
Emanetim sendedir.
Hüküm sende,
Nâsibim "ol" emrindedir..
çok güzel Yetercimm:46::46::46::54::54::54::16::16:

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar Ben Elif,

Canımm Hoşgeldin Topiğimze hikayen çok dokunaklıı ve bizlere umutolan eşsiz hikayelerden birisii...Rabbim evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah..birkaçgünüdr çok aktif değiliz ama arada bizleri ziaret eder bebişlerinle ve kendinle ilgili yazrsan seviniriz
slm kızlar kpss çalışıyorum uğrayamadım bir türlü var mı güzel haberler....
kolay gelsin kuşumm kpss de başarılar diliyorum şimdiiden sanaa...lisans mezunu musun 2014 temmzundaki sınava mı hazırlanıyorsunn tatlımm:16::16::16:

merhabalar bgn gonal f 225 in 5. günüydü sabah bgnkü ilacı vurulmadan e2 değerim 231 cıktı her iki taraftada 9-8-7ser mmlik yumoşlar gözüktü ilaç aynı doz ve lucrin 10mm devam ediyor sizce değerler nasıl arkadaşlarım rabbim herkese istedini versin

[QUOTE
kolay gelsin kuşumm kpss de başarılar diliyorum şimdiiden sanaa...lisans mezunu musun 2014 temmzundaki sınava mı hazırlanıyorsunn tatlımm:16::16::16:[/QUOTE]

sağol :D evet lisans 2014 dershaneye gidiyorum baktım çocuk yapamıyorum kariyer yapayım dedim :P

sorma gülüm ben de pek uğrayamıyrorumm Güldenimin de paşalarıyla kızkardeşi geldi o sebeple pc yi paşalarına kaptırmış uğrayamıyor..birkaç güne döner sanırım aramıza....benim de düzenim falan karıştı ..33. günüm hala adet olmadımm 28 -29 günde şaşmayan günümm ne hikmetse muayeneye gidecem yaa gözünü gözleyince gecikti:19::19::19: bel ağrım had safhada zor kalkıyorumm sabahları evdeki işlerimi hala bitiremedimm..günler çok kısa birden akşam oluyor...haftasonu da arkadaşlarımdan müsait olanları ağırlayacam Rabbim nasip ederse inşaallah evimde:16::16::16:

çok güzel Yetercimm:46::46::46::54::54::54::16::16:

Hımm paşalarına kaptırdı demek iyi canım gelir ozman :1:olur inş cnm hayırlısıyla tedavinde güzel sonuçlansın yılbaşına sevinçle girersinz inş:16:

merhabalar bgn gonal f 225 in 5. günüydü sabah bgnkü ilacı vurulmadan e2 değerim 231 cıktı her iki taraftada 9-8-7ser mmlik yumoşlar gözüktü ilaç aynı doz ve lucrin 10mm devam ediyor sizce değerler nasıl arkadaşlarım rabbim herkese istedini versin

canım E2 değerin gaet güzel yükselmiş yumurta sayın ve büyüklükleriyle bağlantılı olarak değerlerin normal görünüyor için rahat olsun...opu zamanında çok aşırı yükselirse doktorun önlem alır serum verirşuan için gayet güzel meraklanma ve gönül rahatlığıyla iğnelerini olmaya devam et canımm Rabbim tedavinin sonunda meleğini kucağına almayı nasşp etsin inşaallah:16::16::16:

yağmurlu puslu bir istanbul sabahına uyandık....neyseki yağmur yağmıyor..bugün pazarım var alışveriş yapacağım ayrıcaa:16::16::16:

selam kızlar nasılsınız bugun benim çok belim ağrıyor ya ne alakaysa iğnelerle alakalı olabilirmi acaba

Cnm geçmiş olsun hiç sanmıyorum iğnelerden dolayı olduğunu hiç duymadım iğnelerin bel ağrısı yaptığını...
Hayırdır inşallah azda kaldı cumartesine ... Doktoramı görünsen acaba

Back