Tüp Bebek Günlüğümüz Hamileler Liste Topiğimiz

güldencim yazayım bilgilerimi demiştim ama sen düzenlemişsin zaten.en son 15 ağustosta gördüm bebeğimi.bir daha ki kontrolümüz 1 ay sonraya.

evet canım düzenledim bir ay sonraki randevuda da güzel haberlerle gel inşallah..

bizimde şeker yüklememiz yapıldı. şükürler olsun sorun çıkmadı.ağustosun 22 sinde tekrar kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyoruz.bu arada oğluşumun adı AHMET KAAN olacak inş.

maşallah canım demek şeker yüklemeniz iyi çıktı...
AHMET KAAN paşa geliyor

canım iki hafta önce ikili testimiz yapıldı şükürler olsun bi problem yok bu gün 14.haftamızı dolduruyoruz rabbime sonsuz şükürler olsun inşallah bi kızım olucak rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım çok sevindim hem test sonucuna hem kızın olacakmış ona...
Maşallahhh anne kız süslenir süslenir gezersiniz doğunca düşüncesi bile güzeellll

valla bende aynı suan bebek iyice asagı indi çok zorlanıyorum ervayı iyi anlıyorum bebeklerde sorun yokmuş masallah en iyisini yapmış benimde bayramdan sonra çarsamba yada persembe alabiliriz dedi doktor bugün kontrole gittik iyiyiz maşallah ama ben cok şiştim ve artık rahmimde hissediyorum bebegi zor oturup kalkıyorum..dua et canım bende sezeryan olcam bi aksilik olmazsa tabii. baska kimler dogurdu ki ?

çok yaklaşmış senin doğumunda Allah yardımcın olsun canım bi sürü bebeğimiz oldu sana bi link vereyim doğum yapanların ayrı bi listesi var..aşağıdaki linke tıkla canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...uz-annelerimiz-bebeklerimiz-liste-topigi.html

merhaba güldencim.. ikili testim güzel çıkmış.. dr. umla tel de görüştük.. 3 eylülde randevum var.. insallah bebişimin cinsiyetini de öğrenirim...

merhaba güldencim.. ikili testim güzel çıkmış.. dr. umla tel de görüştük.. 3 eylülde randevum var.. insallah bebişimin cinsiyetini de öğrenirim...

Maşallah canım
3 Eylül her zamankinden daha heyecanlı olacaksın kesin cinsiyet öğrenme bence bu sürecin en keyifli yanıı

bebeğim benimle inşallah doktorum bu ctesi kontrole cağırdı bebeğim baya asağı inmiş belki o gun bile alabiliriz dedi en geç pazartesi sezeryanla doğurtcak beni ufffff çok heyecanlıyım:18: doğum yerim erdem hastanesi:18::18:

Tüliinnnnn demek belli oldu canım...
Heyecansız olman mümkün değil zaten o uzun bi süreçten sonra kavuşuyorsunuz...
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

Canım bugün anne olmuşsun EYMEN paşa dünyaya gelmiş pazartesiyi bekleyememiş...
Çok tebrik ediyorummm

merhabalar canım uzun süredir giremiyordum çok şükür bi sıkıntım yok kızımın ismi zeynep olcak teyzesi

canım
erkekim geliyormuş...
3 lü test yapıldı sonucunu bekliyoruz.... bu arada 16+2 olduk...

Bir bebeğimiz daha olduuu
Avukathb arkadaşımız dün ZEYNEP bebeğine kavuştu

hoşgeldin zeynep.. Rabbim sana ailene ve tüm sevdiklerine mutlu ve huzur dolu bir yaşam versin...

selam biz 16 +5 olduk kız geliyor ayrıntılı ultrason için 7 ekim randevu var bizden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…