güldencim yazayım bilgilerimi demiştim ama sen düzenlemişsin zaten.en son 15 ağustosta gördüm bebeğimi.bir daha ki kontrolümüz 1 ay sonraya.
bizimde şeker yüklememiz yapıldı. şükürler olsun sorun çıkmadı.ağustosun 22 sinde tekrar kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyoruz.bu arada oğluşumun adı AHMET KAAN olacak inş.
canım iki hafta önce ikili testimiz yapıldı şükürler olsun bi problem yok bu gün 14.haftamızı dolduruyoruz rabbime sonsuz şükürler olsun inşallah bi kızım olucak rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim aklımdaydın acaba ne yaptı diyordum kızlar tek tek doğurmaya başlayınca aklıma düştün..
erva son zamanlarda bebişlerin iyice aşağı inmesiyle hareket sıkıntısı yaşamaya başladı çok bunaldı doktorda alalım demiş ve almışlar
maşallahları var iyiler çok şükür darısı sana olsun inşallah...
siz nasılsınız bebişin nasıl ne zaman düşünüyorsun doğumu azcık detay ver kendinden şekerim
valla bende aynı suan bebek iyice asagı indi çok zorlanıyorum ervayı iyi anlıyorum bebeklerde sorun yokmuş masallah en iyisini yapmışbenimde bayramdan sonra çarsamba yada persembe alabiliriz dedi doktor bugün kontrole gittik iyiyiz maşallah ama ben cok şiştim ve artık rahmimde hissediyorum bebegi zor oturup kalkıyorum..dua et canım bende sezeryan olcam bi aksilik olmazsa tabii. baska kimler dogurdu ki ?
merhaba güldencim.. ikili testim güzel çıkmış.. dr. umla tel de görüştük.. 3 eylülde randevum var.. insallah bebişimin cinsiyetini de öğrenirim...
bebeğim benimle inşallah doktorum bu ctesi kontrole cağırdı bebeğim baya asağı inmiş belki o gun bile alabiliriz dedi en geç pazartesi sezeryanla doğurtcak beni ufffff çok heyecanlıyım:18: doğum yerim erdem hastanesi:18::18:
merhabalar canım uzun süredir giremiyordum çok şükür bi sıkıntım yok kızımın ismi zeynep olcak teyzesi
hoşgeldin zeynep.. Rabbim sana ailene ve tüm sevdiklerine mutlu ve huzur dolu bir yaşam versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?